Oyuna giremeyenlere benden tavsiye :)
Oyuna giremeyenlere benden tavsiye :)
Arkadaşlar oyuna giremeyenler plusu olmayanlar bu sıkıntı her zaman devam edecektir çünkü sunuculardan bazılarında hatta sadece eminönü de normalin üzerin de bir oyuncu kitlesi var buda uzun bir zaman devam edecektir. Şu anda en mantıklı çözüm sunucu değişikliği olduğunu düşünüyorum. Keza bu sıkıntı sinir bozarak devam edecektir. Biz zamanında arkadaşlar ile birlikte anlaşarak böyle bir değişim yaptık. Bu kadar serzenişe kendimce bir fikir paylaştım ama bunu sizinde düşündüğünüze eminim bencede doğru bir düşünce 
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Re: Oyuna giremeyenlere benden tavsiye :)
Bence aktarima vericek paralari varsa plus ceksinler 3 ay saha mantikli okur 3 aya bilenkalmaz sunucunun rahatlaması yinede hayirlisi olsun bu mevzuda uzadi 
Bence de taşınmak daha mantıklı, yeni başlayanlarla beraber 3 ay sonra da sorun devam edebilir
İşte aktarımda bi kolaylık yapılması gerek çünkü bu bölge gelmeden öncede böyleydi bu kadar olmasa da girmek sıkıntı oluyor du yani bu sorun çok uzun zaman devam eder Plus olsada oyundan yeteri kadar verim alamayız
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kardeşim siz bunu anlamak mı istemiyosunuz biz mi anlatamıyoruz anlamıyorum sunucundan 150 kişinin başka bi sunucuya geçmesi orası için +150 demek buda o sunucuda olusacak giriş problemleri sorun bu kimse burda plus almayalım girelim demiyor.Meran tılsım gibi yere geçsinler diceksin ordada bölge atmasını nasıl beklıyosun yada ticaret yapmasını adamlara tılsım soruyolar forumda sunucuda tılsım satışı yok deniyor.
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR