Parası olmayan o uçağa asla binemeyecek karde$im, hadi eyvallah.captiosus yazdı: ↑05 Mar 2018 17:26Harbiden ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz.ilkay64 yazdı: ↑05 Mar 2018 17:18bu konuda parlemente katılıyorum yeni başlayanla 7 8 senesini vermiş birii aynı olmamalıParlementxx yazdı: ↑05 Mar 2018 16:56 Yeni baslayan biri 8 yillik bir oyuncuyla ayni olacaksa 8 yilini veren keriz ne yapsin ?
Yeni başlayan adamda fullenmek için 8 yıl mı versin ne yapsın ne yani ne bu kafalar? Ben uğraştım,başkasıda uğraşmalı mantığından çıkın artık.
Atıyorum bundan 500 yıl önce Anadolu'dan Avrupa'ya atla 100 günde gidiyor birisi, şimdi uçakla 5 10 saat taş çatlasa gidiliyor,o 100 gün de gitti diye uçakla gidende mi 100 günde gidecek? 100 de giden mezarından kalkıp hak mı istesin ne yapsın?
Hasar düşüşü
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Hasar düşüşü
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Bu oyun diğer oyunlarla kıyaslanamaz, eğer kıyaslanırsa benimde sayabileceğim çok şey var. Mesela plussuz girişin mümkün olmasını istememiz gibi. O yüzden diğer oyunları geç vesselam.yunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:22mantığa bakcaptiosus yazdı: ↑05 Mar 2018 17:20Parlementxx yazdı: ↑05 Mar 2018 16:56 Yeni baslayan biri 8 yillik bir oyuncuyla ayni olacaksa 8 yilini veren keriz ne yapsin ?
Parayı basıp 28274747 tılsım, 2938878 çar yapan adama prim verilmesin hâlâ sözümün arkasındayım,iyi ki hasar düşüşü var. Yeni başlayan adamın suçu ne fullenebilmek için 8 yılda o mu zaman geçirsin?
hasar düşüşü neye göre oluyor dostum ya.
hangi oyunda böyle bir şey gördün yahu sen
bu aykut savarlar aziz yıldırımcılar gibisiniz yahu neyi destekliyorsun lanet olsun size !
şu oyunun amacını bi öğrenin banane yeni başlayanlardan!
o kadar yeni başlayanları düşünüyorlar ise bir yeni oyuncu karaköye girişi kaç gününü alır bi onu sorgulasın yönetim ondan sonra gel konuş.
Ha bu arada asa parlatma olayınıda zerre kadar doğru bulmuyorum ama mecburiyetten parlatıyoruz.
ExqosA
parlattığın şeyi ellerinle çöpe atmak ne kadar mantıklı ?captiosus yazdı: ↑05 Mar 2018 17:29Bu oyun diğer oyunlarla kıyaslanamaz, eğer kıyaslanırsa benimde sayabileceğim çok şey var. Mesela plussuz girişin mümkün olmasını istememiz gibi. O yüzden diğer oyunları geç vesselam.yunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:22mantığa bakcaptiosus yazdı: ↑05 Mar 2018 17:20Parlementxx yazdı: ↑05 Mar 2018 16:56 Yeni baslayan biri 8 yillik bir oyuncuyla ayni olacaksa 8 yilini veren keriz ne yapsin ?
Parayı basıp 28274747 tılsım, 2938878 çar yapan adama prim verilmesin hâlâ sözümün arkasındayım,iyi ki hasar düşüşü var. Yeni başlayan adamın suçu ne fullenebilmek için 8 yılda o mu zaman geçirsin?
bu aykut savarlar aziz yıldırımcılar gibisiniz yahu neyi destekliyorsun lanet olsun size !
o kadar yeni başlayanları düşünüyorlar ise bir yeni oyuncu karaköye girişi kaç gününü alır bi onu sorgulasın yönetim ondan sonra gel konuş.
Ha bu arada asa parlatma olayınıda zerre kadar doğru bulmuyorum ama mecburiyetten parlatıyoruz.
seni bir keriz yerine koymaları zoruna gitmiyor mu ?
Benim de parlak asalarım var, ben de doğru bulmuyorum asa parlatma meselesini lakin buna elden bir şey gelmez Telekom bundan dehşet para kazanıyor.yunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:32parlattığın şeyi ellerinle çöpe atmak ne kadar mantıklı ?captiosus yazdı: ↑05 Mar 2018 17:29Bu oyun diğer oyunlarla kıyaslanamaz, eğer kıyaslanırsa benimde sayabileceğim çok şey var. Mesela plussuz girişin mümkün olmasını istememiz gibi. O yüzden diğer oyunları geç vesselam.yunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:22mantığa bakcaptiosus yazdı: ↑05 Mar 2018 17:20Parlementxx yazdı: ↑05 Mar 2018 16:56 Yeni baslayan biri 8 yillik bir oyuncuyla ayni olacaksa 8 yilini veren keriz ne yapsin ?
20 TL den her karakterde ortalama 1 parlak olsa 10000 karakter 200 bin TL yapar. Kaba bir hesapla.
Aslında asaların, silahların hasarları düşürülmese?
Nasıl fikir? Bence bir anket falan yapılsa fena olmaz.
Ama İtemlerin hasarı düşsün.
ExqosA
bir çok fikir var dostum hasarlar düşsün ama orantılı şekilde düşşün lakırt diye 2331 hasarı olan adamın 1600 düşmesi tamamen güldürücü o kadar asa düşür parlat sonra deki hasar düşecek yani bunları ikv yönetiminin düşünmesi lazım bizim öneride bulunmamız bir şeyi değiştirmiyor.captiosus yazdı: ↑05 Mar 2018 17:36Benim de parlak asalarım var, ben de doğru bulmuyorum asa parlatma meselesini lakin buna elden bir şey gelmez Telekom bundan dehşet para kazanıyor.yunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:32parlattığın şeyi ellerinle çöpe atmak ne kadar mantıklı ?captiosus yazdı: ↑05 Mar 2018 17:29Bu oyun diğer oyunlarla kıyaslanamaz, eğer kıyaslanırsa benimde sayabileceğim çok şey var. Mesela plussuz girişin mümkün olmasını istememiz gibi. O yüzden diğer oyunları geç vesselam.yunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:22mantığa bak
20 TL den her karakterde ortalama 1 parlak olsa 10000 karakter 200 bin TL yapar. Kaba bir hesapla.
Aslında asaların, silahların hasarları düşürülmese?
Nasıl fikir? Bence bir anket falan yapılsa fena olmaz.
Ama İtemlerin hasarı düşsün.
Kaç para be bir ferromanyetik...MobilSorun78 yazdı: ↑05 Mar 2018 17:04 Ferromanyetik Asa Yükseltilmemiş Elektrik Hasarı : 669
Yükseltildiği zaman oluşacağı Elektrik Hasarı: 1338
Bakırezer Planı Kolye:167
Bakırezer Planı Yüzük:167
Bakırezer Planı Eldiven:167
Bakırezer Planı Ceket:167
Bakırezer Planı Pantolon:167
Bakırezer Planı Ayakkabı:167
Bakırezer Planı Zırh:167
Gözlüğün hasarı düşer mi düşmez mi bilmediğim için tolere edilebilir bir şekilde : 30
1338+167+167+167+167+167+167+167+30 = 2537
Ki bu hesap daha sadece parlatılmış olan nadide Ferromanyetik Asa baz alınarak yapılmıştır. Daha hasarlarını bilmediğim için Diğer (takılar hariç) Ferromanyetik eşyalar baz alınmamıştır.
Sonra çt'de üstünü dizen adamın hasar kaybı tolere edilebilir, oyuna yeni başlayan oyuncu ile bu hasar düşüşü düzgün bir şekilde izlenen bir yolun mahsülüdür. Geçiniz bu ayakları parası olan her türlü yolunu bulacak yine. Olan yeni başlayan ve 6 yıldır güncellemeyi bekleyen garibana olacak.
ExqosA
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Beyler bu asa işine bende karsı çıkıyorum.Benim 8 tane karakterim var ve toplamda 29 tane parlatmış olduğum asalarım var ejder asa latif ecel asab kıyamet trans sıfır cehennem kılıç çifte hidra mev siyanür ruh hidro hepsinden parlattım bizlere yazık değilmi toplasan dünya para ediyor böyle saçmalık olur mu bütün emeğimizi paramızı çöpe atıyoruz.Keşke 59 çıkmasaydı 49 kalsaydık yeni grup bölgesi gelse bu kadar zoruma gitmezdi.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- diltemiz
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Anatolian Soldiers
Güzel bir bakış açısı katılıyorum.captiosus yazdı: ↑05 Mar 2018 16:50 Hasar düşmesi bence kesinlikle doğru bir hareket. Yoksa bu karakter dengesizliklerinin önüne geçemezler.
Yeni başlayan biri 600 700 hasar olurken, Karaköylü biri 4000 hasar mı olsun? Şimdi 130'dan hesaplasak takılar dahil 7x130 = 910 + 900 de asa desek 1810. En azından törpülenmiş oldu hasarlar yeni bölgede.
Siz varya sadece kendinizi düşünüyorsunuz...

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Oyun sistemi, kapitalist bir sisteme göre hareket eder, tüketim sistemine göre dizayn edilmediği taktirde oyundan bir gelir elde edilmez, şimdiye kadar bir oyuncunun kaybetmemesi için bir şirketin bu sistemden vazgeçtiği görülmemiştir. Oyun hızlı tüketim sistemini uyarlıyacak ki oyuncular hızlı tüketsin şirket kazansın adamlar kısa vadeli üretim yapıcak sen kısa vadeli masraflı tüketim yapıcaksın bu sistem bu şekilde yürür sizin düşündüğünüz olay şu " ben yenilik istiyorum ama eskileri kaybetmeyeyim onlarıda kullanabileyim ama yönetimde çalışsın ben oyuna para basmayayım" olay şu yönetim para kazanmak istiyorsa bunu sana yaptırtmak zorunda sana para harcatmak zorunda koskoca şirket senin nur yüzünden çarkını döndürmüyor, İKV bu sistem konusunda yavaş bile işliyor normal bir oyun 6 yıl beklemez her yıl sıklıkla güncelleme getirir ve getirdiği güncelleme ile masraf getirir ama ikv 6 yıldan sonra bi eklenti getirmiş 6 yıl doymadın mı patlatılmış asana?
doymadın Çemberlitaş itemine? Doymadın mı plussuz rahat rahat para basmadan bedava oyunda yaşamaya?
Karaköy geldi diye huzurunuz mu bozuldu? Seviyede hasar düşmesin diyenlere de gülüyorum madem hasar düşmüyecek yeni tasarım itemlere ne gerek var ki ben 59lvl item için neden mücadele edeyim ki sonuçta üç aşağı beş yukarı aynı orantıda hasarım olcak 59 lvl İtemi olan adamla kafa kafaya yarışırım, oyun gelişirken oyuncu anlayışı kıtlaşıyor bunu farketmek güç değil, bir oyun oynuyorsun şuanki zamanda ya oynamazsın ya orta halli minimum seviyede harcama yaparak yaşarsın ya oyunda para kasar onunla plus akçe vs. Alırsın yada parayı basarsın en üst seviyede oyununu oynarsın.. Kimseyede yıllarca kullanacağı bir asa için 20tl koymaz diye düşünüyorum bi asayı bastınız 6 yıl kullandınız bir daha 20 tl basın bir 6 yıl daha oynayın sonuçta dışarda bir sigara bir kahveye daha çok para veriyorsunuz..
doymadın Çemberlitaş itemine? Doymadın mı plussuz rahat rahat para basmadan bedava oyunda yaşamaya?
Karaköy geldi diye huzurunuz mu bozuldu? Seviyede hasar düşmesin diyenlere de gülüyorum madem hasar düşmüyecek yeni tasarım itemlere ne gerek var ki ben 59lvl item için neden mücadele edeyim ki sonuçta üç aşağı beş yukarı aynı orantıda hasarım olcak 59 lvl İtemi olan adamla kafa kafaya yarışırım, oyun gelişirken oyuncu anlayışı kıtlaşıyor bunu farketmek güç değil, bir oyun oynuyorsun şuanki zamanda ya oynamazsın ya orta halli minimum seviyede harcama yaparak yaşarsın ya oyunda para kasar onunla plus akçe vs. Alırsın yada parayı basarsın en üst seviyede oyununu oynarsın.. Kimseyede yıllarca kullanacağı bir asa için 20tl koymaz diye düşünüyorum bi asayı bastınız 6 yıl kullandınız bir daha 20 tl basın bir 6 yıl daha oynayın sonuçta dışarda bir sigara bir kahveye daha çok para veriyorsunuz..
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Güncelleme ilk geleceği zamanda bunu dedim,7-8-10 yıllık insanlarla yeni başlayanlar arasında fark olmalı diyeilkay64 yazdı: ↑05 Mar 2018 17:18bu konuda parlemente katılıyorum yeni başlayanla 7 8 senesini vermiş birii aynı olmamalıParlementxx yazdı: ↑05 Mar 2018 16:56 Yeni baslayan biri 8 yillik bir oyuncuyla ayni olacaksa 8 yilini veren keriz ne yapsin ?