Karaköy Güncellemesi Tüm Sorunlar - Çözüm arayışı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Karaköy Güncellemesi Tüm Sorunlar - Çözüm arayışı

Mesaj gönderen diltemiz »

Yönetimin Bu yazıyı silmeden önce mutlaka bir okuması hatta gözden geçirmesi bu sorunlara göre bir çözüm bulması kanaatindeyim. Çünkü bu sorunlar halledilmeden hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır.

KARAKÖY Güncellemesinin Gelmesiyle ,
Ortaya Bir Çok Sorun Meydana Geldi Bunları Tek Bir Arada Toplamak
Oyun Yöneticilerinin bu sorunları daha kolay okumasını ve daha rahat çözülmeyebilmesi açısından iyi olur düşüncesiyle yazma gereksinimi duydum. (Tek Bir Başlıkta )
Eksik olanlarıda birleştirirsek Yönetim bu listeye toplu bir açıklama yapar diye düşünüyorum.

1-) launcher.dll Dosyası hala hata vermektedir.Oyunu siteden indirmemize rağmen halen uyarıda siteden tekrar indirin yazısının çıkması çok saçma , tekil kişi için değil Bende dahil olmak üzere çoğu kişi bu sebepten muzdarip.
Halen oyuna giremedik.

2-)Sunucuların dolu olmasından yakınan oyuncular , (Gorgar'ın Plus Pakete yönelik açıklaması mevcuttur fakat oyuncuları tatmin etmemiş olacak ki daha kapsamlı bir cevap istiyorlar.)

3-)Oyundaki bazı haritalarda bilhassa HOL , çok takılmalar vermekte ve KRİTİK HATA'lar meydana gelmektedir.

4-)Oyundaki boş alan yetersizliği , kastettiğim karakter evanter alanı / depo(Çemberlitaş itemleri zaten başlı başına kasada 1 yeri kaplarken , oyuncu yeni gelen bölgenin itemlerini mi sığdırsın yapacağı madenlerin stoğunu mu , Yönetimin anlayışına şaşıyorum.)

5-)İtemlerin Çok Kolay Olduğunu Düşünen bazı oyuncular var(kanaatimce herkes çok çabuk 59 level oldu ve bazı şaheserleri elde etti , oyunu geri almaya kalksanız bu sefer , 59 levele kadar gelmiş oyuncunun emeğine yazık , çıkın işin içinden buyrun.)

6-)Plussuz paketlere yönelik tek seferliğe mahsus KARAKTER TRANSFER HAKKI Verilmesi İsteği(Konunun yersiz ve gereksiz olduğu kanaatindeyim fakat çoğunluklu forumlarda böyle tip sorunlar gördüğüm için yazma gereksinimi duydum.)

7-)Çemberlitaş ve diğer oyun bölgerinde , görev yapmak için destek oyuncu bulamayan oyuncular , sözüm ona oyuna tekrardan başlayanlar ve geri dönenler oldu.Bu arkadaşların görevlerini tek başına nasıl tamamlayacakları hala meçhul.

8 -)Çemberlitaş itemlerinin kaç levelde ne kadar etkisinin düşeceğini hala kestirememiş bir çok oyuncu var ( Bununla ilgilide genel açıklama yapılırsa iyi olur , aynı konunun defalarca açılmasından bıktım.)

9-)Sunucu birleşimi isteyen oyuncular var (Bilhassa , Meran,Tılsım ve Sancak sunucuları için)Bunun içinde ayrı açıklama bekliyor oyuncular

10-)Takılarında reçete ile üretilmesini isteyen bi oyuncu kitlesi var buna karşı yorumunuz çok merak ediliyor yönetim.

11-)Oyundaki Lag ve takılmalara yönelik oyunun altyapısal yada grafiksel bir iyileştirme yapılıp yapılmayacağı çok merak ediniyor.

12-)Playstore mağazadaki Istanbul Kıyamet Vakti , ürünlerinin satışında sıkıntı yaşayan oyuncuların bulunması.

Daha akıllarda ? olan sorular varsa bunların Ortak bi postta toplanıp yönetimin bunları görmesini temenni ediyorum buyrun.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
peroxide
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Karaköy Güncellemesi Tüm Sorunlar - Çözüm arayışı

Mesaj gönderen peroxide »

beğenmiyorsan bırak demek yerine bir çözüm arayışı başlığı açmana şaşırdım. çıkarıyorsun sanırım gözlüklerini.
Kullanıcı avatarı
Galahar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Galahar »

Launcher.dll hatasını bende alıyorum hol kritik hata da var tabii ki
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

bu launcher.dll hatasını yöneticiler o dosyayı rar yapıp aslında sizlere bir dosya halınde atsalar sizde bulunan ikv dosyasının içine atarsanız sorunun kalkacagından yanayım
Kullanıcı avatarı
Galahar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Galahar »

dedee66 yazdı: 04 Mar 2018 11:55 bu launcher.dll hatasını yöneticiler o dosyayı rar yapıp aslında sizlere bir dosya halınde atsalar sizde bulunan ikv dosyasının içine atarsanız sorunun kalkacagından yanayım
Bir açıklama da yapmıyorlar sinir hastası olduk 3 gündür bu nedir ya
Kullanıcı avatarı
Imcomeback
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen Imcomeback »

Tek bir baslik altinda toplamasi hos olmus.Tek tek konu acilarak goz kirliligi onlenmis oldu fakat sikintisi olan kisiler bu konu altinda konusmaliki forumda fazlalik olmasin.Yazilanlarim arasinda benimde cok merak ettigim ve cozume ulasmasini istedigim konular var umarim aradigimiz cevaplari buluruz
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

1-) launcher.dll Dosyası hala hata vermektedir.Oyunu siteden indirmemize rağmen halen uyarıda siteden tekrar indirin yazısının çıkması çok saçma , tekil kişi için değil Bende dahil olmak üzere çoğu kişi bu sebepten muzdarip.

Orti bunun içinde forumda konu açıp ayrıca açılan konularda çözüm.icin bir çok öneri sundu bakabilirsin
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

MaHKuMII yazdı: 04 Mar 2018 14:52 1-) launcher.dll Dosyası hala hata vermektedir.Oyunu siteden indirmemize rağmen halen uyarıda siteden tekrar indirin yazısının çıkması çok saçma , tekil kişi için değil Bende dahil olmak üzere çoğu kişi bu sebepten muzdarip.

Orti bunun içinde forumda konu açıp ayrıca açılan konularda çözüm.icin bir çok öneri sundu bakabilirsin
Deniyorum şimdi diğerleri GÜNCEL

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Şunu da ekleyin: Bazı kaldırımlarda pixel hatası var sanırsam, char takılıyor ve bu durum yaratıklardan kaçarken engel teşkil ediyor.
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

diltemiz yazdı: 04 Mar 2018 05:33 Yönetimin Bu yazıyı silmeden önce mutlaka bir okuması hatta gözden geçirmesi bu sorunlara göre bir çözüm bulması kanaatindeyim. Çünkü bu sorunlar halledilmeden hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır.

KARAKÖY Güncellemesinin Gelmesiyle ,
Ortaya Bir Çok Sorun Meydana Geldi Bunları Tek Bir Arada Toplamak
Oyun Yöneticilerinin bu sorunları daha kolay okumasını ve daha rahat çözülmeyebilmesi açısından iyi olur düşüncesiyle yazma gereksinimi duydum. (Tek Bir Başlıkta )
Eksik olanlarıda birleştirirsek Yönetim bu listeye toplu bir açıklama yapar diye düşünüyorum.

Halen oyuna giremedik.

2-)Sunucuların dolu olmasından yakınan oyuncular , (Gorgar'ın Plus Pakete yönelik açıklaması mevcuttur fakat oyuncuları tatmin etmemiş olacak ki daha kapsamlı bir cevap istiyorlar.)

3-)Oyundaki bazı haritalarda bilhassa HOL , çok takılmalar vermekte ve KRİTİK HATA'lar meydana gelmektedir.

4-)Oyundaki boş alan yetersizliği , kastettiğim karakter evanter alanı / depo(Çemberlitaş itemleri zaten başlı başına kasada 1 yeri kaplarken , oyuncu yeni gelen bölgenin itemlerini mi sığdırsın yapacağı madenlerin stoğunu mu , Yönetimin anlayışına şaşıyorum.)

5-)İtemlerin Çok Kolay Olduğunu Düşünen bazı oyuncular var(kanaatimce herkes çok çabuk 59 level oldu ve bazı şaheserleri elde etti , oyunu geri almaya kalksanız bu sefer , 59 levele kadar gelmiş oyuncunun emeğine yazık , çıkın işin içinden buyrun.)

6-)Plussuz paketlere yönelik tek seferliğe mahsus KARAKTER TRANSFER HAKKI Verilmesi İsteği(Konunun yersiz ve gereksiz olduğu kanaatindeyim fakat çoğunluklu forumlarda böyle tip sorunlar gördüğüm için yazma gereksinimi duydum.)

7-)Çemberlitaş ve diğer oyun bölgerinde , görev yapmak için destek oyuncu bulamayan oyuncular , sözüm ona oyuna tekrardan başlayanlar ve geri dönenler oldu.Bu arkadaşların görevlerini tek başına nasıl tamamlayacakları hala meçhul.

8 -)Çemberlitaş itemlerinin kaç levelde ne kadar etkisinin düşeceğini hala kestirememiş bir çok oyuncu var ( Bununla ilgilide genel açıklama yapılırsa iyi olur , aynı konunun defalarca açılmasından bıktım.)

9-)Sunucu birleşimi isteyen oyuncular var (Bilhassa , Meran,Tılsım ve Sancak sunucuları için)Bunun içinde ayrı açıklama bekliyor oyuncular

10-)Takılarında reçete ile üretilmesini isteyen bi oyuncu kitlesi var buna karşı yorumunuz çok merak ediliyor yönetim.

11-)Oyundaki Lag ve takılmalara yönelik oyunun altyapısal yada grafiksel bir iyileştirme yapılıp yapılmayacağı çok merak ediniyor.

12-)Playstore mağazadaki Istanbul Kıyamet Vakti , ürünlerinin satışında sıkıntı yaşayan oyuncuların bulunması.

Daha akıllarda ? olan sorular varsa bunların Ortak bi postta toplanıp yönetimin bunları görmesini temenni ediyorum buyrun.

1- Başlatıcı (Launcher) ile ilgili iki tane problem yaşıyor sanırım kullanıcılarımız bunlardan biri "Güncellenmesi gereken çok fazla dosya var." bir diğeri ise başlatıcının sürekli kendi kendini güncellemesi. Güncellenmesi gereken çok fazla dosya var uyarısı için bilgisayarınızın saat dilimini [strong}(UTC+3) İstanbul [/strong] olarak değiştirmenizi öneririz. Başlatıcının sürekli kendini güncellemesi için ise başlatıcıyı yönetici olarak çalıştırmanızı öneririz.

2- İçin ben bir şey demeyeceğim konu ile ilgili gerekli açıklama Gorgar tarafından yapıldı; viewtopic.php?f=46&t=148763

3- Hol bölgesinde kritik hata problemi ile ilgili her ne kadar biz çok az problem yaşasakta büyük oranda sorun yaşayan oyuncular için hali hazırda test ekibimizin denediği bir takım değişiklikler var. Alınacak neticeye göre farklı çözüm önerileri veya değişiklikler yayına alabilir.

4- Kasa alanının genişletilmesi bu eklenti paketimiz içerisinde yer almıyor. Bu istek / öneri notlarımız arasında zaten bulunuyor. Sunucu ve oyun performansı da göz önünde bulundurularak önümüzdeki eklentilerde tekrar değerlendirilebilir.

5- Bu maddeniz için de gerekli açıklama Gorgar tarafından yapılmış viewtopic.php?f=46&t=148457
Gorgar yazdı: 01 Mar 2018 16:39 Neden sarı eşyaların üretim gereksinimleri düşük?
Karaköy herkese eşit şartlarda yeniden başlama şansı veren bir genişleme paketi. Nadide eşyaları, oyunu gerçekten rekabetçi seviyede oynamak isteyen arkadaşlarımız için getirdik.

Ancak Karaköy gerçekten zor bir bölge. Oyunda Çemberlitaş eşyaları olmayan veya eşyaları 55 seviyeyi geçtikten sonra değer kaybeden oyuncular, 50 ve 55 seviye efsunlu eşyaları ve geçiş nadidelerini, esas nadidelere göre daha kolay üreterek Karaköy’ü deneyimleyebilecekler.

Ayrıca normal efsunlu eşyalarda da iki veya üç özellik karşımıza çıkabiliyor ki bu bir yenilik. Oyun için ticareti açısından önemi olan bu eşyaların değerleri daha da yükseliyor.
7- Söz konusu şikayette bulunan oyuncular kendi sunucularında organize olabilirlerse herkese açık olan Çemberlitaş'ta kolaylıkla bu görevleri yapabilirler.

8- Eşyaların özellikleri 10 seviye farka ulaştıktan sonra etkileri azalmaktadır.

9- Sunucu birleştirme durumu söz konusu değildir.

10- Takılar şimdiye kadar ki hali ile elde edilmeye devam edecektir.

11- Oyun performansı için sunucular gözlem altında tutulmakta ve oyun performansına olumlu yönde etki gösterecek çözümler anında uygulanmaktadır.

12- viewtopic.php?f=46&t=147957&p=1165372#p1165372
Nerull yazdı: 23 Şub 2018 09:42 Playstore Türk Telekom'un dijital oyunları, fatura, taksit ve özel indirimler sağlayarak satışa sunduğu bir platform. Yaşanan sorunlar ve alınan önlemler bildiğimiz kadarıyla fraud konularıyla ilgili. Sizler gibi biz de rahatsız oluyoruz. Bu sebeple İKV oyuncularına özel bir ayrıcalık tanımalarını da talep ettik.

Kolayca erişebilmeniz için İKV ürünlerini yakında başka platformlara da taşımış olacağız. Hassasiyetinize teşekkürler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön