Anlamıyorsunuz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Anlamıyorsunuz

Mesaj gönderen Sora »

Ay şiştim yeter yav :d
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Resim
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Resim
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tolgacan108 »

Kişiksiz karaktersiz veletin tekisin hata sizde neden savaşır iken alışveriş açan küçük bi çocukla muhattap oluyosunuz ?
CHAPPIE yazdı: 04 Mar 2018 00:25 Ulan keşke şu foruma mesaj yazmak için para istense. Gold üyelik olsun her önüne gelen konu açıp mesaj atamasın. Sadece konuya bakmakla kalsalar... O zaman her önüne gelen konu açamazdı...
En son Tolgacan108 tarafından 04 Mar 2018 00:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
TETRADOX
mertgkce1234
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mertgkce1234 »

Tolgacan108 yazdı: 04 Mar 2018 00:33 Kişiksiz karaktersiz veletin tekisin.
CHAPPIE yazdı: 04 Mar 2018 00:25 Ulan keşke şu foruma mesaj yazmak için para istense. Gold üyelik olsun her önüne gelen konu açıp mesaj atamasın. Sadece konuya bakmakla kalsalar... O zaman her önüne gelen konu açamazdı...
bu sıpalara hiç cevap verme baş ağrıtma bunun ne mal olduğunu sunucu bilir abi ayakları çeker herkeze
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Kesilincd gelir küfredeler, forumda gelir saçma sapan konular açar ardından da bana laf söyler! Hadi aslan parçası hadi kreş diğer tarafta. Fakirler, çomarlar, kesilince ağlayanlar oyuna ve foruma girmesin bitsin bu iş! Konuyu da şikâyet ediyorum umarım bu konu da kapanır.
Kullanıcı avatarı
captiosus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen captiosus »

CHAPPIE yazdı: 04 Mar 2018 00:55 Kesilincd gelir küfredeler, forumda gelir saçma sapan konular açar ardından da bana laf söyler! Hadi aslan parçası hadi kreş diğer tarafta. Fakirler, çomarlar, kesilince ağlayanlar oyuna ve foruma girmesin bitsin bu iş! Konuyu da şikâyet ediyorum umarım bu konu da kapanır.

chappie neden bu kinin, bu öfken? Biz senin düşmanın mıyız?
ExqosA
Kullanıcı avatarı
Mustafaxbuken
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Mustafaxbuken »

CHAPPIE yazdı: 04 Mar 2018 00:55 Kesilincd gelir küfredeler, forumda gelir saçma sapan konular açar ardından da bana laf söyler! Hadi aslan parçası hadi kreş diğer tarafta. Fakirler, çomarlar, kesilince ağlayanlar oyuna ve foruma girmesin bitsin bu iş! Konuyu da şikâyet ediyorum umarım bu konu da kapanır.
Boş nasıl konuşulur hakaret nasıl edilir görüyorsunuz arkadaşlar anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :) Birader at gözlügünü çıkarırsan anlıcaksın
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
mertgkce1234
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mertgkce1234 »

[/quotişte kendini güzel tanıtan 1 a dan CHAPPIE
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Mustafaxbuken yazdı: 04 Mar 2018 01:01
Boş nasıl konuşulur hakaret nasıl edilir görüyorsunuz arkadaşlar anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :) Birader at gözlügünü çıkarırsan anlıcaksın
Hakaret etmiş olsam bir daha foruma girecek hâliniz kalmaz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön