Forum bir şikayet kanalı değildir.
Şikayetlerinizi ikvdestek@sobee.com.tr adresinden veya http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden iletebilirsiniz.
[GM]Erdoğan
Kabusxecelin--Kabusxpislickjj--Dostxredsonya
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Kabusxecelin--Kabusxpislickjj--Dostxredsonya
İnfazxlouster _&_İnfazfatih_&_ İnfazxlauster
..........
..........

..........

- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KABUS TEAM
Re: Kabusxecelin--Kabusxpislickjj--Dostxredsonya
ELİNDEN GELENİ YAP MADEN HERKEZE AİTTİR
KİME DİYECEKSEN KİME SELAM SOYLEEYCEKSEN BENDENDE SOYLE BU YAPTIGINA KİMSE ONAY VERMEZ ZTN BU KONU İCİN SELAMI SOYLEYECEGİN HERKEZE BENİM ADIMADA SELAM SOYLE...!!
MADEN CEKMEK İCİN DURUYORDUR CEKEN ALIR BABANIN VE BABASININ MADENİ DEGİLDİR ORDA KABUSX DEGİLDE 10 TANE YABANCI OLSA FARK ETMEZ ENİ OSNU CEKİŞMELİ OLCAK SEN ELİNDEN GELENİ YAP.
BİZİM KİMSEDEN KORKUMUZ YOKTUR SELAM EDECEGİN HERKEZE ET BUDA SANA ASABİDEN SELAM OLSUN
KİME DİYECEKSEN KİME SELAM SOYLEEYCEKSEN BENDENDE SOYLE BU YAPTIGINA KİMSE ONAY VERMEZ ZTN BU KONU İCİN SELAMI SOYLEYECEGİN HERKEZE BENİM ADIMADA SELAM SOYLE...!!
MADEN CEKMEK İCİN DURUYORDUR CEKEN ALIR BABANIN VE BABASININ MADENİ DEGİLDİR ORDA KABUSX DEGİLDE 10 TANE YABANCI OLSA FARK ETMEZ ENİ OSNU CEKİŞMELİ OLCAK SEN ELİNDEN GELENİ YAP.
BİZİM KİMSEDEN KORKUMUZ YOKTUR SELAM EDECEGİN HERKEZE ET BUDA SANA ASABİDEN SELAM OLSUN
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kardeş bak yazdığım yorumu biraz ters anlamışsın sanırım. Maden i herkez çekebilir. Ama sizden 4kişi+tesla yı koyup öyle çekilmez . Demek istediğim HEm 4kişi+tesla üzerinde oturuyorlar hemde maden herkezin hakkıdır diyorlar. Maden herkezin hakkıysa üzerinden kalksınlar.Bunu yapmak saygısızlık/ahlaksızlık/terbiyesizliktir. Ne yani madenin dışında oturup çekemiyorlarmı . Orda neyaptıklarını hala anlıyamadın sanırım üzerlerine oturup beni gönderecekler. Bide sen diyorsun maden herkezin hakkı diye orda dostx diyordu geceden beri bekliyoruz yaptığına bak filan ozaman bunada bi yorum yapın öyle olsa ozmn oturalım gitmeyelim.
..........
..........

..........

- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
Bak ozaman simdi maden cekerken yazılan seyleri gorusuyorum daha oncesi yoktur
daha oncesinden tahrik etmişsin
sende varki birşeyler onlarda gelip cekmek istiyormus
maden cekmek icin teslada kurar cemberde kurar cunku
bombacı var orda
maden üzerine gelmiş ise bunun icin bir onlem yoktur tesaduf derler gecerler..umursamazlar sende rahat ol
ben hepsini sayet acık anladım
ama inan bos hayellere kalkmışsın
delikanlılık yatıgını diyorsun ama delikanlılık bu degildir delikanlı adam asla kalkıp isim yazmaz ispiyonlamaz
sorunun varsa gelir dersin simdi okudugumda
kalkıp sunu bunun adını yazmıssın
emin ol ki bir nefes degilmidir nefesi veren alan
kimsenin bir farkı yoktur kimse kimseden bizi veya onu o kişi ile korkutacaksan
elinden geleni yap selamda soyle derim nokta atıp tekrar yazmayacagım.
daha oncesinden tahrik etmişsin
sende varki birşeyler onlarda gelip cekmek istiyormus
maden cekmek icin teslada kurar cemberde kurar cunku
bombacı var orda
maden üzerine gelmiş ise bunun icin bir onlem yoktur tesaduf derler gecerler..umursamazlar sende rahat ol
ben hepsini sayet acık anladım
delikanlılık yatıgını diyorsun ama delikanlılık bu degildir delikanlı adam asla kalkıp isim yazmaz ispiyonlamaz
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
1. Madenin yanında bombacı yok.Solucan yolunda yani madenden az ilerde var bombacı. Ama iridyuma biri çekmediği taktirde gelmesi imkansız ve ordada kimse çekmiyor herkez oturuyordu
2. Geldiğim dakikada fotoğraf çekmeye başladım.
3. Kabusxpislickjj madenin üzerinde oturmadı gecegözlüm solda kabusxpislickjj sağda ecelin madenin üzerinde dost da görüş mesafemi saptırdı
4. Kabusxpislickjj madenin üzerinde oturmadı ama hakaretleri ni göstermek istedim .
5. Kabusxpislickjj dava açacam deyip tehdit ediyorsun. Dava açmanı bekliyourm mahkemede görüşürüz.
2. Geldiğim dakikada fotoğraf çekmeye başladım.
3. Kabusxpislickjj madenin üzerinde oturmadı gecegözlüm solda kabusxpislickjj sağda ecelin madenin üzerinde dost da görüş mesafemi saptırdı
4. Kabusxpislickjj madenin üzerinde oturmadı ama hakaretleri ni göstermek istedim .
5. Kabusxpislickjj dava açacam deyip tehdit ediyorsun. Dava açmanı bekliyourm mahkemede görüşürüz.
..........
..........

..........

öNCELİKLE fatih Bana Kalkıp KabusLocasıı Hakında Laf yapma İlkk ÖnCe Cuvaldızııı Kenndii Locana Batır.. Ne MaL oLDUĞunuzuu Konuşturmayınn Biz kimin Ne mall OLDUĞUNU biliyoruz.. Senn oo Fotolarıı İstediğinee Yolla.. Yollamasan Nametsin.. Ha halaa Laf ebeliğii yapacaksan Cuvaldızıı Kendine Batırmadan Önce benn İnfazlara Tek tek batırım...

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- infazxfatih
- Işık Hanım'ın Elemanı
------
İsmail bak delikanlı olarak davransalardı gidebilirdik. Diyebilirlerdi Kardeş geceden beri bekliyoruz başka bi madene git lütfen ozaman kim bunu dediyse ben ona hayır gitmiyorum tapulu malınmı demezdim.
------
İsmail bak delikanlı olarak davransalardı gidebilirdik. Diyebilirlerdi Kardeş geceden beri bekliyoruz başka bi madene git lütfen ozaman kim bunu dediyse ben ona hayır gitmiyorum tapulu malınmı demezdim.
..........
..........

..........

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Hacı Kabusların hepsı yalama olmuş salla gec madenmı yok bıze::D 2kurusluk maden ıcın orasını burasını satacaklar pehh degermı la al fotonu gonder bı suresız ban yesın sonra akıllanır maden ustune oturmakkk bandır herkez bılır...
samedsedir
samedsedir
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: NEMESİS
tam 2 buçuk yıldır oynuyorum ve hiç cezam yok yazışmaları okursanız neden tesla diktiğimiş anlarsınız adam bomba çekip oyundan çıkıor patlamamak için tesla dikdim ve ayrıca al dürüdt ol söle eger adamsan söle sen oradayken birkez bile made çektimmi hayır çekmedim senin gibi bir çakal kimse inanmaz aslanım büyüde gel 1 yıl kadar oyuna giremedim
madene oturmanın suç oldugunu bilkmiodoum resimlere dikat ederseniz arka arkaya çekilmiş dir kendiside yazmış arkadaşı uyarınca madenden kalktı evet uyardı hemen kalktım sende uyarsan kalkardım ama sen bomba cekmeyi tercih ediosun o başka her madene bir çar koymuşsun sıraya zamanı gelince madenşi çekip diger çara geçiosun budamı yalan
madene oturmanın suç oldugunu bilkmiodoum resimlere dikat ederseniz arka arkaya çekilmiş dir kendiside yazmış arkadaşı uyarınca madenden kalktı evet uyardı hemen kalktım sende uyarsan kalkardım ama sen bomba cekmeyi tercih ediosun o başka her madene bir çar koymuşsun sıraya zamanı gelince madenşi çekip diger çara geçiosun budamı yalan
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... 

- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: NEMESİS
tüm madenleri sahip lenen sensin ayrıca foto almaya başladıktan sora konuşmalarını düzeltin dikat edilirse resimdede gir çık yaptığı anlaşılır çünkü yazıların altı boş sohbet ekranı boş buda oyuna yeni girdiğini gösterşir seni uyardıgımız kısım ları neden çekmedin defalarca geceden beklediğimizi söledim bütün madenleri sahiplenmişsin bize #@!? atma
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda.....