Dostlar yardım
Dostlar yardım
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm Eskiden 8 9 yıl once oynardım 45 lvl e kadar kasıp bırakmıştım plussuz felan bu ara gene başladım plus felan da aldı. 48 oldum baya görev yaptım. Solucan dişi örümcek meran görevleri kenan felan kaldı ilerleyemiyorum tıkandım bana birisi yardım etsin nasıl gelişicem bu işi birisi öğretsin bana nasıl o asalardan yapıcam tılsım yapıcam nasıl hızlı para kasıcam Bana biriniz eminönü'de yardımcı olur musunuz? Bana birisi öğretsin şu işleri nickim Hebiloğlu oyunda yardım eder misiniz lütfen yazmanızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın Seviliyorsunuz...
- Imcomeback
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Re: Dostlar yardım
Beyazkosk sunucusunda olsa idin yardimci olurduk.Destek almak istedigin konular hakkinda forumda bir cok konu ve dusunce mevcut zaman ayirip bakarsan eger cevaplari bulabilirsin.Bir sureligine gorevlerini yapamayabilirsin cunku ikv kitlesi yeni bolge telasinda tanimaya calisip adepte oluyorlar.Bu sure zarfinda maden cekmeni veya yer alti,hol gibi yerlerde slotlardan dusurdugun cop itemleri npcye satip para kasmani oneririm.Belirli bir gelir elde edebilmen senin adina iyi olur. 
Iyi oyunlar.
Iyi oyunlar.
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Baba yeni bi maden çıkmış 400 akçe, ne para eder yav üfff...
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Herkes aynı konudan dert yanıyor , Herhalde Karaköy'e giden adam kalıcı değildir ,Hebiloglu yazdı: ↑05 Mar 2018 14:59 Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm Eskiden 8 9 yıl once oynardım 45 lvl e kadar kasıp bırakmıştım plussuz felan bu ara gene başladım plus felan da aldı. 48 oldum baya görev yaptım. Solucan dişi örümcek meran görevleri kenan felan kaldı ilerleyemiyorum tıkandım bana birisi yardım etsin nasıl gelişicem bu işi birisi öğretsin bana nasıl o asalardan yapıcam tılsım yapıcam nasıl hızlı para kasıcam Bana biriniz eminönü'de yardımcı olur musunuz? Bana birisi öğretsin şu işleri nickim Hebiloğlu oyunda yardım eder misiniz lütfen yazmanızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın Seviliyorsunuz...
bir süre sonra geri dönerler , zamana kalmış.
Yada , Lonca alımı olan bir loncaya girersen , oradaki kişiler belki sana yardımcı olabilirler uygun bir zamanda.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Teşkilat olsaydın yardım ederdim
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Discord kullanıyorsan ekle hocam beni.
>> oguzhan#7449
Uzun uzun konuşup tecrübelerimi paylaşmak isterim.
>> oguzhan#7449
Uzun uzun konuşup tecrübelerimi paylaşmak isterim.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: ÇaRŞı
Gerek gelişme konusunda,gerek para kasma konusunda istediğin gibi soru sorabilirsin özelden.Sana bu konuda yardımcı olurum.Şimdiden başarılar,önünde uzun bir yol var.