BÜYÜCÜ ZIRH KIRMA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

BÜYÜCÜ ZIRH KIRMA

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Ya. Ben bu zırh kırma olayını tam olarak anlamadım. Şimdi m23 u olan bir büyücü 3 defa zırh kirabiliyor.tamam anladık. Peki aynı yerde 4 5 tane büyücü olsa ne olacak. Diğer M2 3. Tilsimi olan büyücüler vurduğunda nasıl olacak. Sonuçta hepsinde m23 olsa ve hepsi de aynı anda zırhını kırsa durum nasıl olacak.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: BÜYÜCÜ ZIRH KIRMA

Mesaj gönderen Serinplay »

Bir yaratığın üzerinde en fazla 3 zırh kırılma etkisi olabilir diye bir değişiklik yapılmadığına göre her büyücü aynı yaratığın üzerine en fazla 3 kez zırh kırma etkisi bırakabilecek ve hepsi toplanacak.
Büyücü sınıfında Meteorit yeteneğinin düşmanlar üzerindeki zırh kırma etkisi 3 ile sınırlandırıldı.
Bu maddeden benim anladığım bu.Diğer türlü tüm büyücüler toplamda 3 kırılma etkisi bırakırsa saçmalık olur.
En son Serinplay tarafından 03 Mar 2018 20:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

MaHKuMII yazdı: 03 Mar 2018 20:52 Ya. Ben bu zırh kırma olayını tam olarak anlamadım. Şimdi m23 u olan bir büyücü 3 defa zırh kirabiliyor.tamam anladık. Peki aynı yerde 4 5 tane büyücü olsa ne olacak. Diğer M2 3. Tilsimi olan büyücüler vurduğunda nasıl olacak. Sonuçta hepsinde m23 olsa ve hepsi de aynı anda zırhını kırsa durum nasıl olacak.
Her büyücü için zırh kırma sınırı 3 oldu.Yani 6 büyücü 3 defa peş peşe kritik atarsa zırhını 6x3=18 defa kırmış olacaklar.Güncelleme öncesinde ise belli bir sınır olmadığı için m1 tılsımıyla konstrasyon durumda iken 6 defa düşmanın zırhını kırabiliyorduk.M3 mavi tılsım bulunması durumunda 9 defa zırhını kırabiliyorduk.(Tüm vuruşların kritik geldiğini varsaydım.)
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

berkan587 yazdı: 03 Mar 2018 20:59
MaHKuMII yazdı: 03 Mar 2018 20:52 Ya. Ben bu zırh kırma olayını tam olarak anlamadım. Şimdi m23 u olan bir büyücü 3 defa zırh kirabiliyor.tamam anladık. Peki aynı yerde 4 5 tane büyücü olsa ne olacak. Diğer M2 3. Tilsimi olan büyücüler vurduğunda nasıl olacak. Sonuçta hepsinde m23 olsa ve hepsi de aynı anda zırhını kırsa durum nasıl olacak.
Her büyücü için zırh kırma sınırı 3 oldu.Yani 6 büyücü 3 defa peş peşe kritik atarsa zırhını 6x3=18 defa kırmış olacaklar.Güncelleme öncesinde ise belli bir sınır olmadığı için m1 tılsımıyla konstrasyon durumda iken 6 defa düşmanın zırhını kırabiliyorduk.M3 mavi tılsım bulunması durumunda 9 defa zırhını kırabiliyorduk.(Tüm vuruşların kritik geldiğini varsaydım.)

Şöyle yani . Her büyücünün zırh kırması bağımsızdır diğer büyücüler zırhı kirdiginda onların da vuruşu kendi kendine bağımsız mi oluyor yani. ?
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

viewtopic.php?f=100&t=148838
Burada açıklandığına göre büyücü sayısından bağımsız toplam 3 zırh kırma etkisi bırakılabilir. Yani en fazla %105 zırh kırılabilecek daha fazla değil.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Dostum bak şimdi şöyle örnek verryim X kesiyoruz zırhı 3 kere kırılıyor yani zırhı 100 diyelim 1. Kırmada 75 2. De 50 3. de 25 e kadar düşüyor zırhı bunun altına hiç bir şekilde düşmüyor. Yani 20 büyücü aynı anda 20 krtik te vursa zırhın kırılma kotası aşılamıyor yani hedefin zırhı 3. Kırılmadan sonra hiç bir şekilde kırılmıyor ancak tekrar zırh ı 100 e çıktı tekrar kırmaya devam ediyorsun ama dediğim gibi 3 kere üstüste zırh kırabiliyorsun eskisi gibi katlanmıyor yani.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

MaHKuMII yazdı: 03 Mar 2018 21:08
berkan587 yazdı: 03 Mar 2018 20:59

Şöyle yani . Her büyücünün zırh kırması bağımsızdır diğer büyücüler zırhı kirdiginda onların da vuruşu kendi kendine bağımsız mi oluyor yani. ?
Evet,her büyücü kişisel olarak 3 defa zırh kırabiliyor fakat kırdığı zırh diğer büyücünün hasarınıda etkilemiş oluyor.Örneğin m23 tılsımı ile 3 defa kritik atıp zırh kırdığında 35+35+35 = düşmanın zırhını 105.0 kırmış olacaksın diğer büyücü kritik attığında bu oran 120.0 olmuş olacak,hasar katlanarak artacaktır.Boss kesimlerinde fiziksel hasar'ın tercih edilmesinin sebebi de bundan kaynaklıdır.Düşmanların maksimum zırhlarının kaça düştüğü konusunda ise bir fikrim yok,belli bir sayıdan sonra sabit kalıyor olabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

movie yazdı: 03 Mar 2018 21:09 viewtopic.php?f=100&t=148838
Burada açıklandığına göre büyücü sayısından bağımsız toplam 3 zırh kırma etkisi bırakılabilir. Yani en fazla %105 zırh kırılabilecek daha fazla değil.
Yorum yazdıktan sonra gördüm bu açıklamayı eğer böyle bir şey varsa açıklamam yanlış oluyor.Kesin bilgisi olan bir yetkili açıklama yaparsa daha iyi olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

movie yazdı: 03 Mar 2018 21:09 viewtopic.php?f=100&t=148838
demek ki büyücü sayısı 100 tane de olsa zırhı 3 kez kırılıyor. Üstü olmuyor . Benim kafamdaki soru hani her büyücünün zırh kırması kendine göre bağımsız mi oldu sandım demek öyle bir şey yokmuş. Hepsinin toplam 3. Vuruşu zırhı kırıyor . Tamamdır çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

bu da demektir ki artık m1'in eskisi kadar önemi yok Çt'de ama çt'nin zaten artık bir anlamı yok. Geç kalınmış bir düzenleme :/
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön