DELİKANLI LONCASINDA DEYILIM ARTIK
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
DELİKANLI LONCASINDA DEYILIM ARTIK
Merhaba Biladerler Çarı Aldım.Söz Konusu Loncada deyılım Boştayım Kımsenın eyvallahı olmasın benımde kımseye olmasın oyunda işi olan pm atar duruma göre bakarım.Delikanlı Loncasıyla 1 ilişiği bu çarın kalmamıstır.
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
Re: DELİKANLI LONCASINDA DEYILIM ARTIK
Millet Sanal dıye heralde karşıdakınıde fare fılan sanıyor.Adres ısteyene vereyım Telefon Isteyene oyunda verdım.Oyunda yok babama ben söverım ben dıyen Şerefsız Tohumlarla Karsılaştım.La OLum Ben ne Annanım Ne Babanım 30 Yasındayım Adam gibi erkek gibi benım Özelıme Gelır Telefon Istersın Verırım Adres verırsın Gelirim Ama Yok Klavye arkasından ben arayamam sevgılımı arıycam yok söyle böyle bana Terso La bunlar.Benı Isteyen Bulsun Göruselım Oyun dısında delikanlı kım görelım varsa meydan burda Bılader.
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
- reform34
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
İçerik silindi. Forum hesabı 14 gün uzaklaştırıldı.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
-
- Kadim Hidra Avcısı
Geçmiş olsn ancak snnde Türkçen bozuk DEYİLİM yazılmaz DEĞİLİM yazılır 
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
Arada imla hataları olabilir o kadar ince sık dokuyamıyorum gece yazdığım ıcın can kardeş
imla hatasını düzelttimDelikanlixsifaci yazdı:Arada imla hataları olabilir o kadar ince sık dokuyamıyorum gece yazdığım ıcın süpercan kardeş

- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
DELİKANLI KIZIM BENİM BEN SANA NE DEMİŞTİM ? BU LONCA HERKESİ SATAR.KURUCULAR HIRSIZ HER TÜRLÜ SREFSİZLİK BEKLENİR DEMİŞTİM.SEN NE YAPTIN KIZIM.O LONCADA DURMAYA DEVAM ETTİN AL BAKALIM ÇARINI HÜPLETTİLER.ŞİMDİDE ÇIKTIM DEYON.BEN SENİ UYARMISTIM.VE DEDİKLERİMDE ÇIKTI DELİKANLIX LER DELİKANLIYSANIZ HELAL YOLDAN DELİKANLI OLUN ZENGİN OLUN ZIRTAPOZ KERİZ HERİFLER MERANIN GÖZÜNDE 1 TOHUM TANESİ KADAR DEĞERİNİZ YOK DEFOLUN GİDİN MERANDAN PSLİKLER.HIRSIZ SOYU SOPU HIRSIZ BUNLARIN....
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
Break yazdı:DELİKANLI KIZIM BENİM BEN SANA NE DEMİŞTİM ? BU LONCA HERKESİ SATAR.KURUCULAR HIRSIZ HER TÜRLÜ SREFSİZLİK BEKLENİR DEMİŞTİM.SEN NE YAPTIN KIZIM.O LONCADA DURMAYA DEVAM ETTİN AL BAKALIM ÇARINI HÜPLETTİLER.ŞİMDİDE ÇIKTIM DEYON.BEN SENİ UYARMISTIM.VE DEDİKLERİMDE ÇIKTI DELİKANLIX LER DELİKANLIYSANIZ HELAL YOLDAN DELİKANLI OLUN ZENGİN OLUN ZIRTAPOZ KERİZ HERİFLER MERANIN GÖZÜNDE 1 TOHUM TANESİ KADAR DEĞERİNİZ YOK DEFOLUN GİDİN MERANDAN PSLİKLER.HIRSIZ SOYU SOPU HIRSIZ BUNLARIN....
:lol: :lol: :lol:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- FArkxVar
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Ben Bunların Planlarını Kasım Ayında Ortaya çıkarmıştım
Ve Foruma Yazıp Tüm Meranı Uyarmıştımda Sakalmız Var genede sözümüz Dinlenmiyor..
Hadi Onu Bırakın Ben deliğikanlıxloncasının konusunada yazıpğ uyardm kaç kere ama yokk
Kazığı yiyene kadar ses çıkmadı...
ErsN-Mustişin kurduğu lonca bu kadar olur.. zaten..
Ve Foruma Yazıp Tüm Meranı Uyarmıştımda Sakalmız Var genede sözümüz Dinlenmiyor..
Hadi Onu Bırakın Ben deliğikanlıxloncasının konusunada yazıpğ uyardm kaç kere ama yokk
Kazığı yiyene kadar ses çıkmadı...
ErsN-Mustişin kurduğu lonca bu kadar olur.. zaten..
--------------DUMANİST-------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
-
- Kadim Hidra Avcısı
Delikanlixsifaci yazdı:Arada imla hataları olabilir o kadar ince sık dokuyamıyorum gece yazdığım ıcın can kardeş
Hmm pardon