İndirim Yapılması Gerek !
- psySick
- İskele Babası 
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: psySick
Re: İndirim Yapılması Gerek !
Benim eksiksiz karakterim + 8 adet 3.dereceden tılsımım var fakat oyuna para vermediğim sürece her 10 dakikada bir oyundan düşüyorum. Oyun insanı para yatırmaya mecbur bırakıyor ! Tabii ki para isteyebilirsin fakat çıkarcılık yapmaya gerek yok. Dükkana 1.180 akçe olarak koymuşsunuz 1 aylık plusu. Mecbur 1500 akçe almak zorunda bırakıyorsunuz insanları . Adam gibi 1 Aylık - 3 Aylık - 6 Aylık - 1 Yıllık plus paketleri koyun , bizde girip alalım. 320 akçe hesapta yalan yere kalmasın. 

- 
				mertgkce1234
- İri Fare Avcısı 
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
SENİN İÇİN KÜÇÜK KARDEŞİM AMA ASGERİ ÜCRETLE ÇALIŞAN İÇİN YUKSEK MADEM SENİN İÇİN KÜÇÜK PARA NEDEN ALİP ARKADAŞA VERMİYORSUN NASIL OLSA SENİN GÖZUNDE 20 TL KÜÇÜK PARA ALİP VERSENE ARKADAŞA SEVAP İŞLERSİNImcomeback yazdı: ↑03 Mar 2018 12:22 Hersey bedavami olacak arkadasim.20 tl kucuk bir meblag isyan etmek yerine baska turde oyunlara yonelebilirsin.Bu parayi veremedigin surece hicbir oyunu da oynayamazsin anca gelin aglayin burda baskasa birseye yaramayin,bencilce dusunun bos kafayla orda burda gezip cahilliginize cahillik katin.
Iyi forumlar
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı 
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Arkadaşlar ben bu oyunda bizzat plusun oyuna geldiği ilk günü görmüş bi oyuncuyum.Oyun açık betadan 29 levele yani tam sürüme geçtiğinde oyuna eklenen bi özellik.Daha öncesinde ne bölgeye yazmada, nede işportaya eşya satmakta bir fark vardı.O zamanda çok kavgalar, gürültüler koptu plus paket olmasın, gelmesin gibisinden fakat bahsettiğim sene 2007 idi.Ne mobil ödemenin, ne playstore’un, ne de kredi kartıyla doğru düzgün alışverişin yapıldığı bir tarihten bahsediyorum.Ha onu geçtim zaten plus almak için ptt den havale yoluyla ödeme yapmak zorundaydınız mynete.
Şimdi kimse kusura bakmasın ama at gözlüklerinizi çıkarınız lütfen.10 senedir aynı özelliklerin sağladığı ki 1 ay boyunca,klan parası, oyuna direk giriş, bölgelere yazma,vs özelliklerinin olduğu bi paketin 1180 akçe karşılığında olması şu an içinde bulunduğumuz zaman için hiç bir şey ! İnternet kafeye, bi tost ayrana verdiğiniz parayla eşdeğer ki siz bunu 30 güne vurduğunuzda günlük 30 kuruş civarı bi karşılığı oluyor.Plus paket taraftarı veya parayı bas en iyi sen ol tarzı pay to win denilen oyunların veya yöntemlerin taraftarı değilim.Fakat sizde günlük 50 kuruşu şu oyunda alacağınız zevkin, zaman tasarrufunun yanında önemsemeyin lütfen.Bence yatalım kalkalım bu fiyatların yaklaşık 10 senedir aynı olmasına şükredelim.
Ayrıca yorumlarda diğer MMORG oyunlarla kıyaslayanlar olmuş.Komik olmayın lütfen arkadaşlar.Başka bi oyunda plus pakette bulunan her bir özellik ayrı ayrı, bi plus paket fiyatına satılmakta.Sızlancağınıza hem desteğinizi olup, hem de oyunda keyfinizi sürelibilirsiniz bence.Ben yinede plus paket veya akçe sistemini desteklemediğimi belirteyim.Ama illa olacaksada şu anki durum gayet ideal.Saygılarla iyi oyunlar

Şimdi kimse kusura bakmasın ama at gözlüklerinizi çıkarınız lütfen.10 senedir aynı özelliklerin sağladığı ki 1 ay boyunca,klan parası, oyuna direk giriş, bölgelere yazma,vs özelliklerinin olduğu bi paketin 1180 akçe karşılığında olması şu an içinde bulunduğumuz zaman için hiç bir şey ! İnternet kafeye, bi tost ayrana verdiğiniz parayla eşdeğer ki siz bunu 30 güne vurduğunuzda günlük 30 kuruş civarı bi karşılığı oluyor.Plus paket taraftarı veya parayı bas en iyi sen ol tarzı pay to win denilen oyunların veya yöntemlerin taraftarı değilim.Fakat sizde günlük 50 kuruşu şu oyunda alacağınız zevkin, zaman tasarrufunun yanında önemsemeyin lütfen.Bence yatalım kalkalım bu fiyatların yaklaşık 10 senedir aynı olmasına şükredelim.
Ayrıca yorumlarda diğer MMORG oyunlarla kıyaslayanlar olmuş.Komik olmayın lütfen arkadaşlar.Başka bi oyunda plus pakette bulunan her bir özellik ayrı ayrı, bi plus paket fiyatına satılmakta.Sızlancağınıza hem desteğinizi olup, hem de oyunda keyfinizi sürelibilirsiniz bence.Ben yinede plus paket veya akçe sistemini desteklemediğimi belirteyim.Ama illa olacaksada şu anki durum gayet ideal.Saygılarla iyi oyunlar
KiNgHaKkI   XxXMaGeHaKkIXxX  ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !

EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
- Imcomeback
- İri Fare Avcısı 
- Lonca: Rise of Abyss
Bende ogrenciyim ama veriyorum.Simdi ben bi disari cikiyorum en az 30 40 tl harcayip geri donuyorum.Su sekildede dusunulebilir o parayi ikvye verip zamani satin almanin yerine o gun disari ciksam daha cok para harcardim diye dusunebiliyorum ayrica zevk aldigim bir oyuna neden para vermeyeyim.Sayın Gorgar gerekli aciklamalari yaptigi halde bu sekilde konusmalar vs. Oluyorsa bir probleminiz var demektir.Sığ dusunmeyi birakip Genis bir yelpalze ile bakmayi ogrenebilmeniz dilegiyle kardeslerim..
Iyi Forumlar.

Iyi Forumlar.
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi 
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
+1Imcomeback yazdı: ↑03 Mar 2018 14:55 Bende ogrenciyim ama veriyorum.Simdi ben bi disari cikiyorum en az 30 40 tl harcayip geri donuyorum.Su sekildede dusunulebilir o parayi ikvye verip zamani satin almanin yerine o gun disari ciksam daha cok para harcardim diye dusunebiliyorum ayrica zevk aldigim bir oyuna neden para vermeyeyim.Sayın Gorgar gerekli aciklamalari yaptigi halde bu sekilde konusmalar vs. Oluyorsa bir probleminiz var demektir.Sığ dusunmeyi birakip Genis bir yelpalze ile bakmayi ogrenebilmeniz dilegiyle kardeslerim..
Iyi Forumlar.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi 
- Lonca: Anatolian Soldiers
Çok Doğru Demişsin 1 Paket Sigaraya bile 10 TL den fazla verirken adam gelmiş burda PLUS PAKET ÇOK PAHALIIII , hadi ordan ya Yatıp kalkıp şükretmesi lazım.KiNgHaKkI yazdı: ↑03 Mar 2018 14:23 Arkadaşlar ben bu oyunda bizzat plusun oyuna geldiği ilk günü görmüş bi oyuncuyum.Oyun açık betadan 29 levele yani tam sürüme geçtiğinde oyuna eklenen bi özellik.Daha öncesinde ne bölgeye yazmada, nede işportaya eşya satmakta bir fark vardı.O zamanda çok kavgalar, gürültüler koptu plus paket olmasın, gelmesin gibisinden fakat bahsettiğim sene 2007 idi.Ne mobil ödemenin, ne playstore’un, ne de kredi kartıyla doğru düzgün alışverişin yapıldığı bir tarihten bahsediyorum.Ha onu geçtim zaten plus almak için ptt den havale yoluyla ödeme yapmak zorundaydınız mynete.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Ben hayatımda bu kadar saçma bir tartışma görmedim. Direkt gelip 10 lira nedir demek çok saçma bir davranış. Karşınızdaki kişinin kim olduğunu, nasıl bir hayat sürdüğünü bilmiyorken birden böyle bir yargıda bulunup aşağılamak çok saçma. Kaldı ki karşınızdaki insan verecek durumda da olabilir. Zorundaymış gibi konuşmanın hiçbir anlamı yok.

- 
				mertgkce1234
- İri Fare Avcısı 
bak bu yazdığını bile anlamayacak insanlar var beli eder şimdi kendileriniTOLGARDA yazdı: ↑03 Mar 2018 18:12 Ben hayatımda bu kadar saçma bir tartışma görmedim. Direkt gelip 10 lira nedir demek çok saçma bir davranış. Karşınızdaki kişinin kim olduğunu, nasıl bir hayat sürdüğünü bilmiyorken birden böyle bir yargıda bulunup aşağılamak çok saçma. Kaldı ki karşınızdaki insan verecek durumda da olabilir. Zorundaymış gibi konuşmanın hiçbir anlamı yok.