kardeşim beyin nerde duruor biliyormusun bak asıl olay burda kopuyor:) MADEM SUNUCULAR DOLU PULUSU OLAN İNSANLAR NASIL GİRİYOR DA PLUSUZLAR GİREMİYOR EE DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR DOLU OLAN YERE NASIL GİRİŞ YAPA BİLİYORcaptiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 18:31Anlamıyorlar hocam,anlamak istemiyorlar. Ben zaten para verilmesine karşı değilim oyuna,dediğim gibi defalarca kez para yatırdım.Seven yazdı: ↑03 Mar 2018 18:18Diltemiz nickli forum üyesinin ne yazdığına çok takılma boşvercaptiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 18:13Gerçekten körsünüz anlamıyorum ben sizi...Ne yazmışım burada? İyice bir oku,sentezle ondan sonra cevap vermeye kalkış.
Sunucu aktarımı öpücükle mi oluyor? Neden gidip başka sunucuda 0 dan başlayayım ki fulle yakın karakterim varken neden yani?
2 Asası parlak,lonca lisansı var,+ 5 yetenek puanı var,kasa erişimi var.Neden başka sunucuya gideyim ?
Sen git kardeşim paran çoksa,git sunucudan biz girelim rahat rahat.
Dünden beri kopyala yapıştır yapıyor. Forumda rütbe için dolanıyor okumadan gönderiye cevap atıyor.
2 saniyede cevap verdiği gönderiyi gördüm ulan 2 saniyede uzun yazıyı nasıl okuyup cevap verdin. Buradan anlaşılıyor ki post kasma vol exe.
Lakin şu dönemde yatıramam,yatırmam. Defalarca söylediğim gibi,insanız ya canımız kafa dağıtmak ister belki oyuna girmek isteriz ama onuda çok görüyorlar vesselam...
Bu arada beni en çok sinirlendiren olay plussuzların girememesinden ziyade şu forumdaşların bencilce tavırları ve dağları biz yarattık tavırlarına girmeleri.
Plus meselesi,bağnaz forumdaşlar.
-
mertgkce1234
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Plus meselesi,bağnaz forumdaşlar.
Yemin ederim aynı dili konuşabildiğim insanlarla karşı karşıyayım. Arkadaşın dediği gibi herkes plus alsa herkes girecek ne anladım sunucu performasından illa paramı yatırılacak.mertgkce1234 yazdı: ↑03 Mar 2018 18:43kardeşim beyin nerde duruor biliyormusun bak asıl olay burda kopuyor:) MADEM SUNUCULAR DOLU PULUSU OLAN İNSANLAR NASIL GİRİYOR DA PLUSUZLAR GİREMİYOR EE DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR DOLU OLAN YERE NASIL GİRİŞ YAPA BİLİYORcaptiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 18:31Anlamıyorlar hocam,anlamak istemiyorlar. Ben zaten para verilmesine karşı değilim oyuna,dediğim gibi defalarca kez para yatırdım.Seven yazdı: ↑03 Mar 2018 18:18Diltemiz nickli forum üyesinin ne yazdığına çok takılma boşvercaptiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 18:13Gerçekten körsünüz anlamıyorum ben sizi...Ne yazmışım burada? İyice bir oku,sentezle ondan sonra cevap vermeye kalkış.
Sunucu aktarımı öpücükle mi oluyor? Neden gidip başka sunucuda 0 dan başlayayım ki fulle yakın karakterim varken neden yani?
2 Asası parlak,lonca lisansı var,+ 5 yetenek puanı var,kasa erişimi var.Neden başka sunucuya gideyim ?
Dünden beri kopyala yapıştır yapıyor. Forumda rütbe için dolanıyor okumadan gönderiye cevap atıyor.
2 saniyede cevap verdiği gönderiyi gördüm ulan 2 saniyede uzun yazıyı nasıl okuyup cevap verdin. Buradan anlaşılıyor ki post kasma vol exe.
Lakin şu dönemde yatıramam,yatırmam. Defalarca söylediğim gibi,insanız ya canımız kafa dağıtmak ister belki oyuna girmek isteriz ama onuda çok görüyorlar vesselam...
Bu arada beni en çok sinirlendiren olay plussuzların girememesinden ziyade şu forumdaşların bencilce tavırları ve dağları biz yarattık tavırlarına girmeleri.EEEEE PLUSUZLAR GİRERSE KAPASİTE DOLAR LAG OLUR KRİTİK HATA VERİR DURMADAN EEE HAYVAN KASILMAZ ŞİMDİ BÜTÜN PLUSUZLAR PLUS ALSA GİRECEKLER OYUNA OZAMAN NE DEĞİŞİYOR İİLA PARA YATIRMASIMI LAZIM PARA YAITIRMADAN GİREMİCEKMİ
Diğer arkadaşın dediği gibi forumda birkaç kişi adamı sinir etmeden başka birşey yapmıyor yok gorgarın mesajı ulan sabit düşünme diyorum halen gorgar diyor.
-
mertgkce1234
- İri Fare Avcısı

mertgkce1234 yazdı: ↑03 Mar 2018 18:43kardeşim beyin nerde duruor biliyormusun bak asıl olay burda kopuyor:) MADEM SUNUCULAR DOLU PULUSU OLAN İNSANLAR NASIL GİRİYOR DA PLUSUZLAR GİREMİYOR EE DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR DOLU OLAN YERE NASIL GİRİŞ YAPA BİLİYORcaptiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 18:31Anlamıyorlar hocam,anlamak istemiyorlar. Ben zaten para verilmesine karşı değilim oyuna,dediğim gibi defalarca kez para yatırdım.Seven yazdı: ↑03 Mar 2018 18:18Diltemiz nickli forum üyesinin ne yazdığına çok takılma boşvercaptiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 18:13Gerçekten körsünüz anlamıyorum ben sizi...Ne yazmışım burada? İyice bir oku,sentezle ondan sonra cevap vermeye kalkış.
Lakin şu dönemde yatıramam,yatırmam. Defalarca söylediğim gibi,insanız ya canımı kafa dağıtmak ister belki oyuna girmek isteriz ama onuda çok görüyorlar vesselam...
Bu arada beni en çok sinirlendiren olay plussuzların girememesinden ziyade şu forumdaşların bencilce tavırları ve dağları biz yarattık tavırlarına girmeleri.EEEEE PLUSUZLAR GİRERSE KAPASİTE DOLAR LAG OLUR KRİTİK HATA VERİR DURMADAN EEE HAYVAN KASILMAZ ŞİMDİ BÜTÜN PLUSUZLAR PLUS ALSA GİRECEKLER OYUNA OZAMAN NE DEĞİŞİYOR İİLA PARA YATIRMASIMI LAZIM PARA YAITIRMADAN GİREMİCEKMİ not (Elwing AFRASiYAB iyice okudunuzmu mantıklı cevap yazın öyle gizliden okumayın anlaşılıyor:) )
-
mertgkce1234
- İri Fare Avcısı

aman kardeşim çocuklarla muhatap olma valla başın ağrırSeven yazdı: ↑03 Mar 2018 18:50Yemin ederim aynı dili konuşabildiğim insanlarla karşı karşıyayım. Arkadaşın dediği gibi herkes plus alsa herkes girecek ne anladım sunucu performasından illa paramı yatırılacak.mertgkce1234 yazdı: ↑03 Mar 2018 18:43kardeşim beyin nerde duruor biliyormusun bak asıl olay burda kopuyor:) MADEM SUNUCULAR DOLU PULUSU OLAN İNSANLAR NASIL GİRİYOR DA PLUSUZLAR GİREMİYOR EE DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR DOLU OLAN YERE NASIL GİRİŞ YAPA BİLİYORcaptiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 18:31Anlamıyorlar hocam,anlamak istemiyorlar. Ben zaten para verilmesine karşı değilim oyuna,dediğim gibi defalarca kez para yatırdım.Seven yazdı: ↑03 Mar 2018 18:18Diltemiz nickli forum üyesinin ne yazdığına çok takılma boşvercaptiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 18:13
Gerçekten körsünüz anlamıyorum ben sizi...
Ne yazmışım burada? İyice bir oku,sentezle ondan sonra cevap vermeye kalkış.
Bu arada beni en çok sinirlendiren olay plussuzların girememesinden ziyade şu forumdaşların bencilce tavırları ve dağları biz yarattık tavırlarına girmeleri.EEEEE PLUSUZLAR GİRERSE KAPASİTE DOLAR LAG OLUR KRİTİK HATA VERİR DURMADAN EEE HAYVAN KASILMAZ ŞİMDİ BÜTÜN PLUSUZLAR PLUS ALSA GİRECEKLER OYUNA OZAMAN NE DEĞİŞİYOR İİLA PARA YATIRMASIMI LAZIM PARA YAITIRMADAN GİREMİCEKMİ
Diğer arkadaşın dediği gibi forumda birkaç kişi adamı sinir etmeden başka birşey yapmıyor yok gorgarın mesajı ulan sabit düşünme diyorum halen gorgar diyor.![]()
-
mertgkce1234
- İri Fare Avcısı

(Elwing AFRASiYAB iyice okudunuzmu mantıklı cevap yazın öyle gizliden okumayın anlaşılıyor:) )]
- Avare01
- İskele Babası

- Lonca: Hentaikedikıznibrikçisi
Adam parasını vermiş sanal görevini yerine getirmiş kardeşim tabiki vip girecek sen ne yaptın gir siteye bas launchere oyun insin önce ben gireyim yok ya parayı veren düdüğü çalar 40 lira bir şey kutulu sürümü 1 hafta sigara içmesen alırsın bağnaz bedavacılar

Bu Gerçek Hayattada Böyledir Almak İstediğin Şeyi Parayı Basarsın Alırsın ve Elde Edersin. Kimse Kimseye Bedavaya Hizmet Etmek Zorunda Değil..
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Anatolian Soldiers
Herşey bedava olsa sunucu nasıl ayakta kalacaktı bi kere mantık hatası var.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Konuyu şikâyet ediyorum, umarım kilitlenir ya da silinir. Burada oyuna para vermeden bir yerlere gelmeye çalışan zavallılara acıyorum.