Savaşçı ??
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: Savaşçı ??
Zatende öyle , Çemberlitaş ' daki gibi , 5 Büyücü 1 Şifa artık yaş.
Heleki Karaköy BOSS larında Tank Savaşı şart oldu...

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Aynen dostum tum bunlarin apacik ortadayken savasci bitti denmesi tuhaf? önu acildi her yerdeCankurtarann yazdı: ↑02 Mar 2018 23:22 ' Dostum farkındaysan direnç seviyesi 600'e düştü ve yeni direnç itemleri 49 levele göre daha düşük ve tek item 3'lü direnç verebiliyor. Böylece bir tank bütün dirençleri 600 yapacak ve boss'lar da etkili olacaktır . ' diye düşünüyorum .
Lothbrokş
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
Önü açıldı açılmasına da, önceden önü kapanan Savaşçıların daha Çemberlitaş Görevleri duruyor . Bu sefer de Karaköy 'e girişleri kısıtlı . Hayret bir vaka yaaLothbrok yazdı: ↑03 Mar 2018 22:48Aynen dostum tum bunlarin apacik ortadayken savasci bitti denmesi tuhaf? önu acildi her yerdeCankurtarann yazdı: ↑02 Mar 2018 23:22 ' Dostum farkındaysan direnç seviyesi 600'e düştü ve yeni direnç itemleri 49 levele göre daha düşük ve tek item 3'lü direnç verebiliyor. Böylece bir tank bütün dirençleri 600 yapacak ve boss'lar da etkili olacaktır . ' diye düşünüyorum .
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Şöyle oluyor , Herkes Karaköy'e yığıldığı için diğer bölgeler unutuldu , vakit geçsin düzelir. Sabır Daha Tam sürüme geçileli 1-2 gün oldu.Cankurtarann yazdı: ↑03 Mar 2018 22:53Önü açıldı açılmasına da, önceden önü kapanan Savaşçıların daha Çemberlitaş Görevleri duruyor . Bu sefer de Karaköy 'e girişleri kısıtlı . Hayret bir vaka yaaLothbrok yazdı: ↑03 Mar 2018 22:48Aynen dostum tum bunlarin apacik ortadayken savasci bitti denmesi tuhaf? önu acildi her yerdeCankurtarann yazdı: ↑02 Mar 2018 23:22 ' Dostum farkındaysan direnç seviyesi 600'e düştü ve yeni direnç itemleri 49 levele göre daha düşük ve tek item 3'lü direnç verebiliyor. Böylece bir tank bütün dirençleri 600 yapacak ve boss'lar da etkili olacaktır . ' diye düşünüyorum ..

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
Aynen . Bu süreçte diğer oyuncuların sabırlı olması lazım .diltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 23:17Şöyle oluyor , Herkes Karaköy'e yığıldığı için diğer bölgeler unutuldu , vakit geçsin düzelir. Sabır Daha Tam sürüme geçileli 1-2 gün oldu.Cankurtarann yazdı: ↑03 Mar 2018 22:53Önü açıldı açılmasına da, önceden önü kapanan Savaşçıların daha Çemberlitaş Görevleri duruyor . Bu sefer de Karaköy 'e girişleri kısıtlı . Hayret bir vaka yaaLothbrok yazdı: ↑03 Mar 2018 22:48Aynen dostum tum bunlarin apacik ortadayken savasci bitti denmesi tuhaf? önu acildi her yerdeCankurtarann yazdı: ↑02 Mar 2018 23:22 ' Dostum farkındaysan direnç seviyesi 600'e düştü ve yeni direnç itemleri 49 levele göre daha düşük ve tek item 3'lü direnç verebiliyor. Böylece bir tank bütün dirençleri 600 yapacak ve boss'lar da etkili olacaktır . ' diye düşünüyorum ..
![]()
![]()