HASAR DÜŞÜŞLERİ ENGELLENSİN KAMPANYASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: HASAR DÜŞÜŞLERİ ENGELLENSİN KAMPANYASI

Mesaj gönderen HollyShit »

reotai yazdı: 04 Mar 2018 20:23
HollyShit yazdı: 04 Mar 2018 19:09 MMORPG oynuyoruz saçma sapan konular açmayın artık.
bana 1 adet level yükselince silah hasarının azaldığı mmorpg oyunu söyler misin bay çok bilmiş.Arkadaş gayet de haklı bir sitemde bulunuyor , yeni silahları eskilerinden 3 kat güçlü yapsınlar ama eskilerinin hasari neden azaliyor kardeşim böyle saçmalık mi olur,bu adam 2300 hasari varken neden 55 level olunca aymi item azalır,koyarsin 55 levele 5000 lik itemleri zaten piyasa yavaş yavaş onlara döner eskileri azaltmak SAÇMALIKTIR MMORPG ILE DE HICBIR ALAKASI YOKTUR.
Git bi' WoW oyna. 8.5 ay uğraştığın eşya, bir sonraki pakette çöp oluyor. Biraz oyun kültürünüz olsa anlarsınız ama nafile. O zaman Anka, İnat Kıran'da oyuna geri dönsün. Ben de buna kampanya başlatıyorum hadi bakalım.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
psySick
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: psySick

Mesaj gönderen psySick »

ikomanche yazdı: 04 Mar 2018 22:27
psySick yazdı: 04 Mar 2018 18:27 Yeni bölgedeki itemlerin hasarları 4bin olsun , oradaki slotların canları ona göre ayarlansın ve eski itemlerin hasarlarına dokunulmasın. Her gelen güncelledeme itemler çöp olmasın !
Ne fark ediyor bu dediğin yapılırsa ?
Mesela ÇT ' itemlerim ile şu an kastığım gibi rahatlıkla HOL bölgesinde kasmaya devam edebilirim. Başka örnek vermemi ister misin yeterli mi ?
Kullanıcı avatarı
psySick
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: psySick

Mesaj gönderen psySick »

HollyShit yazdı: 04 Mar 2018 23:00
O zaman Anka, İnat Kıran'da oyuna geri dönsün. Ben de buna kampanya başlatıyorum hadi bakalım.
Dönsün kardeşim , mesela Anka , İnat Kıran veya Islık Çalan ' ın hasarları düşmese şu an kaç kişi kullanacaktı bu silahları ? Kaç savaşçı " Oooo Islık Çalan var , ben Ecel üreetmeyeyim , Bıçak Kılıç düşürmeyeyim " diyecekti ? Hasarların düşmesi saçmalıktır . Bu oyuna kademe getirmişsin. Ben 48 seviye karakterimle 49 seviye Silah kullanamıyorum . Ama işin garibi 59 seviyemle de 49 seviye kullanamıyorum :) Oynadığım tüm oyunlarda seviye arttıkça düşük seviyeli silahları kullanma kabiliyeti artar . Burada ise düşüyor. Ben yönetim ekibini anlıyorum , para kazanmak için böyle bir yol izlemiş fakat sen neden bunu savunuyorsun bana açıklar mısın ?

Yani benim şu an HOL bölgesinde rahatlıkla kesebildiğim slotları , aynı itemlerle , daha yüksek bir seviyede kesememem saçmalık değil mi ?
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Düşsün 0 lansın hasarlar
Tekme tokat girelim
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
reotai
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen reotai »

HollyShit yazdı: 04 Mar 2018 23:00
reotai yazdı: 04 Mar 2018 20:23
HollyShit yazdı: 04 Mar 2018 19:09 MMORPG oynuyoruz saçma sapan konular açmayın artık.
bana 1 adet level yükselince silah hasarının azaldığı mmorpg oyunu söyler misin bay çok bilmiş.Arkadaş gayet de haklı bir sitemde bulunuyor , yeni silahları eskilerinden 3 kat güçlü yapsınlar ama eskilerinin hasari neden azaliyor kardeşim böyle saçmalık mi olur,bu adam 2300 hasari varken neden 55 level olunca aymi item azalır,koyarsin 55 levele 5000 lik itemleri zaten piyasa yavaş yavaş onlara döner eskileri azaltmak SAÇMALIKTIR MMORPG ILE DE HICBIR ALAKASI YOKTUR.
Git bi' WoW oyna. 8.5 ay uğraştığın eşya, bir sonraki pakette çöp oluyor. Biraz oyun kültürünüz olsa anlarsınız ama nafile. O zaman Anka, İnat Kıran'da oyuna geri dönsün. Ben de buna kampanya başlatıyorum hadi bakalım.

Bak problem eşyanın çöp olması değil WOW da önceki éşyan değer kaybetmiyor; yeni gelen eşya çok daha güçlü olduğu için öncekinin bir değeri kalmiyor.

Önceki eşyan x:

hasar 100
saldırı 100
kritik %10

oyuna yeni gelen eşya
hasar 200
saldiri
200
kritik % 50

oluyor,bu durumda sen önceki eşyandan birşey kaybetmiyorsun ama yeni gelenin yanında senibki çöp kalıyor.
ama ikvde böyle degil senin eski eşyanin 100 olan değeri 10 a düşüyor tekrar ediyorum bunun eşi benzeri yoktur,mmorpg bilgilerimi sorguluyorsan önce GW2 -eso- B&S deki LEVEL downscaling sistemini incele anla mantığına uymazsa gel benimle mmo tartış
Kullanıcı avatarı
Recoil
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Recoil »

59 seviye iken meteor tipi item giyinip etkisinin devam etmesini istemek biraz abes kaçıyor.Yeni bölge yeni itemler,silahlar materyaller demek öyleki;eski silahların etkisini devam ettirmesi yeni gelen efsunların değerini azaltacaktır geriye sadece seviye kasma görevi kalır.Yani şöyle diyeyim eski efsunların etkisini kaybetmemesi demek,yeni gelen efsunların değersiz olması demektir.Çoğu oyuncu yeni efsunların üretilmesini zor bulup eski itemlerde kalacaktır,bu da zevksiz bir oyun demek olur.
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Büyümde 5 parlak silahım var ve karaköyle ilgilenmiyorum 59 olmak istemiyorum %50 Lonca puanı arttırıcısıyla hol bölgesinde örümcek , akrep ve raylarda yaratık keserek lonca puanı kasıyorum ama karakterim mecburen 54 level oldu ve bu yüzden para vererek yükselttigim silahlar artık bir işe yaramıyor mağdurum dersem kim açıklama yapabilir? :rage:
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Windowss yazdı: 04 Mar 2018 15:55
KraToSs yazdı: 04 Mar 2018 15:50 Yeni eşyalar rağbet görmezki o zaman.
Piyasası DAHA da çöp olur.
Bu hep böyleydi böyle olacak. Eski silahlar rağbet görür mü yenisinin yanında?
Bu arada bu hasar düşmesi olayı 49 ile birlikte sisteme geçirildi bilginize.
+1
+1

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

scorper yazdı: 04 Mar 2018 21:18
psySick yazdı: 04 Mar 2018 15:44
Resim
Evet arkadaşlar aylarca emek verdiğimiz , 100 ' lerce lira verip parlattığımız silahlar yeni bölgenin gelmesi ile çöp oluyor . Benim büyücü karakterimde tam 11 adet parlatılmış silah var . Savaşçı ve Şifacıyla birlikte bu sayı 20 oluyor . Ben sadece silah parlatmak için 400 lira para yatırdım bu oyuna . Şimdi Bu silahlar 59 seviye olduğumda çöp olacak . 55 Seviyeden itibaren her kademede hasarı düşecek. Bu saçmalığın son bulması gerek ! Ben 59 seviye savaşçımla Meteor set bile giysem Silahın efsunundan yararlanmak isterim ! Kademe yükseldikçe hasarın düşme olayı çok saçma ve düzeltilmesi gerek ! Onca para verip parlatılmış silahları çöpe attıramazsınız insanlara ! Bu postu üstte tutup sesimizi duyuralım lütfen !
Yenilik gelmesi demek her şeyin baştan aşağıya değişmesi demek nasıl eskiden ejder asa ecel getiren iyiyse ct de düştü şimdi ct eskidi karaköy setleri basladı yapcak bir şey yok malesef.
Yenilik gelmesi demek her şeyin baştan aşağıya değişmesi demek
nasıl eskiden ejder asa ecel getiren iyiyse Çemberlitaş düştü şimdi Çemberlitaş eskidi Karaköy setleri basladı yapcak bir şey yok malesef.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

" Yenilik gelmesi her şeyin baştan aşağı değişmesi demektir " diyen adamla konuşulmaz , tartışılmaz . Yenilik demek verilen emeklerin çöp olması demek değildir . Hakların korunması her şeyden önce gelir . Karaköy ile ilgilenmeyip LP kasan adamlar var . Bu adamlar itemlerini HOL e göre ayarlamış ve orada kendi yağında kavrulup gidiyor . Sen bu adama Karaköy ü neden zorunlu kılıyorsun ? Ben istemiyorum Karaköy , bana kestiğim slotlar TP de vermesin . Ben HOL de takılayım eskisi gibi . En doğal hakkım değil mi kazanılmış hakkımın elimden alınmamasını istemek ?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön