TeşekkürlerSPIEGLEIN yazdı: ↑04 Mar 2018 03:07 Elinize sağlık
Biraz kötü yorumlar görüyor olsamda,sizlere şunu demek isterim. Önerileri bir kenarı ve çalışmalarınızı bir kenarıya alıp,daha fazlasını hedeflemeniz. Güzel,iyi,harika,kötü v.s bunlar ben pek takılmam hayatımızdaki her şeyi sürekli geliştirmemiz gerektiğine inanırım![]()
Devamını bekliyorum umarım devam edersiniz.
ARAYÜZ ÇALIŞMAM 2
- Whoods
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Re: ARAYÜZ ÇALIŞMAM 2
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben beğendim kardeşim fakat eleştirilerede hak veriyorum,genel itibari ile oyunda solgun bir renk hakim olduğundan senin burada tercih ettiğin arayüz çok göz alıcı olmuş.Rengi biraz daha solgun yada bunların aksine saydamlığını biraz arttırıp arka tarafınında hafif gözükmesini sağlayabilmen belki hoş bir görüntü oluşturabilirBurada arayüzü göstermek için 3 farklı kısım varya hani,tek tek konu açmaktansa atıyorum çanta kısmını farklı,konusma penceresini farklı level,tp gostergecini farklı yapıp anket tarzı olusturarak insanların genel beğenisini ölçebilirsin.Yada 3 arayüzü tamamiyle degistirip 3farkli sekilde gosterirsin veyahut tek arayuzde tum yorumlar uzerinden gidersin bu sekil,umarım anlatabilmisimdir,devamını bekliyoruz,elestiriler
uslubunda oldugu surece kıymetlidir,deger vermen cok guzel bir davranış.
uslubunda oldugu surece kıymetlidir,deger vermen cok guzel bir davranış.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
aga olmamış beyaa ama bu arayüz değişimi hiç zaman almıcak birşey yani yapsalar yaparlar bir güncelleme ile oyuna aktif ederler ama bilmiyorum tabi en iyi yapanlar bilir bunu
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Daha canlı renkler kullanmalısın. Oyun zaten karanlık bir havaya sahip. Yükleme ekranındaki değişiklik güzel olmuş. Eline sağlık başarılar
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hocam İzmir'li misin? "Kenera" demek yerine neden "Kenarı" diyorsunuz çok merak ediyorum?SPIEGLEIN yazdı: ↑04 Mar 2018 03:07 Elinize sağlık
Biraz kötü yorumlar görüyor olsamda,sizlere şunu demek isterim. Önerileri bir kenarı ve çalışmalarınızı bir kenarıya alıp,daha fazlasını hedeflemeniz. Güzel,iyi,harika,kötü v.s bunlar ben pek takılmam hayatımızdaki her şeyi sürekli geliştirmemiz gerektiğine inanırım![]()
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Evet izmirliyimHollyShit yazdı: ↑04 Mar 2018 15:06Hocam İzmir'li misin? "Kenera" demek yerine neden "Kenarı" diyorsunuz çok merak ediyorum?SPIEGLEIN yazdı: ↑04 Mar 2018 03:07 Elinize sağlık
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Hoş bir çalışma ancak tek olmayan sey acik renk olmasi, bir de sey soracağım bu datalari nereden buldun tarif edebilirmisin