KAPASİTE SORUNU LUTFEN DÜZGÜN CEVAP

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mertgkce1234
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

KAPASİTE SORUNU LUTFEN DÜZGÜN CEVAP

Mesaj gönderen mertgkce1234 »

MADEM SUNUCULAR DOLU PULUSU OLAN İNSANLAR NASIL GİRİYOR DA PLUSUZLAR GİREMİYOR EE DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR DOLU OLAN YERE NASIL GİRİŞ YAPA BİLİYOR :) EEEEE PLUSUZLAR GİRERSE KAPASİTE DOLAR LAG OLUR KRİTİK HATA VERİR DURMADAN EEE HAYVAN KASILMAZ ŞİMDİ BÜTÜN PLUSUZLAR PLUS ALSA GİRECEKLER OYUNA OZAMAN NE DEĞİŞİYOR İİLA PARA YATIRMASIMI LAZIM PARA YAITIRMADAN GİREMİCEKMİ
Kullanıcı avatarı
Mustafaxbuken
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: KAPASİTE SORUNU LUTFEN DÜZGÜN CEVAP

Mesaj gönderen Mustafaxbuken »

Ne kadar baskı yapılırsa yapılsın geri dönüş yapmayacaklar boşuna konu açıpda kendinizi yoruyosunuz bırakın giremeyenler buna üzülmek yerine hata almadıgına sevinsinler
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
mertgkce1234
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Zifan AFRASiYAB Gorgar Zifan BAK B SAYDIĞIM GMLER HAP YAZDIKLARIMI OKUYORSUZUN KENDİNİZİ BELİ EDİYORUSUN CEVAP VARİN OKUYUP GEÇMEYİN SİZİN OKUDUĞUNUZU GÖREBİLİYORUM YANİ CEVAP YAZIN
mertgkce1234
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mustafaxbuken yazdı: 04 Mar 2018 00:24 Ne kadar baskı yapılırsa yapılsın geri dönüş yapmayacaklar boşuna konu açıpda kendinizi yoruyosunuz bırakın giremeyenler buna üzülmek yerine hata almadıgına sevinsinler
yok kardeşim soğudum zaten ya yeminle bak soğudum artık zoruma gitmiyor sanal zaten bu benim sitemim haksızlığa
Kullanıcı avatarı
psySick
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: psySick

Mesaj gönderen psySick »

Kardeşim işleyiş şöyle . Atıyorum kapasite 500 mü . Oyunda 21.00 itibariyle 450 pluslu adam mı var . Bunlar bol LAG'la birlikte oynuyorlar oyunlarını . Böyle asalar 2 metre önünde gidiyor büyücülerin. Ama olsun biz bu işin sevdalısıyız diyorlar. Kalan 50 plussuz kontenjanına da 2 şer 3 er dakika alıyorlar oyuncuları.. 21.30 ' da oyuna aynı anda 600 pluslu adam mı girmek istedi. Eee kapasite 500 . Ne yapacaksın ? 500 kişiyi al oyuna. Kalan 100 pluslu adam da girmek mi istiyor. Oyundaki adamlardan 100 ' üne KRİTİK HATA ver . Oyundan düşsünler..

Düşen adamlar tekrar girmek isteyecek . Bu sefer başka bi 100 ' lüye KRİTİK HATA ver . Zaten 2 kez arka arkaya kritik hata alan adam oyuna girince LAG'dan da yürüyemeyince LANET OLSUN BU AŞK , LANET OLSUN BU SEVGİ diyip oyunu siliyor . Burada canlı kanlı örneği var :D
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Dostum bu olayı bende çözemiyorum. Herkes plus aldığı takdirde o sunucuya erişim sağlayabilecekse o limit her türlü aşılacak ve artık şuan dahi pluslu kişiler bile oyuna giremiyor.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Mustafaxbuken
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Mustafaxbuken »

Seven yazdı: 04 Mar 2018 00:26 Dostum bu olayı bende çözemiyorum. Herkes plus aldığı takdirde o sunucuya erişim sağlayabilecekse o limit her türlü aşılacak ve artık şuan dahi pluslu kişiler bile oyuna giremiyor.
Teşkilatta plusu olupta giremeyen arkadaşlar var şuanda :) anlamıyorum nasıl bi sistem eger bu sistem düzelmezse oyuna giremeyenler çok geride kalcak
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
mertgkce1234
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

psySick yazdı: 04 Mar 2018 00:26 Kardeşim işleyiş şöyle . Atıyorum kapasite 500 mü . Oyunda 21.00 itibariyle 450 pluslu adam mı var . Bunlar bol LAG'la birlikte oynuyorlar oyunlarını . Böyle asalar 2 metre önünde gidiyor büyücülerin. Ama olsun biz bu işin sevdalısıyız diyorlar. Kalan 50 plussuz kontenjanına da 2 şer 3 er dakika alıyorlar oyuncuları.. 21.30 ' da oyuna aynı anda 600 pluslu adam mı girmek istedi. Eee kapasite 500 . Ne yapacaksın ? 500 kişiyi al oyuna. Kalan 100 pluslu adam da girmek mi istiyor. Oyundaki adamlardan 100 ' üne KRİTİK HATA ver . Oyundan düşsünler..

Düşen adamlar tekrar girmek isteyecek . Bu sefer başka bi 100 ' lüye KRİTİK HATA ver . Zaten 2 kez arka arkaya kritik hata alan adam oyuna girince LAG'dan da yürüyemeyince LANET OLSUN BU AŞK , LANET OLSUN BU SEVGİ diyip oyunu siliyor . Burada canlı kanlı örneği var :D
işte kardeşim bende bunu anlamıyorum bu oyunu 1milyon kişi oynuyor diyorsunuz ama 600 700 kişilik kapasıte yapıyorsunuz ya bu oyunu onemsemediler yada karşımızdakıler gerçekten amatör
mertgkce1234
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mustafaxbuken yazdı: 04 Mar 2018 00:28
Seven yazdı: 04 Mar 2018 00:26 Dostum bu olayı bende çözemiyorum. Herkes plus aldığı takdirde o sunucuya erişim sağlayabilecekse o limit her türlü aşılacak ve artık şuan dahi pluslu kişiler bile oyuna giremiyor.
Teşkilatta plusu olupta giremeyen arkadaşlar var şuanda :) anlamıyorum nasıl bi sistem eger bu sistem düzelmezse oyuna giremeyenler çok geride kalcak
keşke geride kalsak bırakan çok insan olucak ozaman bırak yeni bölgeyi milleti gm yapsan bu oyunu kimse kurtaramaz
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen besiktasask »

Günde 40 kuruş koyarsanız kenara 3 ayda 35 TL ( plus+kasa+5 yetenek) yapar.
Plus için neden bu kadar isyan ediyorsunuz anlamıyorum.
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön