MaHKuMII yazdı: ↑04 Mar 2018 02:19
Millet dün gece 12 de 59 oldu .senin dünyadan haberin yok kardeş nasıl 59 oluyorlar anlamadım..bende de Exp artırıcı var ama.hala 51 im
Millet dün gece 12 de 59 oldu .senin dünyadan haberin yok kardeş nasıl 59 oluyorlar anlamadım..bende de Exp artırıcı var ama.hala 51 im
Ben de hiçbir şey yok 51'im sen amma yavaşsın
Millete görev anlatmaktan . Bir de lanet olası transistör görevini yapmaktan level kasmaya fırsat bulamadım. Belki yarın 53 olurum .
Millete görev anlatmaktan . Bir de lanet olası transistör görevini yapmaktan level kasmaya fırsat bulamadım. Belki yarın 53 olurum .
Aynen transistör ve jeton görevi beni öldürdü,tam kurtuldum derken karşıma 50 tane yarı iletken kablo görevi çıktı.
Aynen transistör ve jeton görevi beni öldürdü,tam kurtuldum derken karşıma 50 tane yarı iletken kablo görevi çıktı.
Karakterlerin hazır şuan herkes oyundayken o görevlerini yapmak lazım. Daha sonra bulmaya fırsat olmaz. Tüm.karakterlerinizin özellikle transistör ve jeton görevini su kalabalık gruplarda yapın bir öneri vereyim size.
HyBRiSs yazdı: ↑04 Mar 2018 01:30
Merhaba,
İlk 59 seviyeler bu başlık altında toplansın istedim.
Bizim sunucunun yani Beyazköşk’ün ilk 59 seviyesi AncyraTR’dir. Tebrikler.
O değil de adamın şuan zar zor 400 HS 'si var ya . Bu demek oluyor ki 49 Level > 59 Level moruk .
Bence 59 olmak bir marifet değil düşüştür. Zira hasarınız giderek düşmektedir. Bundan mütevellit cebinizden akçeleri/sikkeleri çıkartarak eşyalara yatırım yapılmalıdır.