Beynelmilel yazdı: ↑02 Mar 2018 12:13
Yorumlarınız umut verici, çok teşekkür ederim hepinize Peki, yaşlı kadın dediğiniz nerededir? O üretim aşaması nasıl oluyor? Ve sarı itemler dediğiniz karaköydeki yaratıklardan düşen sarı itemler mi?
Sari itemller yaratiklardan düsen itemlerdir recetelerini de yaratik keserek elde edebilirsin.
Yasli kadin ise Insan mahallesinde dir.Otoparkin ust kismindan direkt gidince gorursun.
Merhabalar, migrat,sığınaklardan düşen iyileştirme eşyaları ve büyü kritik iksirle Karaköy macerasının ilk başlarında tecrübeli bir şifacı da olsa grubundakileri biraz zor ayakta tutar.Kudret iksirlerini 30 sn.de bir harcasa dahi durum yine değişmez kanımca.Sebebi malum %50 hp artışı.Karaköy'de üretilmesi mümkün olan itemleri üretse -ki itemler sarı olsa dahi efsunlar fena değil- işi daha da kolaylaşacaktır.İşin hasar kısmına gelirsek ben şahsen asit,zehir ve max eşyalar ve gerekli tılsımlarla yaratık kesmeyi denedim.Diğer arkadaşların da dediği gibi fiziksel dirençler çok yüksek.Fanatiklere zehir daha iyi etki ediyor asite nazaran.Fare türü yaratıklara asit daha iyi lakin onların da hpsi çok yüksek.Asit hasarla fare adam türünden sadece gizitim milisler kolay kesiliyor.Yine Karaköy'de yaratıklardan düşen veya üretilebilen eşyalarla gazapçı şifacı çok zorlanacaktır.Bunları göz önünde tutarak yıllardır gazapçı olan şifacımı bugün iyileştirme yapacağım maalesef..
Keyifli oyunlar
LaRaCRoFT yazdı: ↑02 Mar 2018 12:10
Sarı itemlerin çeşitliliği de bunu mümkün kılıyor. Nadide itemlerin hardcore oyuncular için olduğunu bir kez daha hatırlatır, 50 seviye eşyaların bile çemberlitaş itemlerinden güçlü olduğunu bilmeni isterim. Şimdiden iyi koşuşturmalar efenim.
yok o kadar da değil.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Beynelmilel yazdı: ↑02 Mar 2018 11:58
Evet arkadaşlar sorum yazılı. Çt itemleriyle uğraşmaksızın doğrudan karaköy itemlerine geçiş yapılabilir mi? Böyle bir karakteri nasıl karaköyde ayakta tutabiliriz? Şifacı tecrübesi yüksek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Açık betada tam eşyalarla dahi enerjisi %5 olan büyücüyü kritik geldiği halde %50 yapabildim. Enerjiler arttığı için maalesef zor gibi görünüyor.
49 seviye bi büyücünün canı 18k civarı.Ben full itemli ve tılsımlı şifacı ile 17k gördüm.Tılsım takmamışsındır bence.Kritiksiz 8k can basıyor(tılsımlar ile) %5den %50ye çıkar çok rahat.
Evet arkadaşlar sorum yazılı. Çt itemleriyle uğraşmaksızın doğrudan karaköy itemlerine geçiş yapılabilir mi? Böyle bir karakteri nasıl karaköyde ayakta tutabiliriz? Şifacı tecrübesi yüksek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Karaköy bölgesinde şifacılar için Seviye atladıkça iş daha çok zorlaşacak heleki Ç.T itemlerin yoksa
Ç.T itemleri bile seni en fazla 55 - 56 ya götürür ondan sonra Ç.T itemleride işlevselliğini kaybedecek.
Karaköy bölgesinden düşen Sarı itemlerin efsun oranları azımsanmayacak kadar güzel
heleki çoğu itemlerin yan efsununda direnç olması çok iş yapacağa benziyor..
Sarı itemler ile zaten gereği kadar ilerleme yapılacak. Nadide esyalari almamız için ise 59 seviye olmamız lazım ki artık yaratık kaç levelse bizimde ona eşit veya daha üst leveli olmamız lazım . Dizme olarak sarı itemler alınabilir mesela
Tutunursun rahat bi şekilde , ama grup olarak oynaman gerekecek zaten o da mecburi olduğu için sıkıntı yok gibi.