Neden bilmiyorum karaköyde ve holde daha çok oluyor kritik hata uyarısı alınca torba gidiyor. Bazen gitmiyor basıyosun torba açılmıyor ondadaRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 15:57Bende maden durmadan çekiyorum. Kaç kere düştüm oyundan ama hiç birinde torbam kaybolmadı.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 15:50Çok can sıkıcı bişey geçen gün menekşe çektim ama alırken oyundan attı girince menekşe yokdu dün karaköyde 6-7 tane transıs öyle kaynadıMaHKuMII yazdı: ↑04 Mar 2018 12:24Demedim mi bir.kac akıllı çıkar diyemovie yazdı: ↑04 Mar 2018 03:48Size niye kaybolması lazım anlatsana bi. Kaybolmayına oyun bozuluyor mu ne oluyor yani. Sırf muhalefet olmak için yazı yazma.MaHKuMII yazdı: ↑04 Mar 2018 03:28
Demek oyunla bağın kesildiğinde otomatik kayboluyor . Bu bir yanlislik değil aksine doğru olan bir sistem duzeltmesidir. Çünkü karakterin oyundan çıkışı bir nevi o hesab için elektrik kesilmesi demektir. Elektrik akışı olmadığı takdirde döngü saglanmaz . Oyun sisteminde de olması gereken budur. Şimdi bir kaç akıllı çıkacak ne alaka orandan buradan uydurma diyecek. 10 dakika boyunca torbanın aktif olmasının sebebi sen onu farkedemeyip beklettiğin zaman alabilmek için oyunda olduğun süre zarfında koyulmuştur. Ama oyundan düştüğünde kesinlikle onunda kaybolması lazım.
Ayrıca torba kaybolmuyor. Bugün düştüm geri girdim torba hala vardı.bilgisayar yazılım uzmanıyim kolay gelsin kardeşim
![]()
TORBA SİSTEMİ
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: TORBA SİSTEMİ
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: City Of Death
torbanın açılmamasının sebebi düştüğü andan beri fazla zaman geçmesi.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 16:03Neden bilmiyorum karaköyde ve holde daha çok oluyor kritik hata uyarısı alınca torba gidiyor. Bazen gitmiyor basıyosun torba açılmıyor ondadaRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 15:57Bende maden durmadan çekiyorum. Kaç kere düştüm oyundan ama hiç birinde torbam kaybolmadı.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 15:50Çok can sıkıcı bişey geçen gün menekşe çektim ama alırken oyundan attı girince menekşe yokdu dün karaköyde 6-7 tane transıs öyle kaynadı
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Oyuna sadece girmek bile o , güvenlik kodu sayesinde 10 dakikaRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 16:13torbanın açılmamasının sebebi düştüğü andan beri fazla zaman geçmesi.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 16:03Neden bilmiyorum karaköyde ve holde daha çok oluyor kritik hata uyarısı alınca torba gidiyor. Bazen gitmiyor basıyosun torba açılmıyor ondadaRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 15:57Bende maden durmadan çekiyorum. Kaç kere düştüm oyundan ama hiç birinde torbam kaybolmadı.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 15:50Çok can sıkıcı bişey geçen gün menekşe çektim ama alırken oyundan attı girince menekşe yokdu dün karaköyde 6-7 tane transıs öyle kaynadı
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

Arada maks 1-1.5 dk varkende oluyorRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 16:13torbanın açılmamasının sebebi düştüğü andan beri fazla zaman geçmesi.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 16:03Neden bilmiyorum karaköyde ve holde daha çok oluyor kritik hata uyarısı alınca torba gidiyor. Bazen gitmiyor basıyosun torba açılmıyor ondadaRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 15:57Bende maden durmadan çekiyorum. Kaç kere düştüm oyundan ama hiç birinde torbam kaybolmadı.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 15:50Çok can sıkıcı bişey geçen gün menekşe çektim ama alırken oyundan attı girince menekşe yokdu dün karaköyde 6-7 tane transıs öyle kaynadı
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Lonca: City Of Death
Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 18:03Arada maks 1-1.5 dk varkende oluyorRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 16:13torbanın açılmamasının sebebi düştüğü andan beri fazla zaman geçmesi.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 16:03Neden bilmiyorum karaköyde ve holde daha çok oluyor kritik hata uyarısı alınca torba gidiyor. Bazen gitmiyor basıyosun torba açılmıyor ondadaRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 15:57Bende maden durmadan çekiyorum. Kaç kere düştüm oyundan ama hiç birinde torbam kaybolmadı.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 15:50
Çok can sıkıcı bişey geçen gün menekşe çektim ama alırken oyundan attı girince menekşe yokdu dün karaköyde 6-7 tane transıs öyle kaynadı
Garip ustam bende dediğin hatadan hiç olmadı anca 10 dk açmayınca çantayı öyle bi hata oluyordu oda normaldir yani.1-1.5 dakikada olabilecek bir şey değil senin durum
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

Gruptan çıkınca falan almadıgım cantada yerde kalıyor ne açılıyor ne gidiyor 10dk sınırı bitmedikçeRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 18:51Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 18:03Arada maks 1-1.5 dk varkende oluyorRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 16:13torbanın açılmamasının sebebi düştüğü andan beri fazla zaman geçmesi.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 16:03Neden bilmiyorum karaköyde ve holde daha çok oluyor kritik hata uyarısı alınca torba gidiyor. Bazen gitmiyor basıyosun torba açılmıyor ondadaRamazanBey yazdı: ↑04 Mar 2018 15:57
Bende maden durmadan çekiyorum. Kaç kere düştüm oyundan ama hiç birinde torbam kaybolmadı.
Garip ustam bende dediğin hatadan hiç olmadı anca 10 dk açmayınca çantayı öyle bi hata oluyordu oda normaldir yani.1-1.5 dakikada olabilecek bir şey değil senin durum
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: [Ata]
Daha öncede bana oldu aynı olay konu açtım ama pek dikkate almadılar meteor altını ürettim tam alacakken kritik hata verdi oyundan düştüm geri girdiğimde torbalar yok oldu düşünsenize 59 lvl asa üretiyorsun çantadan almadan oyundan düşüyorsun geri girdiğinde çanta yok.buyur burdan yak
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Anatolian Soldiers
''39 zamanı fahri beyden takım görevinin torbasını alamadan düşmüştüm ve çok üzülmüştüm.Cocukluk istesaglam yazdı: ↑04 Mar 2018 04:31Önceden kayboluyordu ama şimdi kaybolmuyor.39 zamanı fahri beyden takım görevinin torbasını alamadan düşmüştüm ve çok üzülmüştüm.Cocukluk istemovie yazdı: ↑04 Mar 2018 03:48Size niye kaybolması lazım anlatsana bi. Kaybolmayına oyun bozuluyor mu ne oluyor yani. Sırf muhalefet olmak için yazı yazma.MaHKuMII yazdı: ↑04 Mar 2018 03:28Demek oyunla bağın kesildiğinde otomatik kayboluyor . Bu bir yanlislik değil aksine doğru olan bir sistem duzeltmesidir. Çünkü karakterin oyundan çıkışı bir nevi o hesab için elektrik kesilmesi demektir. Elektrik akışı olmadığı takdirde döngü saglanmaz . Oyun sisteminde de olması gereken budur. Şimdi bir kaç akıllı çıkacak ne alaka orandan buradan uydurma diyecek. 10 dakika boyunca torbanın aktif olmasının sebebi sen onu farkedemeyip beklettiğin zaman alabilmek için oyunda olduğun süre zarfında koyulmuştur. Ama oyundan düştüğünde kesinlikle onunda kaybolması lazım.Mustafaxbuken yazdı: ↑03 Mar 2018 19:17 Yok baglantı kesildi yada kritik hata diyor oyundan atıyor girince torba yok![]()
Ayrıca torba kaybolmuyor. Bugün düştüm geri girdim torba hala vardı.
. Ayriyeten düşünce kaybolması adaletsiz olur çünkü oyundan düşme hatası oyunun kendi kusuru.Bunu düzeltmiyirlarsa torbalar düşünce gitmemeli(şu an aksi bi durum yok zaten torbalar duruyo)
39 Zamanında herkesin bi anısı kalmış , gelmeyeceğini bile bile , insan özlüyor be 39 level zamanlarını

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

Vücütçu emsali ceket düşürdüm.Tam alacakken oyun attı.Girdim ve maalesef torba yoktu.