Evet kolay bir bölge sayıla bilir eğer Ekibinizin en yeni sayılan oyuncusu 9 - 10 senelik bir geçmişi var ve lonca olarak ortak koordineli bir çalışma göstere biliyorsanız bunları başarmak zor olmuyor amaç oyundan ziyade birlikte vakit geçirmek ise lonca ile bir paylaşımda bulunmak asıl hedefiniz oluyor oyun bahanemiz niyetimiz sohbet muhabbet
SANCAK SUNUCUSU KRALİÇE TIRTIL VE BÜYÜK BÜYÜCÜ KESİMİ
Re: SANCAK SUNUCUSU KRALİÇE TIRTIL VE BÜYÜK BÜYÜCÜ KESİMİ
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tebrikler , artık Hakir 'in ölüm fotoğraflarını görmek istiyorum
.
Video olmaz mıCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:06 Tebrikler , artık Hakir 'in ölüm fotoğraflarını görmek istiyorum.
En kısa sürede kesilebileceğini düşünüyorum umarım bunu MARVEL loncamız veya başka bir loncanın tek başına kesmek zorunda kalmaz loncaların veya loncasız arkadaşların hep birlikte beraber bir birlerine görev ve boss kesimlerinde yardımcı olarak yaptıkları bir kesim ve oyun ortamı görmek dileği ileCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:06 Tebrikler , artık Hakir 'in ölüm fotoğraflarını görmek istiyorum.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
Tabiki de olur ayrıyetten bunu izledim ama benim yorumumda ben biraz net olmamışım . Ben bu yorumda arkadaşların Kraliçe Tırtıl ve Büyük Büyücü'yü kestikleri için tebriklerimi sunduktan sonra şimdi de Hakir'i kesin gibisinden konuşmak istedim . ( Acaba şimdi net konuştum mu ?TOLGARDA yazdı: ↑04 Mar 2018 17:10Video olmaz mıCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:06 Tebrikler , artık Hakir 'in ölüm fotoğraflarını görmek istiyorum.
diye şüpheler aklımda dolanmaya başladı
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
İnşallahNuTzZ yazdı: ↑04 Mar 2018 17:14En kısa sürede kesilebileceğini düşünüyorum umarım bunu MARVEL loncamız veya başka bir loncanın tek başına kesmek zorunda kalmaz loncaların veya loncasız arkadaşların hep birlikte beraber bir birlerine görev ve boss kesimlerinde yardımcı olarak yaptıkları bir kesim ve oyun ortamı görmek dileği ileCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:06 Tebrikler , artık Hakir 'in ölüm fotoğraflarını görmek istiyorum.
![]()
Gayet netti de espri yapmaya çalıştımCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:18Tabiki de olur ayrıyetten bunu izledim ama benim yorumumda ben biraz net olmamışım . Ben bu yorumda arkadaşların Kraliçe Tırtıl ve Büyük Büyücü'yü kestikleri için tebriklerimi sunduktan sonra şimdi de Hakir'i kesin gibisinden konuşmak istedim . ( Acaba şimdi net konuştum mu ?TOLGARDA yazdı: ↑04 Mar 2018 17:10Video olmaz mıCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:06 Tebrikler , artık Hakir 'in ölüm fotoğraflarını görmek istiyorum.
diye şüpheler aklımda dolanmaya başladı)
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
TOLGARDA yazdı: ↑04 Mar 2018 17:21Gayet netti de espri yapmaya çalıştımCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:18Tabiki de olur ayrıyetten bunu izledim ama benim yorumumda ben biraz net olmamışım . Ben bu yorumda arkadaşların Kraliçe Tırtıl ve Büyük Büyücü'yü kestikleri için tebriklerimi sunduktan sonra şimdi de Hakir'i kesin gibisinden konuşmak istedim . ( Acaba şimdi net konuştum mu ?TOLGARDA yazdı: ↑04 Mar 2018 17:10Video olmaz mıCankurtarann yazdı: ↑04 Mar 2018 17:06 Tebrikler , artık Hakir 'in ölüm fotoğraflarını görmek istiyorum.
diye şüpheler aklımda dolanmaya başladı)
![]()
- OSVALDO
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Unity In Diversity
kaç kişiydiniz ve fizikle kesim daha kolay olmuş sanırım?