Giriş Sayfası Açılmıyor
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Giriş Sayfası Açılmıyor
Arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu o yüzden bu başlığı açıyorum.Oyuna girişte sunucular bölümü geliyor sunucumu seçiyorum daha sonrasın açılacak olan giriş sayfası açılmıyor.Oyun altta gözüküyor ama kullanıcı bilgilerimi yazacağım bölüm açılmıyor.Daha sonra alt tarafta bulunan yerden sağ tık pencereyı kapa yapınca kullanıcı bilgisi hatası veriyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu yaşayan olduysa çözümü nedir ?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Giriş Sayfası Açılmıyor
görev yönetcisi aç islemlere tıklayın ve arka plan hızmeti var ordan ikv yı bul görevi sonlandirToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:26 Arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu o yüzden bu başlığı açıyorum.Oyuna girişte sunucular bölümü geliyor sunucumu seçiyorum daha sonrasın açılacak olan giriş sayfası açılmıyor.Oyun altta gözüküyor ama kullanıcı bilgilerimi yazacağım bölüm açılmıyor.Daha sonra alt tarafta bulunan yerden sağ tık pencereyı kapa yapınca kullanıcı bilgisi hatası veriyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu yaşayan olduysa çözümü nedir ?
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
muhammedbytk2121 yazdı: ↑04 Mar 2018 23:28görev yönetcisi aç islemlere tıklayın ve arka plan hızmeti var ordan ikv yı bul görevi sonlandirToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:26 Arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu o yüzden bu başlığı açıyorum.Oyuna girişte sunucular bölümü geliyor sunucumu seçiyorum daha sonrasın açılacak olan giriş sayfası açılmıyor.Oyun altta gözüküyor ama kullanıcı bilgilerimi yazacağım bölüm açılmıyor.Daha sonra alt tarafta bulunan yerden sağ tık pencereyı kapa yapınca kullanıcı bilgisi hatası veriyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu yaşayan olduysa çözümü nedir ?
malesef ikv burada da gözükmüyor
-
- İskele Babası
bilgisayarı kapatın açın sorun kalmayacaktirToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:32muhammedbytk2121 yazdı: ↑04 Mar 2018 23:28görev yönetcisi aç islemlere tıklayın ve arka plan hızmeti var ordan ikv yı bul görevi sonlandirToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:26 Arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu o yüzden bu başlığı açıyorum.Oyuna girişte sunucular bölümü geliyor sunucumu seçiyorum daha sonrasın açılacak olan giriş sayfası açılmıyor.Oyun altta gözüküyor ama kullanıcı bilgilerimi yazacağım bölüm açılmıyor.Daha sonra alt tarafta bulunan yerden sağ tık pencereyı kapa yapınca kullanıcı bilgisi hatası veriyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu yaşayan olduysa çözümü nedir ?
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
muhammedbytk2121 yazdı: ↑04 Mar 2018 23:38bilgisayarı kapatın açın sorun kalmayacaktirToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:32muhammedbytk2121 yazdı: ↑04 Mar 2018 23:28görev yönetcisi aç islemlere tıklayın ve arka plan hızmeti var ordan ikv yı bul görevi sonlandirToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:26 Arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu o yüzden bu başlığı açıyorum.Oyuna girişte sunucular bölümü geliyor sunucumu seçiyorum daha sonrasın açılacak olan giriş sayfası açılmıyor.Oyun altta gözüküyor ama kullanıcı bilgilerimi yazacağım bölüm açılmıyor.Daha sonra alt tarafta bulunan yerden sağ tık pencereyı kapa yapınca kullanıcı bilgisi hatası veriyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu yaşayan olduysa çözümü nedir ?
ik denediğim işlem kapattım açtım olmadı , yeniden başlat yaptın yine olmadı, bataryayı cıkardım taktım yine olmadı bu arada windows 10 kullanıyorum
-
- İskele Babası
windows 10 ikv uyumlu değil sorunlu win 10 ikv de bunu da deneyin tüm dosyaları silip tekrar indirinToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:40muhammedbytk2121 yazdı: ↑04 Mar 2018 23:38bilgisayarı kapatın açın sorun kalmayacaktirToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:32muhammedbytk2121 yazdı: ↑04 Mar 2018 23:28görev yönetcisi aç islemlere tıklayın ve arka plan hızmeti var ordan ikv yı bul görevi sonlandirToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:26 Arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu o yüzden bu başlığı açıyorum.Oyuna girişte sunucular bölümü geliyor sunucumu seçiyorum daha sonrasın açılacak olan giriş sayfası açılmıyor.Oyun altta gözüküyor ama kullanıcı bilgilerimi yazacağım bölüm açılmıyor.Daha sonra alt tarafta bulunan yerden sağ tık pencereyı kapa yapınca kullanıcı bilgisi hatası veriyor.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu yaşayan olduysa çözümü nedir ?
ik denediğim işlem kapattım açtım olmadı , yeniden başlat yaptın yine olmadı, bataryayı cıkardım taktım yine olmadı bu arada windows 10 kullanıyorum
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
muhammedbytk2121 yazdı: ↑04 Mar 2018 23:43windows 10 ikv uyumlu değil sorunlu win 10 ikv de bunu da deneyin tüm dosyaları silip tekrar indirinToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:40muhammedbytk2121 yazdı: ↑04 Mar 2018 23:38bilgisayarı kapatın açın sorun kalmayacaktirToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:32muhammedbytk2121 yazdı: ↑04 Mar 2018 23:28
görev yönetcisi aç islemlere tıklayın ve arka plan hızmeti var ordan ikv yı bul görevi sonlandir
Çözüm aslında çok basitmiş buraya da yazayım belki birinin başına gelebilir oyunun açılmamasının nedenı oyun ayarlarındakı ekran çöznürlüğüyle normal bılgısayarın ekran çözünürlüğünün tutmamasından dolayıymış ekran ayarlarını yapınca normale dondu
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Deneyelim. Teşekkürler YararlıToxit yazdı: ↑05 Mar 2018 02:49muhammedbytk2121 yazdı: ↑04 Mar 2018 23:43windows 10 ikv uyumlu değil sorunlu win 10 ikv de bunu da deneyin tüm dosyaları silip tekrar indirinToxit yazdı: ↑04 Mar 2018 23:40
Çözüm aslında çok basitmiş buraya da yazayım belki birinin başına gelebilir oyunun açılmamasının nedenı oyun ayarlarındakı ekran çöznürlüğüyle normal bılgısayarın ekran çözünürlüğünün tutmamasından dolayıymış ekran ayarlarını yapınca normale dondu

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒