Sunucular dolu olduğundan dolayı pluslılara öncelik verilmesini girişin zor olmasını destekliyorum . Oyunda bir sürü sunucu var tenha olan sinek avlayan . Tılsım Meran Sancak buralarda diğer sunucular kadar oyuncu yok in cin top oynuyor belirli bir zümreler haricinden . Yallah bu sunuculara bu ne lan kurban bayramında ki kurbanlıklar gibi toplanmış herkes 2 3 sunucuya başka sunucu yokmuş gibi .
E kardeşim diğer sunucularda da yapacak bir şey yok adam yok grup yok diyenler çıkacaktır merak etmeyin bu kapasite olayı böyle devam ederse ya oyunu bırakıcaksınız ya para verip plus alıcaksınız ya da tıpış tıpış başka sunucuda oynayacaksınız . Niye orada ki insanların başı kel mi ? Adamlar kaç ay grup bulmadan oynuyorlar bu oyunu . Umarım sunucular arası karakter transferini kaldırırlar en yakın zamanda .
Acaba herkes eminönüne doluştuğu için diğer sunucular da grup bulamıyor olmayasınız ? Yani şikayet ettiğiniz şeyin sebebi siz olmayasınız ?
Sunucu doluluğu sorununu destekliyorum .
- psySick
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: psySick
Re: Sunucu doluluğu sorununu destekliyorum .
Pluslular da giremiyor şu an onu da destekliyor musun güzel kardeşim?
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
KARDEŞİM SORUN ŞU BAK MADEM SUNUCULAR DOLU PULUSU OLAN İNSANLAR NASIL GİRİYOR DA PLUSUZLAR GİREMİYOR EE DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR DOLU OLAN YERE NASIL GİRİŞ YAPA BİLİYORbehelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:02 Sunucular dolu olduğundan dolayı pluslılara öncelik verilmesini girişin zor olmasını destekliyorum . Oyunda bir sürü sunucu var tenha olan sinek avlayan . Tılsım Meran Sancak buralarda diğer sunucular kadar oyuncu yok in cin top oynuyor belirli bir zümreler haricinden . Yallah bu sunuculara bu ne lan kurban bayramında ki kurbanlıklar gibi toplanmış herkes 2 3 sunucuya başka sunucu yokmuş gibi .
E kardeşim diğer sunucularda da yapacak bir şey yok adam yok grup yok diyenler çıkacaktır merak etmeyin bu kapasite olayı böyle devam ederse ya oyunu bırakıcaksınız ya para verip plus alıcaksınız ya da tıpış tıpış başka sunucuda oynayacaksınız . Niye orada ki insanların başı kel mi ? Adamlar kaç ay grup bulmadan oynuyorlar bu oyunu . Umarım sunucular arası karakter transferini kaldırırlar en yakın zamanda .
En son mertgkce1234 tarafından 04 Mar 2018 01:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Her oyunda var bu yahu mmorpg oynamadınız mı hiç ? KO , SRO vs ? Hepsinde de premium sistemi vardı aynı plus gibi . Moba değil ki bu mmropg çok doğal değil mi bu tarz ticari hamleler.mertgkce1234 yazdı: ↑04 Mar 2018 01:04KARDEŞİM SORUN ŞU BAK MADEM SUNUCULAR DOLU PULUSU OLAN İNSANLAR NASIL GİRİYOR DA PLUSUZLAR GİREMİYOR EE DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR DOLU OLAN YERE NASIL GİRİŞ YAPA BİLİYORbehelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:02 Sunucular dolu olduğundan dolayı pluslılara öncelik verilmesini girişin zor olmasını destekliyorum . Oyunda bir sürü sunucu var tenha olan sinek avlayan . Tılsım Meran Sancak buralarda diğer sunucular kadar oyuncu yok in cin top oynuyor belirli bir zümreler haricinden . Yallah bu sunuculara bu ne lan kurban bayramında ki kurbanlıklar gibi toplanmış herkes 2 3 sunucuya başka sunucu yokmuş gibi .
E kardeşim diğer sunucularda da yapacak bir şey yok adam yok grup yok diyenler çıkacaktır merak etmeyin bu kapasite olayı böyle devam ederse ya oyunu bırakıcaksınız ya para verip plus alıcaksınız ya da tıpış tıpış başka sunucuda oynayacaksınız . Niye orada ki insanların başı kel mi ? Adamlar kaç ay grup bulmadan oynuyorlar bu oyunu . Umarım sunucular arası karakter transferini kaldırırlar en yakın zamanda .EEEEE PLUSUZLAR GİRERSE KAPASİTE DOLAR LAG OLUR KRİTİK HATA VERİR DURMADAN EEE HAYVAN KASILMAZ ŞİMDİ BÜTÜN PLUSUZLAR PLUS ALSA GİRECEKLER OYUNA OZAMAN NE DEĞİŞİYOR İİLA PARA YATIRMASIMI LAZIM PARA YAITIRMADAN GİREMİCEKMİ
KARDEŞİM SORUN PLUSU ALIP OYNAMAKTA DEĞİL SORUN ŞU BAK
behelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:02 Sunucular dolu olduğundan dolayı pluslılara öncelik verilmesini girişin zor olmasını destekliyorum . Oyunda bir sürü sunucu var tenha olan sinek avlayan . Tılsım Meran Sancak buralarda diğer sunucular kadar oyuncu yok in cin top oynuyor belirli bir zümreler haricinden . Yallah bu sunuculara bu ne lan kurban bayramında ki kurbanlıklar gibi toplanmış herkes 2 3 sunucuya başka sunucu yokmuş gibi .
Acaba herkes eminönüne doluştuğu için diğer sunucular da grup bulamıyor olmayasınız ? Yani şikayet ettiğiniz şeyin sebebi siz olmayasınız ?
Her türlü fikre saygım sonsuz lakin baydınız artık.
Neden fulle yakın karakterim varken tenha sunucuda yeniden başlayayım?
ExqosA
Oyun dengesi diye birşey kalmadı dostum neyin desteğinden bahsediyorsun.behelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:06Her oyunda var bu yahu mmorpg oynamadınız mı hiç ? KO , SRO vs ? Hepsinde de premium sistemi vardı aynı plus gibi . Moba değil ki bu mmropg çok doğal değil mi bu tarz ticari hamleler.mertgkce1234 yazdı: ↑04 Mar 2018 01:04KARDEŞİM SORUN ŞU BAK MADEM SUNUCULAR DOLU PULUSU OLAN İNSANLAR NASIL GİRİYOR DA PLUSUZLAR GİREMİYOR EE DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR DOLU OLAN YERE NASIL GİRİŞ YAPA BİLİYORbehelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:02 Sunucular dolu olduğundan dolayı pluslılara öncelik verilmesini girişin zor olmasını destekliyorum . Oyunda bir sürü sunucu var tenha olan sinek avlayan . Tılsım Meran Sancak buralarda diğer sunucular kadar oyuncu yok in cin top oynuyor belirli bir zümreler haricinden . Yallah bu sunuculara bu ne lan kurban bayramında ki kurbanlıklar gibi toplanmış herkes 2 3 sunucuya başka sunucu yokmuş gibi .
E kardeşim diğer sunucularda da yapacak bir şey yok adam yok grup yok diyenler çıkacaktır merak etmeyin bu kapasite olayı böyle devam ederse ya oyunu bırakıcaksınız ya para verip plus alıcaksınız ya da tıpış tıpış başka sunucuda oynayacaksınız . Niye orada ki insanların başı kel mi ? Adamlar kaç ay grup bulmadan oynuyorlar bu oyunu . Umarım sunucular arası karakter transferini kaldırırlar en yakın zamanda .EEEEE PLUSUZLAR GİRERSE KAPASİTE DOLAR LAG OLUR KRİTİK HATA VERİR DURMADAN EEE HAYVAN KASILMAZ ŞİMDİ BÜTÜN PLUSUZLAR PLUS ALSA GİRECEKLER OYUNA OZAMAN NE DEĞİŞİYOR İİLA PARA YATIRMASIMI LAZIM PARA YAITIRMADAN GİREMİCEKMİ
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Çünkü bunun için bi sebep yok sadece bahane arkadaşa katılıyorum +1captiosus yazdı: ↑04 Mar 2018 01:07behelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:02 Sunucular dolu olduğundan dolayı pluslılara öncelik verilmesini girişin zor olmasını destekliyorum . Oyunda bir sürü sunucu var tenha olan sinek avlayan . Tılsım Meran Sancak buralarda diğer sunucular kadar oyuncu yok in cin top oynuyor belirli bir zümreler haricinden . Yallah bu sunuculara bu ne lan kurban bayramında ki kurbanlıklar gibi toplanmış herkes 2 3 sunucuya başka sunucu yokmuş gibi .
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
KARDEŞİM DOĞRU DİYORSUN İKV DETEK OLUNLAI YATIRILSIN BENİM PLUSUM OLDUĞU HALDE BEN GİREMİYORUM BEN SABAH 9 DAN BERİ BİR GOREV YAPAMADIM 20 DKDA BİR HATA VERİYOR 3 SAAT GİREMİYORUM BENİM DERDİM BUNA SORUN BULUNMASIbehelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:06Her oyunda var bu yahu mmorpg oynamadınız mı hiç ? KO , SRO vs ? Hepsinde de premium sistemi vardı aynı plus gibi . Moba değil ki bu mmropg çok doğal değil mi bu tarz ticari hamleler.mertgkce1234 yazdı: ↑04 Mar 2018 01:04KARDEŞİM SORUN ŞU BAK MADEM SUNUCULAR DOLU PULUSU OLAN İNSANLAR NASIL GİRİYOR DA PLUSUZLAR GİREMİYOR EE DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR DOLU OLAN YERE NASIL GİRİŞ YAPA BİLİYORbehelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:02 Sunucular dolu olduğundan dolayı pluslılara öncelik verilmesini girişin zor olmasını destekliyorum . Oyunda bir sürü sunucu var tenha olan sinek avlayan . Tılsım Meran Sancak buralarda diğer sunucular kadar oyuncu yok in cin top oynuyor belirli bir zümreler haricinden . Yallah bu sunuculara bu ne lan kurban bayramında ki kurbanlıklar gibi toplanmış herkes 2 3 sunucuya başka sunucu yokmuş gibi .
Neden 0 bir adam dolu sunucuda başlamak zorunda kalsın o zaman şart mı ? Haksızsın demiyorum sadece başka yönlerden de bakın şu olaylara hep aynı pencereden bakıyorsunuz o zaman burada suç yönetimin oluyor ne senin ne benim peki neden oynayıp para kazandırmaya devam ediyorsunuz bırakın o zaman ?captiosus yazdı: ↑04 Mar 2018 01:07behelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:02 Sunucular dolu olduğundan dolayı pluslılara öncelik verilmesini girişin zor olmasını destekliyorum . Oyunda bir sürü sunucu var tenha olan sinek avlayan . Tılsım Meran Sancak buralarda diğer sunucular kadar oyuncu yok in cin top oynuyor belirli bir zümreler haricinden . Yallah bu sunuculara bu ne lan kurban bayramında ki kurbanlıklar gibi toplanmış herkes 2 3 sunucuya başka sunucu yokmuş gibi .
Bu gidişle öyle gözüküyor hocam.behelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:10Neden 0 bir adam dolu sunucuda başlamak zorunda kalsın o zaman şart mı ? Haksızsın demiyorum sadece başka yönlerden de bakın şu olaylara hep aynı pencereden bakıyorsunuz o zaman burada suç yönetimin oluyor ne senin ne benim peki neden oynayıp para kazandırmaya devam ediyorsunuz bırakın o zaman ?captiosus yazdı: ↑04 Mar 2018 01:07behelit yazdı: ↑04 Mar 2018 01:02 Sunucular dolu olduğundan dolayı pluslılara öncelik verilmesini girişin zor olmasını destekliyorum . Oyunda bir sürü sunucu var tenha olan sinek avlayan . Tılsım Meran Sancak buralarda diğer sunucular kadar oyuncu yok in cin top oynuyor belirli bir zümreler haricinden . Yallah bu sunuculara bu ne lan kurban bayramında ki kurbanlıklar gibi toplanmış herkes 2 3 sunucuya başka sunucu yokmuş gibi .
ExqosA