KARAKOY ZOR DEMISLERDI ?
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
KARAKOY ZOR DEMISLERDI ?
Yöneticiler karakoyun kokay bir bolge olmadigini belirtmislerdi fakat suanda eminonunde 55 levelden assa adam goremedim meranda bi arkadas gorenler vatsa bilir 59 seviye olmus simdiden kolay ki zor mu yoksa bu arkadaslar insan gibi oynamiyor mu anlamadim 
Re: KARAKOY ZOR DEMISLERDI ?
İyi de sorun seviye kasmak değil ki.İtem dizmek, fullenebilmek olay.
O level kasanların kaç tanesinin şuan full üstü? Hiç birisi.
ExqosA
59 lvl büyü hasarı 900 güzel
Exp artırıcı ile kolaylaşıyor
Bende yok şuan 54 seviye şifacım
Baya zorluyor beni karaköy seviye alma olarak
Exp artırıcı ile kolaylaşıyor
Bende yok şuan 54 seviye şifacım
Baya zorluyor beni karaköy seviye alma olarak
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Betada tüm görev yerlerini ve yaratıkları analiz edenler şimdiden 57 58 59 oldu. Bilmeyen adam 1 ay uğraşsın kasamaz. Ayrıca kasmak için tam donanımlı 5-6 çar + tılsım gerekli. Biz şuan 3 cari 57 diğerleri 55-56 civarı yaptık. 24 saat oyunda durma şansımız olsa 59 olmuştu 3 çar da çoktan. Olay kasmak değil 59 olmak karakoyun %10'u.
-
Soydere044
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Level kasmasına kasarsın o bişey değilde , olay arkadaşında dediği gibi üstünü tam olarak dizebilmekte ,
Çemberlitaş geldiğinde kim üstünü tam anlamıyla dizebildi ki buda bence onun gibi olacak , ama üretimle ama düşürerek bence zor gibi gözüküyor.
Oyunlar artık seviye kasmayı değil de son seviyeden sonra yapılacak şeyleri zor tutuyorlar.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Seviye kasmak olayın en basit yeri itemlerine dizebilmek mesele
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
ne alaka kardeşim hepsi holde harıl harıl slot kesiyorlar onlar oyun tadı bilmeyen arkadaşlar yarın görcez onlar kese bilcekmi tek başına 59 level ile 49 level arasında kıyafet olmadımmı hasar farkı yok 
birde eklemede bulunayım bu hol işi cidden olmadı holde exp vermesin artık şu slotlar
birde eklemede bulunayım bu hol işi cidden olmadı holde exp vermesin artık şu slotlar
59 olmak üzereyim tek item ve çift item karısık hem max hem tank itemlerini düşürdüm ürettim aldım.
kısaca tek işim bosslar'dan nadideleri düşürmek.
kısaca tek işim bosslar'dan nadideleri düşürmek.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- jerrymaquire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Başlık açıcaktım da bu başlık altında yazıyım dedim. 54'te Gustav fotoğraf görevinden sonra hangi görev var ? Henüz yeni 54 oldum sadece bir görev yaptım,
bütün NPC lere baktım tek bir tane görev yok EXP 10 ben gene çiçek,böcek mi keseceğim yahu.
bütün NPC lere baktım tek bir tane görev yok EXP 10 ben gene çiçek,böcek mi keseceğim yahu.
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.