54 Seviyede Kalmak Mantıklı Değil mi ?
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 54 Seviyede Kalmak Mantıklı Değil mi ?
Konuya ' Ya GM Karaköy zor olcak dediniz ama çok kolay baksanıza ! ' diyen dostları çağırıyorum . Baksanıza 54 Levelden sonra yakınmalar başlamış .
Ben 37'ye geri dönüp Aktar Şevket Zırhımın etkisini kullanmak istiyorum. Derindeki Sır Eklentisi geri alınsınCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:04 Konuya ' Ya GM Karaköy zor olcak dediniz ama çok kolay baksanıza ! ' diyen dostları çağırıyorum . Baksanıza 54 Levelden sonra yakınmalar başlamış .
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
Ben de hala Latif üretmek istiyorum . Ama şuan kullanılmak için değil zevk için üretimde olduğu için , üretmiyorum . Param bol olursa üretiriz artıkTOLGARDA yazdı: ↑04 Mar 2018 17:07Ben 37'ye geri dönüp Aktar Şevket Zırhımın etkisini kullanmak istiyorum. Derindeki Sır Eklentisi geri alınsınCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:04 Konuya ' Ya GM Karaköy zor olcak dediniz ama çok kolay baksanıza ! ' diyen dostları çağırıyorum . Baksanıza 54 Levelden sonra yakınmalar başlamış .
Zaten öyle olur hep. Bu saatten sonra latif kullanılmaz, ben de zengin olsaydım Ecel Getiren üretmek isterdim aslında.Cankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:20Ben de hala Latif üretmek istiyorum . Ama şuan kullanılmak için değil zevk için üretimde olduğu için , üretmiyorum . Param bol olursa üretiriz artıkTOLGARDA yazdı: ↑04 Mar 2018 17:07Ben 37'ye geri dönüp Aktar Şevket Zırhımın etkisini kullanmak istiyorum. Derindeki Sır Eklentisi geri alınsınCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:04 Konuya ' Ya GM Karaköy zor olcak dediniz ama çok kolay baksanıza ! ' diyen dostları çağırıyorum . Baksanıza 54 Levelden sonra yakınmalar başlamış ..
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
Köşeyi dönme vakti gelmiştir artık . İçimizde kalmasın şu silahları sahiplenme hissi .TOLGARDA yazdı: ↑04 Mar 2018 17:22Zaten öyle olur hep. Bu saatten sonra latif kullanılmaz, ben de zengin olsaydım Ecel Getiren üretmek isterdim aslında.Cankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:20Ben de hala Latif üretmek istiyorum . Ama şuan kullanılmak için değil zevk için üretimde olduğu için , üretmiyorum . Param bol olursa üretiriz artıkTOLGARDA yazdı: ↑04 Mar 2018 17:07Ben 37'ye geri dönüp Aktar Şevket Zırhımın etkisini kullanmak istiyorum. Derindeki Sır Eklentisi geri alınsınCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:04 Konuya ' Ya GM Karaköy zor olcak dediniz ama çok kolay baksanıza ! ' diyen dostları çağırıyorum . Baksanıza 54 Levelden sonra yakınmalar başlamış ..