Güncellemenin İstanbul'la İlgisi Olmaması
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Güncellemenin İstanbul'la İlgisi Olmaması
Balıkçı İdris'in boş yere beklememesi? bana da oklar Karaköy'ü gösteriyor açıkçası
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
AFRASİYAB sadece GM, zaten kendisi de ilgisi olmadığını söylemişti.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
Konuyu yeni konı gibi okudum
)
Tüm yazıları birde öyle denk gelmiş ki yazılanlar

Tüm yazıları birde öyle denk gelmiş ki yazılanlar
Cankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 22:00Kim hortlattı lan bu konuyu dedim ? Senmişssin , şaşırmadım dd .
Sonuç olarak, yazılanların sonuca ulaştığını belirtmek istedim. Şu yazılara bak;Cankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 22:00Kim hortlattı lan bu konuyu dedim ? Senmişssin , şaşırmadım dd .
pankuscagiz yazdı: ↑27 Haz 2017 13:59 Balıkçı İdris'in boş yere beklememesi? bana da oklar Karaköy'ü gösteriyor açıkçası
Tabi benim en çok isyan ettiğim İstanbul'u anımsatan bölgenin de güncelleme ile gelmesi en muhteşemi oldu
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
TOLGARDA yazdı: ↑04 Mar 2018 22:07Sonuç olarak, yazılanların sonuca ulaştığını belirtmek istedim. Şu yazılara bak;Cankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 22:00Kim hortlattı lan bu konuyu dedim ? Senmişssin , şaşırmadım dd .
pankuscagiz yazdı: ↑27 Haz 2017 13:59 Balıkçı İdris'in boş yere beklememesi? bana da oklar Karaköy'ü gösteriyor açıkçasıTabi benim en çok isyan ettiğim İstanbul'u anımsatan bölgenin de güncelleme ile gelmesi en muhteşemi oldu
Ne mutlu : ))
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Bu arkadaşın yorumlarına ölüyorum.BayTerapi yazdı: ↑27 Haz 2017 00:04TOLGARDA yazdı: ↑26 Haz 2017 23:55 Bir süre önce dile getirdiğim ve bazı arkadaşların "holdeki raylar Sirkeci'nin orası" diyerek cevapladığı bir durum."Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul"da kıyametten sonra pek çok değişim olduğu hepimizin bildiği bir şey ancak Eminönü bölgesi dışında gerçekten insanın aklına İstanbul'u getiren bir yer var mı?
Çemberlitaş'ta çok az da olsa bu özellikler bulunuyor hatta Topkapı da buna sayılabilir ancak orada kimse gezmiyor bile.
Ya peki labirent, meteor, hol..
Labirent gibi bölgeler olmasın demiyorum, bunların olması ve alakası olmaması normal ancak Eminönü kadar İstanbul'u anımsatan bir yer daha gelse bu çok güzel olurdu demek istiyorum. Oyunu bugüne kadar ayakta tutan özelliği başlangıç noktasının Eminönü olmasıdır. Hala yeni başlayanlara reklamı yapılan kısım budur.
Eminönü kadar İstanbul'u anımsatan bir yer daha gelse bu çok güzel olurdu demek istiyorum.
Kesinlikle katılıyorum..
Geçen gün biri arkadaslarinin oyuna tekrar başlayacagini ve bunun için önerilerimizi alacak mesajlar istiyordu. Altta byterapiyi gördüm. "Gelsinler" diye öneri mesajını görünce belki size komik değil ama bana öylesine komik bir yorum olarak gözüktü ki yemin ederim 5 dakika boyunca istemsiz gülme krizine girdim
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Senin kastığın gereksiz postlara göre benimki normal gibi, dimi gereksiz arkadaş.MaHKuMII yazdı: ↑04 Mar 2018 22:51Bu arkadaşın yorumlarına ölüyorum.BayTerapi yazdı: ↑27 Haz 2017 00:04TOLGARDA yazdı: ↑26 Haz 2017 23:55 Bir süre önce dile getirdiğim ve bazı arkadaşların "holdeki raylar Sirkeci'nin orası" diyerek cevapladığı bir durum."Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul"da kıyametten sonra pek çok değişim olduğu hepimizin bildiği bir şey ancak Eminönü bölgesi dışında gerçekten insanın aklına İstanbul'u getiren bir yer var mı?
Çemberlitaş'ta çok az da olsa bu özellikler bulunuyor hatta Topkapı da buna sayılabilir ancak orada kimse gezmiyor bile.
Labirent gibi bölgeler olmasın demiyorum, bunların olması ve alakası olmaması normal ancak Eminönü kadar İstanbul'u anımsatan bir yer daha gelse bu çok güzel olurdu demek istiyorum. Oyunu bugüne kadar ayakta tutan özelliği başlangıç noktasının Eminönü olmasıdır. Hala yeni başlayanlara reklamı yapılan kısım budur.
Eminönü kadar İstanbul'u anımsatan bir yer daha gelse bu çok güzel olurdu demek istiyorum.
Kesinlikle katılıyorum..
Geçen gün biri arkadaslarinin oyuna tekrar başlayacagini ve bunun için önerilerimizi alacak mesajlar istiyordu. Altta byterapiyi gördüm. "Gelsinler" diye öneri mesajını görünce belki size komik değil ama bana öylesine komik bir yorum olarak gözüktü ki yemin ederim 5 dakika boyunca istemsiz gülme krizine girdim![]()
kedi
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Ama kardeşim ben seni asagilayacak bir söz söylemedim ki . Sadece gönderdiğin ileti bana komik geldi . Ama sen bana kötü gözle bakıyorsun . Biz kimseye kin tutmayız kamu alem birdir bizeBayTerapi yazdı: ↑04 Mar 2018 22:53Senin kastığın gereksiz postlara göre benimki normal gibi, dimi gereksiz arkadaş.MaHKuMII yazdı: ↑04 Mar 2018 22:51Bu arkadaşın yorumlarına ölüyorum.BayTerapi yazdı: ↑27 Haz 2017 00:04TOLGARDA yazdı: ↑26 Haz 2017 23:55 Bir süre önce dile getirdiğim ve bazı arkadaşların "holdeki raylar Sirkeci'nin orası" diyerek cevapladığı bir durum."Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul"da kıyametten sonra pek çok değişim olduğu hepimizin bildiği bir şey ancak Eminönü bölgesi dışında gerçekten insanın aklına İstanbul'u getiren bir yer var mı?
Kesinlikle katılıyorum..
Geçen gün biri arkadaslarinin oyuna tekrar başlayacagini ve bunun için önerilerimizi alacak mesajlar istiyordu. Altta byterapiyi gördüm. "Gelsinler" diye öneri mesajını görünce belki size komik değil ama bana öylesine komik bir yorum olarak gözüktü ki yemin ederim 5 dakika boyunca istemsiz gülme krizine girdim![]()