Akçe hakkında yardım
Akçe hakkında yardım
Arkadaşlar 3 aylık almak istiyorumda yardımcı olabilcek varmı yani şimdi çt kutumu alayım 3 aylık için yoksa 2500 artı 500 akçe dahamı çekeyim hangisi mantıklı ? birde innial kart alıp akçe almak istiyorum yapan biri varmı öyle açıklama yapabilcek bana inniale 35 tl kutu almak için kaç para maliyet lazım 40 tl ile gitsem yetermi ?
- Turkishsoldier
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Akçe hakkında yardım
Çemberli taş kutusu daha karlıdır.scorper yazdı: ↑04 Mar 2018 12:54 Arkadaşlar 3 aylık almak istiyorumda yardımcı olabilcek varmı yani şimdi çt kutumu alayım 3 aylık için yoksa 2500 artı 500 akçe dahamı çekeyim hangisi mantıklı ? birde innial kart alıp akçe almak istiyorum yapan biri varmı öyle açıklama yapabilcek bana inniale 35 tl kutu almak için kaç para maliyet lazım 40 tl ile gitsem yetermi ?
Daha avantajlıdır.
- Imcomeback
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Cemberlitas Paketinin icerigi daha ekonomik olmasini sagliyor.Kesinlikte bu paketi almalisin.
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Ben dün akşam çT kutu aldım içinde 3 aylık kasa erişimi lonca lisansı gibi bir çok paket vardı . Fiyatı da gayet makul . 35 lirascorper yazdı: ↑04 Mar 2018 12:54 Arkadaşlar 3 aylık almak istiyorumda yardımcı olabilcek varmı yani şimdi çt kutumu alayım 3 aylık için yoksa 2500 artı 500 akçe dahamı çekeyim hangisi mantıklı ? birde innial kart alıp akçe almak istiyorum yapan biri varmı öyle açıklama yapabilcek bana inniale 35 tl kutu almak için kaç para maliyet lazım 40 tl ile gitsem yetermi ?
Ininalle toplam ne kadara mal olur yeni alcam kartı?