PLUSUZLARA KESİN ÇÖZÜM SORUN ÇÖZÜLDÜ HADİ HAYIRLI OLSUN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: PLUSUZLARA KESİN ÇÖZÜM SORUN ÇÖZÜLDÜ HADİ HAYIRLI OLSUN

Mesaj gönderen diltemiz »

mertgkce1234 yazdı: 03 Mar 2018 17:38
diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 17:36
mertgkce1234 yazdı: 03 Mar 2018 17:31
diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 17:24
MaHKuMII yazdı: 03 Mar 2018 17:16 Bu plus muhabbeti iyice sıktı artık. Millet asgari ücret için bu kadar tepki vermemişti. Plus almak bu oyunda ilk günden beridir vardır . Sanki plus dün çıkmış gibi tepki gösteriyorsunuz. Adamlar. Plusa o kadar önem veriyor ki sırf pluslulara için sunucu açtı kardeşim. Gereksiz mesajlar ile bu panoyu kirletmeyin. Gordugumu şikayet ediyorum. Kaldırıyor sağolsun forum mod'lar.
Aynısını bende yapıyorum.
Modlar da olmasa ne yapacağız bilmem.
Plus paket yeni çıkmış gibi isyan ediyorsunuz ya hayret
BAK KARDEŞİM OLAYI ANLAAMIYOR OLMANI ANLAYA BİLİYORUM NAPALIM KAPASITEN YETMİYOR BAK KISA VE ÖZ ANLATICAMM ARTIK SANA YAZMAKTAN YORULDUM SEN ANLAMAKTAN YORULMADIN (pulusuzlarda oynasın yani milleti mağdur etmenin ne anlamı varki insanları mecbur bırakıyorlar adam bırak oynasın hevesini alsın çok aptalca ve cok amatorce iş yapmışlar insan oynayamadığı zaman zaten oyunu bırakır sinirlenir oyuncu kaybederler yeni bolgenın asıl geliş amacı oyuncu kazanmak bırakan oyuncular bıle tekrar döndü ama bu sorun devam ederse değişen hiç birşey olmaz 6 8 ay sonra tekrar oyun boşalır ozaman hiç birşey bu oyunu KURTARAMAZ bazı angutlar e plus alsın ne yani 20 tl ne ki diyor 20 tl buyuk para değil katılıyorum ama sorun şurda bu oyunu aralıksız oynayan adam plusuz giremiyor ama oyunu bırakmış ara vermiş adam bir plus alıyor tak oyuna giriyor adamın emeğine yazık değilmi ikvnin en boş olduğu zamanda ikvyi bırakmamış adam ona haksızlık
IKV ye uzun süredir destek çıkmış uzun müddettir oynamış adam madem o kadar emek vermiş bi PLUS alsaymış bi zahmet.
iyi alsın zaten destek olsun ikv ye FARZETKİ BU AY ADAM SIKIŞIK UNUTU ALAMADI PARASIDA YOK EEEEE NE YAPCAK SEN OYNAMA BİZİ İZLE BİZ 59 İWİ OLUNCA OYUN BOŞALIR ONDAN SONRA OYNAMI DİYCEZ
O kadar boş sunucu var gidip oynasınıza sanarsın oyunun bütün sunucuları hepsi dolu Anka da dahil.
Yahu anlamıyorum. Eminönü zaten en kalabalık sunucuydu. Bunu bile bile neden burada başladınız ? Karaköy güncellemesi geldiğinde sıkıntı çıkacağı belliydi zaten.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
mertgkce1234
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mertgkce1234 »

diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 17:40
diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 17:24
Aynısını bende yapıyorum.
Modlar da olmasa ne yapacağız bilmem.
Plus paket yeni çıkmış gibi isyan ediyorsunuz ya hayret
BAK KARDEŞİM OLAYI ANLAAMIYOR OLMANI ANLAYA BİLİYORUM NAPALIM KAPASITEN YETMİYOR BAK KISA VE ÖZ ANLATICAMM ARTIK SANA YAZMAKTAN YORULDUM SEN ANLAMAKTAN YORULMADIN (pulusuzlarda oynasın yani milleti mağdur etmenin ne anlamı varki insanları mecbur bırakıyorlar adam bırak oynasın hevesini alsın çok aptalca ve cok amatorce iş yapmışlar insan oynayamadığı zaman zaten oyunu bırakır sinirlenir oyuncu kaybederler yeni bolgenın asıl geliş amacı oyuncu kazanmak bırakan oyuncular bıle tekrar döndü ama bu sorun devam ederse değişen hiç birşey olmaz 6 8 ay sonra tekrar oyun boşalır ozaman hiç birşey bu oyunu KURTARAMAZ bazı angutlar e plus alsın ne yani 20 tl ne ki diyor 20 tl buyuk para değil katılıyorum ama sorun şurda bu oyunu aralıksız oynayan adam plusuz giremiyor ama oyunu bırakmış ara vermiş adam bir plus alıyor tak oyuna giriyor adamın emeğine yazık değilmi ikvnin en boş olduğu zamanda ikvyi bırakmamış adam ona haksızlık
IKV ye uzun süredir destek çıkmış uzun müddettir oynamış adam madem o kadar emek vermiş bi PLUS alsaymış bi zahmet.
iyi alsın zaten destek olsun ikv ye FARZETKİ BU AY ADAM SIKIŞIK UNUTU ALAMADI PARASIDA YOK EEEEE NE YAPCAK SEN OYNAMA BİZİ İZLE BİZ 59 İWİ OLUNCA OYUN BOŞALIR ONDAN SONRA OYNAMI DİYCEZ
O kadar boş sunucu var gidip oynasınıza sanarsın oyunun bütün sunucuları hepsi dolu Anka da dahil.
Yahu anlamıyorum. Eminönü zaten en kalabalık sunucuydu. Bunu bile bile neden burada başladınız ? Karaköy güncellemesi geldiğinde sıkıntı çıkacağı belliydi zaten.
BAK KENDİN BİLE DİYORSUN SIKINTI ÇIKACAĞI BELİYDİ DİYE İŞTE BENİM SİTEMİM BUNA SIKINTININ OLACAĞI BELİ İKEN NEDEN ÖNLEM ALMADI GMLER
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

mertgkce1234 yazdı: 03 Mar 2018 17:43

BAK KENDİN BİLE DİYORSUN SIKINTI ÇIKACAĞI BELİYDİ DİYE İŞTE BENİM SİTEMİM BUNA SIKINTININ OLACAĞI BELİ İKEN NEDEN ÖNLEM ALMADI GMLER
Çok basit bir açıklaması var Gorgarın Açıklamasını iyi oku ...

Merhaba arkadaşlar

İKV'de, diğer mmorpg'lerde de olduğu gibi herhangi bir sunucuda, sunucuya aynı anda belirli sayıda oyuncudan fazlası giremez. Bu kontenjan plus paket için daha geniştir ki zaten plus paketin özelliklerinde yazılmakta.

Bu sınırın birkaç nedeni vardır?

1) Sunucu mimarisi nedeni ile belirli sayıdan fazla kullanıcıda sunucunun performansı düşebilmektedir.
2) Oyunun haritaları belirli bir oyuncu seviyesinin üzerinde çok yoğunlaşabilmekte ve oyun oyuncular için pratik olarak oynanılmaz hale gelmektedir.
3) İKV açık bir mmorpg olduğundan aynı ekranda belirecek oyuncu sayısı teoride sonsuzdur. Ancak pratikte, özellikle düşük konfigürasyonlı makinelere sahip oyuncularımızda, kalabalık ekranlarda oyun zevkli şekilde oynanamayacak hızlara düşebilmektedir.

İşte bu nedenlerden pek çok değişik sunucu mevcuttur. Şu an plus paketi olmayan bir oyuncunun hiç beklemeden girebileceği pek çok sunucu vardır. Sunucuları yenilesek dahi yukarıdaki nedenlerden sunucu kapasitelerini çok arttırmayı tercih etmiyoruz.

Bizim plus'sız oyunculara paket aldırabilmek için limitleri kasti olarak düşürmemiz diye birşey kati surette düşünülemez. Biz bütün oyuncularımızın yeni paketi deneyimlemesi konusunda büyük bir heyecan duyuyoruz.

Bilginize...

Gorgar Böyle bir açıklama yapmış.

GM LERİN ÖNLEMİ DİYORSUN YA BAK ŞİMDİ

Sunucu kapasitesini arttırmadıklarının sebebinide açıkça izah etmiş. Herkesin bilgisayarı üst seviyede değil , makinaların kapasitesi artsa bile senin bilgisayardan aldığın performans gene aynı kalacaktır.Yani sanma ki kapasite artsa bile oyundan düşmeler çözülecek , lag sıkıntısı giderilecek. Aksine daha da artacak. Oyuncu sayısı arttığı için...
Senin makinan yerinde sayıyor 300-400 kişide bile bilgisayarında kasma alıyorsun bilakis HOL ,
Eğer kapasiteyi arttırırlarsa
Karaköy , HOL den daha beter olur , oyuna girmenle KRİTİK HATA alırsın.

Bunun içinde çözüm PLUS PAKET alacaksın yada Bekleyeceksin ,
Eminönü KALABALIK ise
yok Sunucu Dolu diyorsun ya o zaman BOŞ SUNUCUYA GEÇ OYNA OYUNU , Geçme Diyen yok.
bilakis
30 Günlük bir Paket 10 TL , bedava olacak hali yok heralde , fiyatıda gayet makul,
, Alırsınız veya Almazsınız..

Resim

Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 17:50
mertgkce1234 yazdı: 03 Mar 2018 17:43

Çok basit bir açıklaması var Gorgarın Açıklamasını iyi oku ...

Merhaba arkadaşlar

İKV'de, diğer mmorpg'lerde de olduğu gibi herhangi bir sunucuda, sunucuya aynı anda belirli sayıda oyuncudan fazlası giremez. Bu kontenjan plus paket için daha geniştir ki zaten plus paketin özelliklerinde yazılmakta.

Bu sınırın birkaç nedeni vardır?

1) Sunucu mimarisi nedeni ile belirli sayıdan fazla kullanıcıda sunucunun performansı düşebilmektedir.
2) Oyunun haritaları belirli bir oyuncu seviyesinin üzerinde çok yoğunlaşabilmekte ve oyun oyuncular için pratik olarak oynanılmaz hale gelmektedir.
3) İKV açık bir mmorpg olduğundan aynı ekranda belirecek oyuncu sayısı teoride sonsuzdur. Ancak pratikte, özellikle düşük konfigürasyonlı makinelere sahip oyuncularımızda, kalabalık ekranlarda oyun zevkli şekilde oynanamayacak hızlara düşebilmektedir.

İşte bu nedenlerden pek çok değişik sunucu mevcuttur. Şu an plus paketi olmayan bir oyuncunun hiç beklemeden girebileceği pek çok sunucu vardır. Sunucuları yenilesek dahi yukarıdaki nedenlerden sunucu kapasitelerini çok arttırmayı tercih etmiyoruz.

Bizim plus'sız oyunculara paket aldırabilmek için limitleri kasti olarak düşürmemiz diye birşey kati surette düşünülemez. Biz bütün oyuncularımızın yeni paketi deneyimlemesi konusunda büyük bir heyecan duyuyoruz.

Bilginize...

Gorgar Böyle bir açıklama yapmış.

GM LERİN ÖNLEMİ DİYORSUN YA BAK ŞİMDİ

Sunucu kapasitesini arttırmadıklarının sebebinide açıkça izah etmiş. Herkesin bilgisayarı üst seviyede değil , makinaların kapasitesi artsa bile senin bilgisayardan aldığın performans gene aynı kalacaktır.Yani sanma ki kapasite artsa bile oyundan düşmeler çözülecek , lag sıkıntısı giderilecek. Aksine daha da artacak. Oyuncu sayısı arttığı için...
Senin makinan yerinde sayıyor 300-400 kişide bile bilgisayarında kasma alıyorsun bilakis HOL ,
Eğer kapasiteyi arttırırlarsa
Karaköy , HOL den daha beter olur , oyuna girmenle KRİTİK HATA alırsın.

Bunun içinde çözüm PLUS PAKET alacaksın yada Bekleyeceksin ,
Eminönü KALABALIK ise
yok Sunucu Dolu diyorsun ya o zaman BOŞ SUNUCUYA GEÇ OYNA OYUNU , Geçme Diyen yok.
bilakis
30 Günlük bir Paket 10 TL , bedava olacak hali yok heralde , fiyatıda gayet makul,
, Alırsınız veya Almazsınız..
Eminönü Sunucusu Oyunun en kalabalık sunucusu bunu bile bile neden oynamaya devam ediyorsunuz ben buna anlam veremedim.
Girmekten yakınıyorsan dediğim gibi sunucunu değiştir yada bekleyeceksin Tahammülün yoksa PLUS Paket Alacaksın ,
Oyun Yönetimi Sunucuları arttırsa bile bu sefer lagdan , kritik hatadan , oyun oynanılmaz hale gelecektir. Çünkü senin makinan yerinde sayıyor.

Resim

Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Dawnguard yazdı: 03 Mar 2018 17:21
MaHKuMII yazdı: 03 Mar 2018 17:16 Bu plus muhabbeti iyice sıktı artık. Millet asgari ücret için bu kadar tepki vermemişti. Plus almak bu oyunda ilk günden beridir vardır . Sanki plus dün çıkmış gibi tepki gösteriyorsunuz. Adamlar. Plusa o kadar önem veriyor ki sırf pluslulara için sunucu açtı kardeşim. Gereksiz mesajlar ile bu panoyu kirletmeyin. Gordugumu şikayet ediyorum. Kaldırıyor sağolsun forum mod'lar.
Sen şu kendi postlarına kahkaha atan KARADAVUTs değil misin? Ne ara bu kadar resmi oldun ?
O nasıl bir mantık be.. ? :')
kedi
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

BayTerapi yazdı: 04 Mar 2018 20:18
Sen şu kendi postlarına kahkaha atan KARADAVUTs değil misin? Ne ara bu kadar resmi oldun ?
Zamanında bu arkadaş kendi vasat espirilerine başka hesaplarından kahkahalar atıyordu.
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Dawnguard yazdı: 04 Mar 2018 21:28
BayTerapi yazdı: 04 Mar 2018 20:18
Zamanında bu arkadaş kendi vasat espirilerine başka hesaplarından kahkahalar atıyordu.
:') :')
kedi
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

2 farklı hesap açmıştık . Birini arkadaşa vermiştim biri bendeydi. Kendisi forumda ileti yapmış hesap istemişti bende vermiştim. Unutmamış arkadaş desene 🗿😊
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Çok fazla abartmadınız mı gerçekten? Ayda 10 lira ya. Şu oyunu oynayıp bu foruma girip de ayda 10 lira veremeyecek adam yoktur. Vermek istemiyorsa o ayrı, saygı duyarım tabii. Ama bu kadar ağlamayın allah aşkına.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Bubyo yazdı: 04 Mar 2018 22:04 Çok fazla abartmadınız mı gerçekten? Ayda 10 lira ya. Şu oyunu oynayıp bu foruma girip de ayda 10 lira veremeyecek adam yoktur. Vermek istemiyorsa o ayrı, saygı duyarım tabii. Ama bu kadar ağlamayın allah aşkına.
10 lira değil 20 lira
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön