Savaşçı ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: Savaşçı ??

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Hakir tanıksız kesilmez.
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

TOLGARDA yazdı: 02 Mar 2018 23:44 Bana bu bölge savaşçıya daha fazla yer verecek gibi gelmişti ama
Zatende öyle , Çemberlitaş ' daki gibi , 5 Büyücü 1 Şifa artık yaş.
Heleki Karaköy BOSS larında Tank Savaşı şart oldu...

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

CHAPPIE yazdı: 02 Mar 2018 23:50 Hakir tanıksız kesilmez.
Bizzat ben Hakir'in kesimi için dediğin gibi tanıklık yapabilirim . Hem şahit olmak hem de kesimini görmek zevk verici olur .
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Lothbrok »

Cankurtarann yazdı: 02 Mar 2018 23:22 ' Dostum farkındaysan direnç seviyesi 600'e düştü ve yeni direnç itemleri 49 levele göre daha düşük ve tek item 3'lü direnç verebiliyor. Böylece bir tank bütün dirençleri 600 yapacak ve boss'lar da etkili olacaktır . ' diye düşünüyorum .
Aynen dostum tum bunlarin apacik ortadayken savasci bitti denmesi tuhaf? önu acildi her yerde
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Lothbrok yazdı: 03 Mar 2018 22:48
Cankurtarann yazdı: 02 Mar 2018 23:22 ' Dostum farkındaysan direnç seviyesi 600'e düştü ve yeni direnç itemleri 49 levele göre daha düşük ve tek item 3'lü direnç verebiliyor. Böylece bir tank bütün dirençleri 600 yapacak ve boss'lar da etkili olacaktır . ' diye düşünüyorum .
Aynen dostum tum bunlarin apacik ortadayken savasci bitti denmesi tuhaf? önu acildi her yerde
Önü açıldı açılmasına da, önceden önü kapanan Savaşçıların daha Çemberlitaş Görevleri duruyor . Bu sefer de Karaköy 'e girişleri kısıtlı . Hayret bir vaka yaa :pouting_cat: .
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Cankurtarann yazdı: 03 Mar 2018 22:53
Önü açıldı açılmasına da, önceden önü kapanan Savaşçıların daha Çemberlitaş Görevleri duruyor . Bu sefer de Karaköy 'e girişleri kısıtlı . Hayret bir vaka yaa :pouting_cat: .
Şöyle oluyor , Herkes Karaköy'e yığıldığı için diğer bölgeler unutuldu , vakit geçsin düzelir. Sabır Daha Tam sürüme geçileli 1-2 gün oldu. :thinking_face: :thinking_face:

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 23:17
Cankurtarann yazdı: 03 Mar 2018 22:53
Şöyle oluyor , Herkes Karaköy'e yığıldığı için diğer bölgeler unutuldu , vakit geçsin düzelir. Sabır Daha Tam sürüme geçileli 1-2 gün oldu. :thinking_face: :thinking_face:
Aynen . Bu süreçte diğer oyuncuların sabırlı olması lazım .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön