neden?
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
neden?
eksık gorevım yok nıye karakoye gıremıyorum etkılesım ıcın gereklı gorevı yapmadınız dıyor ama arzuhalcıde,şarapçıda yada yasemınde gorev yok bılen bırı varmı?
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Re: neden?
Eksik Görevin Olma Ve Gözden Kaçırma İhtimali Çok Yüksek Ve Ben Eksik Görevin Olmadığını Varsayarak Söylüyorum 50 Adet Teşkilat Madalyası Sanırım Giriş İçin Bir Şart.
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
cantada madalyamı olcak
Dilara agah ışık domuz tüm npcleri dolan illa ki eksik vardır. Eğer hala görev yoksa Çemberlitaş görevlerinden biri eksik olabilir.
Everything is about math just math
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
hepsını dolandım ama cantada madalya yoktu olmasımı gerekıyor sarapcı vs konusurken ama sanmıyorum
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Kardeşim huzursuzluğum görevinin bir kere görev penceresinde mutlaka olması lazım yoksa Gbm anı ya bir bak orda da yoksa zaten hol görevlerindeki telefonla konuşmamışsındır demektir. Hol görevlerini yapıp en son anahtarlar görevini Yasemin hanımla konuşarak bitiriyoruz. Bizim arkadaşın diğer npclerde görevi yoktu bütün npcleri dolaşınca Agah efendide veda mıydı neydi o görevi yapmadığını gördük sonrası arzuhalci ışık derken hol görevlerini yapıp bitirdik.
Oyuna girebiliyorsan sıkıntı yok 5 dk nı almaz eksik görevini bulmak, ben şu saat oldu hala güvenlik kodu hatası alıyorum oyuna giriş yapamadım.
Oyuna girebiliyorsan sıkıntı yok 5 dk nı almaz eksik görevini bulmak, ben şu saat oldu hala güvenlik kodu hatası alıyorum oyuna giriş yapamadım.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Yanlış yönlendirmeyelim Karaköy'e girmekle madalyanın alakası yok. 54. seviyede GRC Kapıcısı istiyor 50 madalya o kadar. Arkadaş için önerim sırasıyla Işık, Dilara, Mebure, Arzuhalci, Savaş, Agah Bey, Domuz, Kan Pençe isimli NPC lere baksın. Bu NPC'lerde %100 bir görevi eksik kalmıştır.
hiç bir görev alamıyorsan direk agah efendiye gidip yol ayrımı görevini alacaksın. bir çok arkadaş gaffarı kestikten sonra direkt bir yönlendirme olmadığı için bu görevi yapmıyor. sonra sırasıyla hol görevlerini alıp yapabilirsin. agahta görev yok ve arkadaşların belirttiği diğerlerinde de yok dersen eğer, destek ekibinde başvur. müsait olduklarında yardımcı olacaklardır.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
telefona bır bakayım sagolun ...