Makul olduğunu düşündüğüm naçizane bir önerim var,
Sunuculara kanal (channel) mantığı gelsin mesela:
Eminönü:
Kanal 1 (Çok Kalabalık)
Kanal 2 (Kalabalık)
Kanal 3 (Kalabalık)
Kanal 4 (Kalabalık)
Beyazköşk:
Kanal 1 (Kalabalık)
Kanal 2 (Kalabalık)
Kanal 3 (Müsait)
Kanal 4 (Müsait)
Böylece yük dağıtılmış olur, insanlar rahat rahat girer.
Görüşlerinizi bekliyorum.
Bir öneri
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Bir öneri
Dostum sunucuları arttırmıcaklar yada yeni bi oluşum yapmıcaklar daha boşa konu açılıyor. Açık beta kısmında sunucu testi yapdılar ettiler sözde hala vasat anlamıyorum başlatmaları ile kapamaları bir mi oldu yoksa rapor mu yanlıştı
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
Karaköy paketi biz oyuncular için bir hüsran paketi oldu.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 00:41 Dostum sunucuları arttırmıcaklar yada yeni bi oluşum yapmıcaklar daha boşa konu açılıyor. Açık beta kısmında sunucu testi yapdılar ettiler sözde hala vasat anlamıyorum başlatmaları ile kapamaları bir mi oldu yoksa rapor mu yanlıştı
Oyun daha başlamadan bitti. Kuleler savunulmadan direk merkez bina gg easy.
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

+1 baktıkları halde yorumda yapmıyolarSeven yazdı: ↑04 Mar 2018 00:45Karaköy paketi biz oyuncular için bir hüsran paketi oldu.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 00:41 Dostum sunucuları arttırmıcaklar yada yeni bi oluşum yapmıcaklar daha boşa konu açılıyor. Açık beta kısmında sunucu testi yapdılar ettiler sözde hala vasat anlamıyorum başlatmaları ile kapamaları bir mi oldu yoksa rapor mu yanlıştı
Oyun daha başlamadan bitti. Kuleler savunulmadan direk merkez bina gg easy.![]()
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Karaköy penta attı bizeSeven yazdı: ↑04 Mar 2018 00:45Karaköy paketi biz oyuncular için bir hüsran paketi oldu.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 00:41 Dostum sunucuları arttırmıcaklar yada yeni bi oluşum yapmıcaklar daha boşa konu açılıyor. Açık beta kısmında sunucu testi yapdılar ettiler sözde hala vasat anlamıyorum başlatmaları ile kapamaları bir mi oldu yoksa rapor mu yanlıştı
Oyun daha başlamadan bitti. Kuleler savunulmadan direk merkez bina gg easy.![]()
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
OZHANBEY yazdı: ↑04 Mar 2018 02:27Karaköy penta attı bizeSeven yazdı: ↑04 Mar 2018 00:45Karaköy paketi biz oyuncular için bir hüsran paketi oldu.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 00:41 Dostum sunucuları arttırmıcaklar yada yeni bi oluşum yapmıcaklar daha boşa konu açılıyor. Açık beta kısmında sunucu testi yapdılar ettiler sözde hala vasat anlamıyorum başlatmaları ile kapamaları bir mi oldu yoksa rapor mu yanlıştı
Eminönü sunucusu gibi kapasitesinin üzerinde oyuncuya ev sahipliği yapan bir sunucu tercih edilmişse, plus paket eksik edilmeyecek demektir. Yani 50 bin TL'ye Ferrari almak istiyorum demek gibi bir şey bu. Minareyi çalan kılıfını hazırlasın ki, minare paslanmasın. Yapacak bir şey yok. Her ay plus paket alamam diyorsanız, bir kere ücret ödeyip karakterlerinizi tenha sunuculara aktarabilirsiniz. Şöylede bir gerçek var ki bilinmesi gereken; 3 karakter (savaşçı, büyücü, şifacı) aktarım ücretinin daha altına, 1 yıllık plus paket üyeliği sahibi olabilirsiniz. Zaten tenha sunucularda bile oynasanız, yine plus paket rahatlığına ihtiyacınız olacaktır. Yani 140 TL ücret ödeyip, 4 adet kutu almanızı öneririm. 1 yıllık plusın yanında, ekstra e-pinlerde (+5, kasa erişimi, lonca lisansı) elde etmiş olursunuz. İyi forumlar.

Ben de düşünmüştüm ama sonra millet diğer sunuculara dağılsın diye öneri olarak sunmadım. Eğer Eminönü'nde olsam sunardım 

-
ManyRibera
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Madem Öyle At Da Gelsin Güncellemeden Önce Hep Gelecek Diyodu Millet