ŞAŞIRIIYORUMM
ŞAŞIRIIYORUMM
Okadar yil guncelleme bekleyen , yeni bolge icin stok yapan gece gunduz forumda haber bekleyen insanlar simdi sanki onlar istememis onlar isyan etmemis gibi bolgeyi kotuleyip istemiyoruz naralari atiyor. Ciddeb sasiriyorum. Ben oyunu 4 yil once biraktim. Guncelleme haberi ortyaya cikmadan geri baslamistim. Haberi alinca cok mutlu olmustum. Belki bolgeye gorevler yuzunden giremiyorum. Ama elbet bizimde siramiz gelicek. Bu bile beni mutlu ediyo. Bu sitrm edeip isyan eden arkadaslari anlamiylrum. Birisi grafik kotu diyo birisi hasar dusmesin birisi slotlar ayni birisi yetenek.gelmedi birisi kasa yetmiyo herkes bir seyden sikayet ediyo. Yeni guncelleme mutluluktan cok isyan dogurdu. Adim kadar emin oldugum birsey varsa burda isyan edenler en cok karakoye girip sabahlayan boss kesen ve farmlayan kisiler. Ama yinede isyan etmektwn vazgecmiyolar.
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: ŞAŞIRIIYORUMM
Karaköy için gerekli görevleri yapıp gir bölgeye sonra konuş
Ortada emek var o emeğe saygı fakat ben de bölgeyi beğenmedim. Yıllar sonra yeni bölge geldi diye herkes övgüler yağdıracak, beğenecek, bayılacak diye bir kural yok.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Tercihlere saygılıyım bir şey diyemem. Lakin insanlara bir şey beğendirmek her zaman zordur. Sadece oyunumuz için değil, reel yaşamda da böyledir.
Acik betada deneme sansim oldu bolgeyi az cok gordum heryerini ve gorevlerin cogunu yapmistim. Ben begendim
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]
Ben bu bölgenin bir 5 yıl daha gitmeyip bir yıl içinde 7. paket geleceğini düşündüğüm için çok kasmıyorum.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Herşey zamanla güzelleşecek ve bunu göreceksiniz
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI