İKV Hayatıma Veda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: İKV Hayatıma Veda

Mesaj gönderen KraToSs »

Reel hayatında başarılar dostum benimde bırakmam yakın bakalım.
Bu bırakanların çoğu eski oyuncu zaten bi arkadaşa bakıp da çıkacakmış gibi yapıp eski havayıda, zevkide alamayınca bırakıyorlar zaten. Oyun eski havayı vermiyor 39 bundan kat be kat zevkliydi derindeki sırdan sonra bir türlü eski zevki veremedi gitti hey gidi zwartan ve demirden kardeşler.

Neyse dengenin bu kadar altüst olmadığı sadece havale ile sadece ve sadece plus alınan günleri özlememek elde değil.

İyi forumlar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

O zaman hiçbir oyun oynamanın amacı yok, oyun oynayınca ne olacak?

İlerlemeye çalışacaksın, oyunda en üst seviyeye ulaşacaksın ya da oyunu bitirmeye çalışacaksın.

Bu sana ne kazandıracak, hiçbir anlamı yok.

Ya da yaşamanın ne anlamı var?

İster oyun oyna, ister zengin ol sefa sür, ister kariyer yap kendini işine ada, ister akademik kariyer yap çok bilgili ol.

Bunları elde edince ne olacak, illa öleceksin; o zaman hepsini boşverelim.

Amaç zaman geçirmek, aynı şeyleri yaptıkça zaman geçirmek anlamına gelmez; sıkmaya başlar. Sıkıcı olmaması için yenilik getirilir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Imcomeback
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen Imcomeback »

TOLGARDA yazdı: 04 Mar 2018 10:11 O zaman hiçbir oyun oynamanın amacı yok, oyun oynayınca ne olacak?

İlerlemeye çalışacaksın, oyunda en üst seviyeye ulaşacaksın ya da oyunu bitirmeye çalışacaksın.

İster oyun oyna, ister zengin ol sefa sür, ister kariyer yap kendini işine ada, ister akademik kariyer yap çok bilgili ol.

Amaç zaman geçirmek, aynı şeyleri yaptıkça zaman geçirmek anlamına gelmez; sıkmaya başlar. Sıkıcı olmaması için yenilik getirilir.
+1
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Bende Yıllarımı verdim bu oyuna çar , oyun parası ne ararsan var ama yeni bölge gelmesiyle inanın bende umudum kırıldı.Eski havasını iyice kaybetti.Bir oyun için benliğini kaybeden insanları gördükçe soğudum oyundan. Yakındır -1 oyuncunun azalması
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

TOLGARDA yazdı: 04 Mar 2018 10:11 O zaman hiçbir oyun oynamanın amacı yok, oyun oynayınca ne olacak?

Tam da bunu demek için geldim. Bu çeşit sorgulamalar gereksiz. Şu an bıraktın ama ben geri döneceğini düşünüyorum. Umarım kararının arkasında durur dönmezsin.

Sorgulamaya başladığında hayatının da bir anlamı yok. Şu an Türkiye’deki insanların yüzde 40’ı bütün hayatını sadece bir ev bir araba almak için harcıyor. Tüm sağlıklarını ona yatırıyor. Hayatın amacı bu değil. Sen de oyundaki amacı sorgulamışsın ama yanlış bir şey yapmışsın. Bunun da sonunda bir şey yok tıpkı hiçbir şeyin sonunda olmadığı gibi.

Hayatımızın amacı olmadığını görenler kafalarına sıkıyorlar işte. Siz de bu şekilde derin sorgulamalara girmeyin. Zaten bir sonuç beklemez anlamsız. Sonuçtan değil süreçten keyif alın.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Nasıl ne olcak be kardeşim ya :d cidden şaka gibisiniz arayüzü grafiği değişmese bile en azından zaman geçircek başka yerler geliyor yeni itemler gelıyor en azından 1 2 yıl daha oyalanacak birşey gelıyor oyunculara yani öyle bi konuşuyorsunuz ki ciddiye bile alamıyorum şu oyun bırakıyorum yazanları görünce sadece gülüyorum çünkü hepsi bilgisizlik ve zevk anlayışı olmayanlar herkez zevk için ve zaman geçirmek için oynuyor bu oyunu hayatımızı ortaya atmıyoruz ya oyun için yok 59 level niye geldi yok karaköy niye geldi zaten ÇT ile aynıydı gibi söylemler çok saçma cidden yani sadece gülüyorum ya :d oyunda binlerce oyuncu beğenıyor ama 2 3 oyuncu saçma yorumları ve attığı yorumlarda yani ne bileyim bilgisizlik gibi birşey neyse dediğim gibi kardeşim şuankı başlığın altına attıgın açıklama çok boş birşey yani yinede HAYATINDA BAŞARILAR.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

ERSEN yazdı: 04 Mar 2018 11:36

Tam da bunu demek için geldim. Bu çeşit sorgulamalar gereksiz. Şu an bıraktın ama ben geri döneceğini düşünüyorum. Umarım kararının arkasında durur dönmezsin.

Sorgulamaya başladığında hayatının da bir anlamı yok. Şu an Türkiye’deki insanların yüzde 40’ı bütün hayatını sadece bir ev bir araba almak için harcıyor. Tüm sağlıklarını ona yatırıyor. Hayatın amacı bu değil. Sen de oyundaki amacı sorgulamışsın ama yanlış bir şey yapmışsın. Bunun da sonunda bir şey yok tıpkı hiçbir şeyin sonunda olmadığı gibi.

Hayatımızın amacı olmadığını görenler kafalarına sıkıyorlar işte. Siz de bu şekilde derin sorgulamalara girmeyin. Zaten bir sonuç beklemez anlamsız. Sonuçtan değil süreçten keyif alın.
Kesinlikle öyle.

Ne kadar çok sorgularsan, ne kadar çok hayatın gerçeklerinin farkına varırsan o kadar çok mutsuz olursun.
Yaşamın temelinde anlamsızlık var ve bu anlamsızlığa bir MANA bulmaya çalışıyoruz.
Evren o kadar kaotik ki patlayan yıldızlar, içe göçenler, nötron yıldızına, karadeliğe çökenler, süpernovalar.
Doğada birbirine tecavüz eden, birbirinin yavrusunu çalan, parçalayan hayvanlar var ve yaşam bildiğimiz güllük gülistanlık değil bir düzen yok DÜZENSİZLİĞİK hakim.

Kimileri için hayatın anlamı futbol, kimileri için dini, kimileri için ideolojisi işte burada sana biçilen tüm rolü tüm bu tabuyu yıkman gerekiyor çünkü bunlardan arınmak seni mutsuz etse de gerçeğe daha çok yaklaşacak ve keşfedeceksin.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyunu sadece seviye kasmaktan ibaret görüyorsan zaten yolun açık olsun.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

turkoxHAMSTER yazdı: 04 Mar 2018 12:04 Oyunu sadece seviye kasmaktan ibaret görüyorsan zaten yolun açık olsun.
Diğer türlü de bunun kadar olmasa da kolay değil mi?
Diğer türlü derken üstten bahsediyorum.
Eski oyuncusun o yüzden sana soruyorum:
39 ve 49 - derindeki sır-a kadar oyun şimdikinden daha zor değil miydi? Bir zilfallon plevne kolye 25m bir büyük sahra ardeneller kolye düşürebilen gördün mü?
Elementlerin önem kazandığı, 5 savaşçının bir savaşçıyı uzun uzadıya kesmeye çalışması ile şimdikinin arasında ne gibi farklar var?
Elementlerin çöp olması senin, benim, diğerinin, ötekinin, berikinin, kimin suçu?
Neden oyunda bir EN kavramı yok
Neden 10 kişi eskisi gibi EN olan birini kovalayıp kesemiyor?
Neden bir alman ok ucu yüzük düşürmek, magnezyum dışşehir set dizip, düşürmek neden zordu?
Eskiden karayel tek item set dizen mutluydu, gizit set dizip itemsiz kütüğü ile mutlu olan insanlar vardı.
Ne değiştide böyle oldu?
Neden hala elementler çöp savaşçıda? Bu ısrar niye?
8 tane aynı mor item ile 8 tane aynı mor itemli savaşçı niye en nihayetinde savaşmak zorunda? Neden çeşitlilik yok ve ısrarla bu yanlışı görüp uyguluyorlar?
Çok basit olmadı mı? EFSUNSUZ gezenler vardı, conk tek item gezenler vardı. Mutluyduk ama.
5 saniyelik savaşçı vs'leri yolda farkında mısın?
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Sonuna kadar destekliyorum. Hep aynı şeyleri farklı yerlerde yapmak hiçbir şeyi değiştirmez. Çemberlitaşta 5 yıl uğraş, üst diz, Karaköy diye bir yer gelsin, yine üst diz. Cidden amacınız ne? Dizilince ne yapacaksınız? Topkapı hedefine 20 k yerine 25k mı vuracaksınız, bu mu amaç? OkO üstüne bir güncelleme gelseydi, inanın çok zevkli olurdu fakat maalesef... Aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Sonuna kadar destekliyorum. Zaten bir iki haftaya kalmaz, karakterleri silip geri dönmemek üzere bırakırım. Yetti bu kadar aynı şeyleri tekrarlamak.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön