HASAR DÜŞÜŞLERİ ENGELLENSİN KAMPANYASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: HASAR DÜŞÜŞLERİ ENGELLENSİN KAMPANYASI

Mesaj gönderen diltemiz »

'' Evet arkadaşlar aylarca emek verdiğimiz , 100 ' lerce lira verip parlattığımız silahlar yeni bölgenin gelmesi ile çöp oluyor . Benim büyücü karakterimde tam 11 adet parlatılmış silah var . Savaşçı ve Şifacıyla birlikte bu sayı 20 oluyor . Ben sadece silah parlatmak için 400 lira para yatırdım bu oyuna . Şimdi Bu silahlar 59 seviye olduğumda çöp olacak . 55 Seviyeden itibaren her kademede hasarı düşecek. Bu saçmalığın son bulması gerek ! Ben 59 seviye savaşçımla Meteor set bile giysem Silahın efsunundan yararlanmak isterim ! Kademe yükseldikçe hasarın düşme olayı çok saçma ve düzeltilmesi gerek ! Onca para verip parlatılmış silahları çöpe attıramazsınız insanlara ! Bu postu üstte tutup sesimizi duyuralım lütfen ! ''

Kimse kusura bakmasın ben bu yorumu desteklemiyorum.

Bi yorum yapayım buna ondan sonra gerisini kendin bidaha yorumlarsın ,
bunu yazınca AT GÖZLÜKLERİ TAKMIŞ Gene başladı felan filan diyeceksiniz belki açıkçası hiçte umrumda değil.
Ben bu oyunun silahını parlatmama kendi rızamla vermişim bu parayı ,
dışarıdan üçüncül bir şahıs gelipte bana zorla para yatırtmadı.
Ha size öyle olduysa , Allah size akıl fikir versin. Neyse konuma geri döneyim ,
Oyun zaten bir güncelleme bekliyordu bununla beraber yeni silahlarında gelip bu yeni silahlarında parlayacağını , parlatılacağını biliyordu herkes 59 level gelipte 49 luk silahların kalması saçma olurdu.
Eski sisteme göre
Ejder Asa , Ecel Getiren , Latif , Ashab-ı Kehf zamanında bunları çok güzel oynuyorduk parlamıştı ama
Çemberlitaş itemleri gelipte parlamaya başlayınca nasıl bunlar(eski silahlar)çöp olduysa bu seferde aynısı oldu.
Şimdi Yönetim eskiden böyle bir değişimi yapmamış sırf siz bu konuyu buraya açıyorsunuz diye değişime gideceğini ben açıkcası zannetmiyorum.

Bazı arkadaşlar şöyle bir yorum yapmış. Ben 59 level olduğumda da düşük level bir silahın efsununu tam anlamıyla kullanmak isterim demiş.Malesef bu sistem bu oyunda geçerli değil.
Karaköy zamanından öncede geçerli değildi , Karaköy geldiği zaman da geçerli olmayacak.
Postu buraya açmaklada sadece kuru gürültü yaparsınız , gelecek olsaydı bu sistem taa oyunun başında gelirdi.
Bu zamana kadar gelmemiş şimdi mi gelecek , farzedelim ki geldi , ben Karaköy itemini kullanmam ki o zaman , gelen görevleride yapmam , itemini de düşürmem.

Ayrıca her karaktere 5 den fazla 10 dan fazla silah parlatmış arkadaş bir karaktere bu kadar harcayabiliyorsa cebinde parası vardır illaki çünkü bir karakter lazım olan parlatılması gereken maksimum item sayısı ya 3 tür ya 4 tür.
Gerisi sadece gösteriş içindir.Bunun da arkasındayım , bir karaktere 10 tane silah parlatmış eee çöp olacak diye yorum yapıyorsunuz ?
Soruyorum bende size öyleyse ,
10 tane silah parlatmışsın sorması ayıp kaçtanesi ile bölgeye girip kaçtanesiyle Savaş yapıyorsunuz efsunlarına göre ? Yada İddialı ws lerde ? Gösteriş için olanlar kullanılıyor mu ben mi yanlış biliyorum ?
Ayrıca
Büyücünün zaten adam gibi Çemberlitaştan 4 tane asası var 4 ünü parlatırsın anlarım gerisi gösteriştir.(Kıyamet , Cehennem , Sıfır Kelvin , Transformatör Asa gerisi gösteriş)
Savaşçının adam gibi Çemberlitaş tan alıp parlatılacağı 3 tane silahı vardır zorunlu olabileceği efsununa göre parlatılması gereken (Bıçak Sırtı Kılıç , Taş Kanat Balta birde Mor Balyoz)
Şifacınında en fazla ya 3 tür ya 4 tür geresi gösteriştir.(Mevlana , Siyanür , Hidroflorik , Ruh Döven Asa ) gerisi gösteriş ,
.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

diltemiz yazdı: 05 Mar 2018 01:52 '' Evet arkadaşlar aylarca emek verdiğimiz , 100 ' lerce lira verip parlattığımız silahlar yeni bölgenin gelmesi ile çöp oluyor . Benim büyücü karakterimde tam 11 adet parlatılmış silah var . Savaşçı ve Şifacıyla birlikte bu sayı 20 oluyor . Ben sadece silah parlatmak için 400 lira para yatırdım bu oyuna . Şimdi Bu silahlar 59 seviye olduğumda çöp olacak . 55 Seviyeden itibaren her kademede hasarı düşecek. Bu saçmalığın son bulması gerek ! Ben 59 seviye savaşçımla Meteor set bile giysem Silahın efsunundan yararlanmak isterim ! Kademe yükseldikçe hasarın düşme olayı çok saçma ve düzeltilmesi gerek ! Onca para verip parlatılmış silahları çöpe attıramazsınız insanlara ! Bu postu üstte tutup sesimizi duyuralım lütfen ! ''

bunu yazınca AT GÖZLÜKLERİ TAKMIŞ Gene başladı felan filan diyeceksiniz belki açıkçası hiçte umrumda değil.
Ha size öyle olduysa , Allah size akıl fikir versin. Neyse konuma geri döneyim ,
Oyun zaten bir güncelleme bekliyordu bununla beraber yeni silahlarında gelip bu yeni silahlarında parlayacağını , parlatılacağını biliyordu herkes 59 level gelipte 49 luk silahların kalması saçma olurdu.
Eski sisteme göre
Ejder Asa , Ecel Getiren , Latif , Ashab-ı Kehf zamanında bunları çok güzel oynuyorduk parlamıştı ama
Çemberlitaş itemleri gelipte parlamaya başlayınca nasıl bunlar(eski silahlar)çöp olduysa bu seferde aynısı oldu.
Şimdi Yönetim eskiden böyle bir değişimi yapmamış sırf siz bu konuyu buraya açıyorsunuz diye değişime gideceğini ben açıkcası zannetmiyorum.

Bazı arkadaşlar şöyle bir yorum yapmış. Ben 59 level olduğumda da düşük level bir silahın efsununu tam anlamıyla kullanmak isterim demiş.Malesef bu sistem bu oyunda geçerli değil.
Karaköy zamanından öncede geçerli değildi , Karaköy geldiği zaman da geçerli olmayacak.
Postu buraya açmaklada sadece kuru gürültü yaparsınız , gelecek olsaydı bu sistem taa oyunun başında gelirdi.
Bu zamana kadar gelmemiş şimdi mi gelecek , farzedelim ki geldi , ben Karaköy itemini kullanmam ki o zaman , gelen görevleride yapmam , itemini de düşürmem.

Ayrıca her karaktere 5 den fazla 10 dan fazla silah parlatmış arkadaş bir karaktere bu kadar harcayabiliyorsa cebinde parası vardır illaki çünkü bir karakter lazım olan parlatılması gereken maksimum item sayısı ya 3 tür ya 4 tür.
Gerisi sadece gösteriş içindir.Bunun da arkasındayım , bir karaktere 10 tane silah parlatmış eee çöp olacak diye yorum yapıyorsunuz ?
10 tane silah parlatmışsın sorması ayıp kaçtanesi ile bölgeye girip kaçtanesiyle Savaş yapıyorsunuz efsunlarına göre ? Yada İddialı ws lerde ? Gösteriş için olanlar kullanılıyor mu ben mi yanlış biliyorum ?
Ayrıca
Büyücünün zaten adam gibi Çemberlitaştan 4 tane asası var 4 ünü parlatırsın anlarım gerisi gösteriştir.(Kıyamet , Cehennem , Sıfır Kelvin , Transformatör Asa gerisi gösteriş)
Savaşçının adam gibi Çemberlitaş tan alıp parlatılacağı 3 tane silahı vardır zorunlu olabileceği efsununa göre parlatılması gereken (Bıçak Sırtı Kılıç , Taş Kanat Balta birde Mor Balyoz)
Şifacınında en fazla ya 3 tür ya 4 tür geresi gösteriştir.(Mevlana , Siyanür , Hidroflorik , Ruh Döven Asa ) gerisi gösteriş ,
.
BU YORUMUMA ŞUNLARIDA EKLEMEK İSTİYORUM...

Bazı arkadaşlar şöyle bir yorum yapmış.
Ben 59 level olduğumda da düşük level bir silahın efsununu tam anlamıyla kullanmak isterim demiş.
Malesef bu sistem bu oyunda geçerli değil.

O zaman ben ne anladım yeni bölgenin gelmesinden gelmeseydi daha iyidi o zaman ?
Yeni bölge gelsin oyun güncelleme almıyor gelmiyor diye hem isyan eden hemde oyunu bırakan sizlerdeniz yapacak bir şey yok diye şimdi çıkıpta ağlamayın.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

diltemiz yazdı: 05 Mar 2018 01:52 '' Evet arkadaşlar aylarca emek verdiğimiz , 100 ' lerce lira verip parlattığımız silahlar yeni bölgenin gelmesi ile çöp oluyor . Benim büyücü karakterimde tam 11 adet parlatılmış silah var . Savaşçı ve Şifacıyla birlikte bu sayı 20 oluyor . Ben sadece silah parlatmak için 400 lira para yatırdım bu oyuna . Şimdi Bu silahlar 59 seviye olduğumda çöp olacak . 55 Seviyeden itibaren her kademede hasarı düşecek. Bu saçmalığın son bulması gerek ! Ben 59 seviye savaşçımla Meteor set bile giysem Silahın efsunundan yararlanmak isterim ! Kademe yükseldikçe hasarın düşme olayı çok saçma ve düzeltilmesi gerek ! Onca para verip parlatılmış silahları çöpe attıramazsınız insanlara ! Bu postu üstte tutup sesimizi duyuralım lütfen ! ''

Eski sisteme göre

Ayrıca
.
Allah çevrene kolaylık versin kardeş :D Hakkaten yazılandan anlamıyorsun :D Ejder , ecel çöp oldu diyorsun hala :D Ejderin de , ecelin de hasarları düşmedi . Aynı hasarla kullanmaya devam ediliyordu silahlar . Ama ne oldu , herkes ÇT eşyalarını patlattı . Yine aynısı olsun istiyoruz . Hasarlar düşmesin , zaten yine herkes yavaş yavaş parlatır silahlarını .
Resim
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bourne »

Edessa yazdı: 04 Mar 2018 19:39 Aynı eşyalı 54 seviye büyücü ile 55 seviye büyücü arasında bi anda hasar azalması saçma
Bence en mantıklısı eski eşyaların hasarlarına dokunulmamalı yeni eşyaların hasarları yüksek olmalı
Bu sayede Mevcut hasarımızda oynama olmadan yeni eşyaları ürettiğimizde / aldığımızda daha yüksek hasar vererek rahat oynarız
Şu anki sistemde bizde noluyor aynı eşya var 54 de vuruyorsun 8000 55 oluyorsun 6800 vuruyon (Değerler Temsilidir) aynı eşya seti ile saçma.Bildiğimizi mi unutuyoruz neyin kafası bu.

Ayrıca 10 seviye olayı var evet
Ancak 49 Seviye olan şaheserlerin neden etkileri 55 de düşmeye başlıyor ?
Bu da sorulması gereken bişey
Demek ki ya 10 seviye olayı seviyeye değil efsuna göre ayarlanmış başka bi anlamı olamaz
10 levelda hasar düşmesi aniden olmuyor level yükseldilkçe hasar düşüyor.Bu konu ve altına yazılan yorumlar şunu gösteriyorki oyuncuların şuan çoğu 5-6 senelik gibi gözüküyor.Belliki üstü full sarı yücelen ve element olan oyuncuların bölgeler geldiğinde yaşadıkları hayalkırıklığından haberleri yok.Üstelik o itemlerin çoğu üretiliyordu yada çok yüksek fiata satın alınıyordu.Öyle bölge yapıp üstünü şaheser dizme kolaylığı yoktu.Ayrıca level yükseltme ilan edilince forumda olacakları birçok arkadaşla beraber dile getirdik ama anlaşılan ciddiye alan olmamış.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Sarı eşyaların hasarının düşmesini anlarımda, o kadar emek verip (yıllarca beklenilen güncellemenin gelmesini beklerken) şaheser eşyaları basan ve bunları parlatan buna ciddi emek veren kesimin hasarının emilmesine anlam veremiyorum. Hız düşüşüde mevcut bu maraton ayakkabı durumunda. Onu ne yapacağız saygı değer çok bilmiş arkadaşlar ? Öyle oldu bittiye getirilen bir eşya sistemine sahip bölgede bu hız durumuna karşı her hangi bir nadide hız veren ayakkabı düşünülmemiş mi ? Yoksa uğraşmaya değer görülmemiş mi ? Burada bozuk plak gibi ' ama güncelleme demek yeni eşyaların hibe edilmesi demek ' diyen güruhun ne yapmak istediği nereye varmak istediği muallaktır. Yönetim bu yaptığı yanlışı bir an önce farkedip şaheser eşyalara gerektiği değeri/itibarı geri vermelidir. Şahsen 55 seviye bir büyücüyüm hasarlarıma bir balyozla vurulmuş gibi hissediyorum ve Tecrübe Puanım 80. Seviye atlamaya korkar oldum tam bir muallaktayım.

Saygılarımla.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

"Allah çevrene kolaylık versin kardeş :D Hakkaten yazılandan anlamıyorsun :D Ejder , ecel çöp oldu diyorsun hala :D Ejderin de , ecelin de hasarları düşmedi . Aynı hasarla kullanmaya devam ediliyordu silahlar . Ama ne oldu , herkes ÇT eşyalarını patlattı . Yine aynısı olsun istiyoruz . Hasarlar düşmesin , zaten yine herkes yavaş yavaş parlatır silahlarını." diyen arkadaş, "Çemberlitaş" bir eklenti paketidir, yeni seviye bir bölge değildir. Senin kaçırdığın taraf burası. Ecel, Latif, Ejder Asa, Ashab-ı Kehf silahları ile Çemberlitaş silahlarının seviyeleri aynı. Ama "Bıçak Sırtı Kılıç" ile "Oğuz Kağan Kılıç" aynı seviye silahı mı sence? Biri 49 seviye, diğeri 59 seviye bir silah. Yorum yaparken duygusal olarak değil, realist olarak yapmanı öneririm.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

böyle olacağı başından beri belli ve siz gidip + basıyorsunuz bu boşa gitmedi 5 yıl ekmeğini yediniz 20 tl verdiğiniz şey için
ne olacaktı 20 yıl boyunca devam mı edecekti? ecel ejder diğer itemler de çöp olmadı mı? yerini yenisine bırakmadı mı?

IQ 40 adama gelde bunu anlat.

o parlattığın trans asa ile holde örümcek bırakmadın akrep kestin tılsım bastın para kastın daha ne olacaktı ? yararlandın 5 yıl be 5 yıl gitti sana nedir bu hezeyan bu serzeniş anlamıyorum bende bastım kardeşim abartmadan bastım ama 2 tane silahıma basmıştım
cancer oluyorum böyle yorumlar görünce
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dilhun »

O zaman en baştan anlatmak lazım. 29 seviye zamanında Meteor ve çarşı setli şavasçım vardı. Vslerde iddalıydım. Daha sonra gelen meteor güncellemesi ile benim meteor setim çöp oldu ve bizde yeni itemler bulduk. 39 zamanında Full Tesla dışşehir Ve Magnezyum conk setim vardı (Almana param yetmemişti :) Sadece takı sete 40m falan harcamıştım ki ozamanlar büyük para idi.49 Derindeki sır paketi geldi. Bizim element setler oldu örs parası. Savaşçıma Yücelen set ve urban zırh aldım büyük paralar yatırdım ama Migrat ve sığınak yine benim şavaşçımı çöp yaptı hasarım düşmedi ama adam kesmeyede yetmedi.Sona gb atamamak ve paramın bitmesi ile büyücü açmaya karar verdim. Ama ejder asam yoktu ve hs yetmiyodu. doğal olarak giremedim. Sonra çemberlitaş geldi işler iyice boka sardı. Yönetim eklenti paketi getiriyodu ama oyunculara asıl kötülüğü yine oyuncular yapıyodu. iyi kötü üstünü dizenler hs yok diye milleti hor gördü,aşağıladı.Ben bu oyunun kaç yıllık oyuncusuyum. Emekse benim verdiğimde emek. Ama sizin gibiler yüzünden ben bu oyunu bıraktım. Hasar düşme hep var olan birşey ama siz egonuzdan taviz vermek ve hep en iyi olmak istiyosunuz. Görev yapan 31lvl adamı kesmek,Hs yok diye gb almamak. Ya ben şu olayı yaşadım.Şığınak kapıda bekliyoruz.Grupta 4 y2 1 şifacı(ben)yanımıza 1 kişi geldi 49 lvl olmuş belli ki itemi yok kenana hiç girmemiş görevleri var . Şimdi sırf 10dk erken çıkmak için yarım saaat 5.y2li insanı aradık. O arama işlemi olmasa daha erken girip çıkabilirdik. Ama bizim oyun kültürümüzde insanlar düşük insanlara yardım etmektense onları daha da zor drumda bırakmayı seviyor. Şunu da not edeyim: 29 zamanından beri oynuyorum. Ve bir kez Khaos görevi için girdiğim Ç.t ye daha girmek nasip olmadı.Gaffar semiha gbm makine ve nicelerini görme şerefine ulaşamadım. Benim çarlarımında hasarı düştü.Bende aşağılandım bende dışladım ama SİZ GİBİ AĞLaMADIM.
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Dilhun yazdı: 05 Mar 2018 12:22 O zaman en baştan anlatmak lazım. 29 seviye zamanında Meteor ve çarşı setli şavasçım vardı. Vslerde iddalıydım. Daha sonra gelen meteor güncellemesi ile benim meteor setim çöp oldu ve bizde yeni itemler bulduk. 39 zamanında Full Tesla dışşehir Ve Magnezyum conk setim vardı (Almana param yetmemişti :) Sadece takı sete 40m falan harcamıştım ki ozamanlar büyük para idi.49 Derindeki sır paketi geldi. Bizim element setler oldu örs parası. Savaşçıma Yücelen set ve urban zırh aldım büyük paralar yatırdım ama Migrat ve sığınak yine benim şavaşçımı çöp yaptı hasarım düşmedi ama adam kesmeyede yetmedi.Sona gb atamamak ve paramın bitmesi ile büyücü açmaya karar verdim. Ama ejder asam yoktu ve hs yetmiyodu. doğal olarak giremedim. Sonra çemberlitaş geldi işler iyice boka sardı. Yönetim eklenti paketi getiriyodu ama oyunculara asıl kötülüğü yine oyuncular yapıyodu. iyi kötü üstünü dizenler hs yok diye milleti hor gördü,aşağıladı.Ben bu oyunun kaç yıllık oyuncusuyum. Emekse benim verdiğimde emek. Ama sizin gibiler yüzünden ben bu oyunu bıraktım. Hasar düşme hep var olan birşey ama siz egonuzdan taviz vermek ve hep en iyi olmak istiyosunuz. Görev yapan 31lvl adamı kesmek,Hs yok diye gb almamak. Ya ben şu olayı yaşadım.Şığınak kapıda bekliyoruz.Grupta 4 y2 1 şifacı(ben)yanımıza 1 kişi geldi 49 lvl olmuş belli ki itemi yok kenana hiç girmemiş görevleri var . Şimdi sırf 10dk erken çıkmak için yarım saaat 5.y2li insanı aradık. O arama işlemi olmasa daha erken girip çıkabilirdik. Ama bizim oyun kültürümüzde insanlar düşük insanlara yardım etmektense onları daha da zor drumda bırakmayı seviyor. Şunu da not edeyim: 29 zamanından beri oynuyorum. Ve bir kez Khaos görevi için girdiğim Ç.t ye daha girmek nasip olmadı.Gaffar semiha gbm makine ve nicelerini görme şerefine ulaşamadım. Benim çarlarımında hasarı düştü.Bende aşağılandım bende dışladım ama SİZ GİBİ AĞLaMADIM.
Seni kralmışsın be kardeşim 😁
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

reotai yazdı: 05 Mar 2018 00:56
HollyShit yazdı: 04 Mar 2018 23:00
reotai yazdı: 04 Mar 2018 20:23
HollyShit yazdı: 04 Mar 2018 19:09 MMORPG oynuyoruz saçma sapan konular açmayın artık.
bana 1 adet level yükselince silah hasarının azaldığı mmorpg oyunu söyler misin bay çok bilmiş.Arkadaş gayet de haklı bir sitemde bulunuyor , yeni silahları eskilerinden 3 kat güçlü yapsınlar ama eskilerinin hasari neden azaliyor kardeşim böyle saçmalık mi olur,bu adam 2300 hasari varken neden 55 level olunca aymi item azalır,koyarsin 55 levele 5000 lik itemleri zaten piyasa yavaş yavaş onlara döner eskileri azaltmak SAÇMALIKTIR MMORPG ILE DE HICBIR ALAKASI YOKTUR.
Git bi' WoW oyna. 8.5 ay uğraştığın eşya, bir sonraki pakette çöp oluyor. Biraz oyun kültürünüz olsa anlarsınız ama nafile. O zaman Anka, İnat Kıran'da oyuna geri dönsün. Ben de buna kampanya başlatıyorum hadi bakalım.

Bak problem eşyanın çöp olması değil WOW da önceki éşyan değer kaybetmiyor; yeni gelen eşya çok daha güçlü olduğu için öncekinin bir değeri kalmiyor.

Önceki eşyan x:

hasar 100
saldırı 100
kritik %10

oyuna yeni gelen eşya
hasar 200
saldiri
200
kritik % 50

oluyor,bu durumda sen önceki eşyandan birşey kaybetmiyorsun ama yeni gelenin yanında senibki çöp kalıyor.
ama ikvde böyle degil senin eski eşyanin 100 olan değeri 10 a düşüyor tekrar ediyorum bunun eşi benzeri yoktur,mmorpg bilgilerimi sorguluyorsan önce GW2 -eso- B&S deki LEVEL downscaling sistemini incele anla mantığına uymazsa gel benimle mmo tartış
WoW'da her level cap'de %8 decay yaşarsın. Bana WoW öğretme rica ediyorum.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön