Şu plus al plus al pis fakir öööğğ diye konuşan bağnaz forumdaşlara sesleniyorum,
Ben bugüne kadar bu oyna zaten 300 400 TL rahat yatırmışımdır.
Çemberlitaş pakedi mi dersiniz akçeler mi dersiniiz hepsinden almışımdır.
Şuan sınav sürecindeyim,plus çekmek istemiyorum.Şimdi almak istemiyorum,boşa gidecek.Belki başka bir sebebi var,belki param yok,belki başka bir şey olmuş olabilir,yani bir sürü sebep olabilir.
HANİ İNSANIZ YA,canımız oyuna girmek isteyebiliyor,arada bir çok stresli falan oluyoruz deşarj olmamız gerekebiliyor.HANİ İNSANIZ YA benim güzel kardeşim.
WoW ile bizim oyunumuzu kıyaslıyorsunuz ya,kıyaslamayın.Kıyaslayamazsınız zaten,aynı kulvarda değil bir kere.
Ben oynumuzu kötülemiyorum,bende yıllardır oyuncusuyum tabi..Ama gerek yok şu girerken plus isteme saçmalığına hangi oyunda var bu Allah aşkına ?
Diyorsunuz ya adamlar maaşını bundan alıyo yok ekibe destek mekibe destek. Adamlar maaşını telekomdan alıyor sen gelmiş akçelere destek yok ondan geçiniyorlar yok falan fişmekan.Unutmayın kimse babasının hayrına çalışmaz...
Uzun lafın kısası yeri geldi bende para yatırdım bu sene de yatırdım,ama şuan yatırmak istemiyorum.Haftada 2 saat oyna gireceğim diye ? 10 TL olsun,20 TL olsun farketmez.Çok zenginsen çek olmayanlara plus.Anca konuşmayı biliyorsunuz.Empati:0 Bağnazlık:999999
Yok akbile şu kadar veriyorum yok yol param 10 tl her gün 1 tl koysan 30 tl yapar falan. Ulan oyun bu,alt tarafı oyun.Niye bu kadar hayat memat meselesi haline gelsin ki ? Adam okulda karnını doyuracakken neden versin parasını plusa neden yani? Sizin bu ağlamalarınız da biz yatırdık onlarda yatırsın öğğ öğğ den dolayı..
Kimseyi aşağılayamasınız.Plus almıcaksan oynama,yok diğer oyunlarda istiyor öööğ,plus çek 50 kuruş dileniyon yok bilmemne öğğ hebele hübele.
3 kuruş para yatırdınız diye ağa mı kesildiniz milletin başına vesselam nedir bu bencilce tavırlar...
Plus meselesi,bağnaz forumdaşlar.
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: Plus meselesi,bağnaz forumdaşlar.
Kendi kendine yorum yapmışsın burda başta seni tebrik ederim.captiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 16:06 Şu plus al plus al pis fakir öööğğ diye konuşan bağnaz forumdaşlara sesleniyorum,
Şuan sınav sürecindeyim,plus çekmek istemiyorum.Şimdi almak istemiyorum,boşa gidecek.Belki başka bir sebebi var,belki param yok,belki başka bir şey olmuş olabilir,yani bir sürü sebep olabilir.
HANİ İNSANIZ YA,canımız oyuna girmek isteyebiliyor,arada bir çok stresli falan oluyoruz deşarj olmamız gerekebiliyor.HANİ İNSANIZ YA benim güzel kardeşim.
WoW ile bizim oyunumuzu kıyaslıyorsunuz ya,kıyaslamayın.Kıyaslayamazsınız zaten,aynı kulvarda değil bir kere.
Ben oynumuzu kötülemiyorum,bende yıllardır oyuncusuyum tabi..Ama gerek yok şu girerken plus isteme saçmalığına hangi oyunda var bu Allah aşkına ?
Diyorsunuz ya adamlar maaşını bundan alıyo yok ekibe destek mekibe destek. Adamlar maaşını telekomdan alıyor sen gelmiş akçelere destek yok ondan geçiniyorlar yok falan fişmekan.Unutmayın kimse babasının hayrına çalışmaz...
Uzun lafın kısası yeri geldi bende para yatırdım bu sene de yatırdım,ama şuan yatırmak istemiyorum.Haftada 2 saat oyna gireceğim diye ? 10 TL olsun,20 TL olsun farketmez.Çok zenginsen çek olmayanlara plus.Anca konuşmayı biliyorsunuz.Empati:0 Bağnazlık:999999
Yok akbile şu kadar veriyorum yok yol param 10 tl her gün 1 tl koysan 30 tl yapar falan. Ulan oyun bu,alt tarafı oyun.Niye bu kadar hayat memat meselesi haline gelsin ki ? Adam okulda karnını doyuracakken neden versin parasını plusa neden yani? Sizin bu ağlamalarınız da biz yatırdık onlarda yatırsın öğğ öğğ den dolayı..
Kimseyi aşağılayamasınız.Plus almıcaksan oynama,yok diğer oyunlarda istiyor öööğ,plus çek 50 kuruş dileniyon yok bilmemne öğğ hebele hübele.
3 kuruş para yatırdınız diye ağa mı kesildiniz milletin başına vesselam nedir bu bencilce tavırlar...
Arkadaş oyundan zevk almak istiyorsa bi ton emek vermişse , sende vermişsin belliki , diyorsun bide sınav zamanım ama oyuna girmek istiyorum.
GORGAR açıklama yaptı yaptığı açıklamayı bir oku , üstüne bu yorumu söyleyebiliyorsan helal olsun vallahi söyle sende ,
Bende şunu diyorum.
Plussuzlarda oyuna girebilir ama , sadece sunucu dolu olduğundan giremiyorsunuz.Bekleseniz aslında 1-2 gün girilecek.Pluslular oyuna para vermiş 10 TL gibi komik bi rakam , aşşağıladığımdan değil , şu var çarşıda dışarda pazarda ne almaya kalksan bu parayı bi günde verirsin. Kaldı ki senin 10 TL ye aldığın paket 30 günlük. Anlatabiliyor muyum güzel arkadaşım.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Giriş önceliği sağlayan paketleri biraz diğer MMORPG oyunları gezersen görürsün. Paket avantajlarından biri de bu. Elden gelen bir şey yok. Oyunun başından beri bu durum zaten vardı. Alacak gücünüz yok ise biraz sabretmeniz gerekecek.
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

Merhaba arkadaşlarcaptiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 16:06 Şu plus al plus al pis fakir öööğğ diye konuşan bağnaz forumdaşlara sesleniyorum,
İKV'de, diğer mmorpg'lerde de olduğu gibi herhangi bir sunucuda, sunucuya aynı anda belirli sayıda oyuncudan fazlası giremez. Bu kontenjan plus paket için daha geniştir ki zaten plus paketin özelliklerinde yazılmakta.
Bu sınırın birkaç nedeni vardır?
1) Sunucu mimarisi nedeni ile belirli sayıdan fazla kullanıcıda sunucunun performansı düşebilmektedir.
2) Oyunun haritaları belirli bir oyuncu seviyesinin üzerinde çok yoğunlaşabilmekte ve oyun oyuncular için pratik olarak oynanılmaz hale gelmektedir.
3) İKV açık bir mmorpg olduğundan aynı ekranda belirecek oyuncu sayısı teoride sonsuzdur. Ancak pratikte, özellikle düşük konfigürasyonlı makinelere sahip oyuncularımızda, kalabalık ekranlarda oyun zevkli şekilde oynanamayacak hızlara düşebilmektedir.
İşte bu nedenlerden pek çok değişik sunucu mevcuttur. Şu an plus paketi olmayan bir oyuncunun hiç beklemeden girebileceği pek çok sunucu vardır. Sunucuları yenilesek dahi yukarıdaki nedenlerden sunucu kapasitelerini çok arttırmayı tercih etmiyoruz.
Bizim plus'sız oyunculara paket aldırabilmek için limitleri kasti olarak düşürmemiz diye birşey kati surette düşünülemez. Biz bütün oyuncularımızın yeni paketi deneyimlemesi konusunda büyük bir heyecan duyuyoruz.
Bilginize...
Gorgar Böyle bir açıklama yapmış. Sonunda da diyorki , bir başka deyişle
PLUS PAKET FİYATLARI GAYET NORMAL , Alırsınız veya Almazsınız..
Sunucu kapasitesini arttırmadıklarının sebebinide açıkça izah etmiş. Herkesin bilgisayarı üst seviyede değil , makinaların kapasitesi artsa bile senin bilgisayardan aldığın performans gene aynı kalacaktır.Yani sanma ki kapasite artsa bile oyundan düşmeler çözülecek , lag sıkıntısı giderilecek. Aksine daha da artacak. Oyuncu sayısı arttığı için...
30 Günlük bir Paket 10 TL bedava olacak hali yok heralde , fiyatıda gayet makul,
Ayrıca bazı arkadaşlarda Transfer Hakkı Bedava olsun diyorlar , Kalabalık Sunuculara geçerken nasıl kendi rızanızla geçtiyseniz , kendi rızanızlada gidersiniz.
M.Kemal Atatürk'ün bir sözü vardır.
Geldikleri Gibi Giderler...
Kalabalık Sunucuyu beğenmiyorsanız buyrun nasıl geldiyseniz öyle gidin.
Bazı sunucular neredeyse bomboş neden orada başlamadınız ??
Ayrıca bu yazılanları kabül etmemiş oluşunuz BENCILCE ve BAĞNAZLIKLA KATİ SURETLE ILİŞKİLENDİRİLEMEZ.
Sizin Gerçekleri kabül etmiyor oluşunuzdan ibarettir.
Bende bile daha oyuna girip adam gibi oynayamadım ama çıkıpta isyan etmedim. GİREMİYORUUUM SUNUCU DOLU DİYE..

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Bu muhabbet fazlasıyla sıktı. Kapatın artık şu konuları. Plus çekmek istemiyorsanız bir sürü boş sunucu var oralara gidin.
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

ANLASALAR , ANLAMIYORLAR Kİ ,
50 KERE AYNI KONUYU BAŞLIĞI DEĞİŞTİRİP ISITIP KOYUYORLAR
SANKİ SORUNLARI ÇÖZÜLECEKMİŞ GİBİ.
Yönetimin Yapmış olduğu açıklama açıktır nettir, bunun üstüne birşey söyleyerek
bağırarak çağırarak sadece kuru gürültüden öteye gidemezler hala bencillik hala bağnazlıkla yakıştırıyorlar. Daha neler diyecekler dur bakalım.

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Tamam iyi guzel oyuna girmek istiyorsunuz biliyoruzda bunu gunluk bir ihtiyac olarak neden goruyorsunuz ?
OYUN dostum adi ustunde zevk meselesi zevkine girer oynarsin.Ha su oyunu cok ciddiye alip takim elbiseyle foruma giren saflardansaniz onu bilemem hani şu hayat = oyun gozuyle bakanlardan.Cok denemek istiyorsaniz eminonu disindaki butun sunucular musait orda yeni bir hesap acabilir veya oyunu birakabilirsiniz.Hem ayranim dokulmesin hemde plusa para vermeyeyim diye bir mantik yok.Birde şu emek verme mevzusu var sen sanatkarmisin playermisin emek vermek nedir arkadaş zevk icin oynuyorsun zorunlu veya ekmek parani cikardigin bir meslek degil bu.
OYUN dostum adi ustunde zevk meselesi zevkine girer oynarsin.Ha su oyunu cok ciddiye alip takim elbiseyle foruma giren saflardansaniz onu bilemem hani şu hayat = oyun gozuyle bakanlardan.Cok denemek istiyorsaniz eminonu disindaki butun sunucular musait orda yeni bir hesap acabilir veya oyunu birakabilirsiniz.Hem ayranim dokulmesin hemde plusa para vermeyeyim diye bir mantik yok.Birde şu emek verme mevzusu var sen sanatkarmisin playermisin emek vermek nedir arkadaş zevk icin oynuyorsun zorunlu veya ekmek parani cikardigin bir meslek degil bu.

Dostum ne kadar yazarsan yaz sabit görüşlü ve sabit fikirli insan çok at gözlüğü ile olaya yaklaşıyorlar zevk için sunucuya girerken bile plus saçmalığı geliyor karakter esir konumunda kalıyor.captiosus yazdı: ↑03 Mar 2018 16:06 Şu plus al plus al pis fakir öööğğ diye konuşan bağnaz forumdaşlara sesleniyorum,
Dediğin gibi sınav için veya üni, okul başka bir değişle kafa dağıtmak için hafta sonları herhangi bir saatte girmeye kalkıyorsak ve başka bir sunucuda karakterimiz yok ise gerçekten sıkıcı bir durum.
Adam diyor 50 kuruş at bilmem ne yap. Para tutmayı herkes biliyor nasıl kullanılacağınıda kimse kimseye öğretmesin
Adamlar oyunu yapmış emeğinin karşılığı olarak plus alın diyen oyuncu kitlesine sesleniyorum. Sen 30 günlük (1 Ay) paket al ama 8 gün oyna hafta sonları diğer günler boşa gitsin. Finallerden sonra alınır ona bişey diyemem ama şu zamanda bu işlem olmaz. Senin paranda emeğin yok mu bu kadar basit düşünmeyin. 1 ay plus demek 100m para demek. Bir başkası için 200m para demek bunu da kavrayın.
Diğer bir konu arkadaşın dediği gibi bu oyuna bende 400 den fazla para yatırdığım oldu. Zaten bir paket 57 den fazla bu demek oluyor ki yok otobüs bileti saçmalığı yok vapur yok gemi saçmalığından vazgeçin.
Birileride sürekli gorgarın mesajını alıntı ile yazar. Kendi cümlenizi kurun. Olaya sabit bakmayın ama.
Yazma kardeşim o zaman sen niye bu kadar strese giriyorsun gorgarın aynı mesajını kopyalayıp ısıtıp önümüze koyuyorsun görmüyoz mu onu sadece sıkıntılarımızı dile getiriyoruz. At gözlüğüyle bakmayın.diltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 16:39ANLASALAR , ANLAMIYORLAR Kİ ,
50 KERE AYNI KONUYU BAŞLIĞI DEĞİŞTİRİP ISITIP KOYUYORLAR
SANKİ SORUNLARI ÇÖZÜLECEKMİŞ GİBİ.
Yönetimin Yapmış olduğu açıklama açıktır nettir, bunun üstüne birşey söyleyerek
bağırarak çağırarak sadece kuru gürültüden öteye gidemezler hala bencillik hala bağnazlıkla yakıştırıyorlar. Daha neler diyecekler dur bakalım.
Senin paran sana bedavaya gelmiyor kardeşim. Emek dediğimizden kasıt o sen bir işlev görmeden eline para geçiyorsa şuan rahat konuşabiliyorsun demektir. Kısacası baba parası diyoruz biz bu işleme emek vermeden para kazanılmaz sende o parayı oyuna basarsın ama oradan da 10 gün oynadım diyelim 20 gün oynamadın işin çıktı. Eğer ki bu ay 20 gün oynamayacağını bilsen emin ol sende plus çekmezsin.Parlementxx yazdı: ↑03 Mar 2018 16:44 Tamam iyi guzel oyuna girmek istiyorsunuz biliyoruzda bunu gunluk bir ihtiyac olarak neden goruyorsunuz ?