Yukarda ben okudugumdan plus çekmiyorum yazmissin bilader üniversite de bi okul dur yada baska biyerde bunu idrak edememen senin sorunun hadi yat uyuSeven yazdı: ↑03 Mar 2018 01:45Okul ??? Onu bitireli çok oldu biraz daha üstün kelime kullanmanı tavsiye ederim. Hadi git oyununu oyna
Nöbettemiyiz ?
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Re: Nöbettemiyiz ?
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kayihan yazdı: ↑03 Mar 2018 01:46Yukarda ben okudugumdan plus çekmiyorum yazmissin bilader üniversite de bi okul dur yada baska biyerde bunu idrak edememen senin sorunun hadi yat uyuSeven yazdı: ↑03 Mar 2018 01:45Okul ??? Onu bitireli çok oldu biraz daha üstün kelime kullanmanı tavsiye ederim. Hadi git oyununu oyna

- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Çok Mu Boş Muhabbet Oldu 
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Anatolian Soldiers
Gülmekten koptum ya bunedirSeven yazdı: ↑03 Mar 2018 01:47Kayihan yazdı: ↑03 Mar 2018 01:46Yukarda ben okudugumdan plus çekmiyorum yazmissin bilader üniversite de bi okul dur yada baska biyerde bunu idrak edememen senin sorunun hadi yat uyu![]()

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Haftasonuna denk geldiği için Pazartesiye kadar girmeniz zor olur.
Everything is about math just math
Merhaba
Konu, amacından çıktığı için kilitlenmiştir. Forum kurallarına aykırı davranan kullanıcıların başka başlıklarda da bu tutumlarını devam ettirmesi halinde cezai işleme tabii tutulacağını belirtelim.
İyi forumlar.
Konu, amacından çıktığı için kilitlenmiştir. Forum kurallarına aykırı davranan kullanıcıların başka başlıklarda da bu tutumlarını devam ettirmesi halinde cezai işleme tabii tutulacağını belirtelim.
İyi forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!