neden?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

neden?

Mesaj gönderen xrtoo »

eksık gorevım yok nıye karakoye gıremıyorum etkılesım ıcın gereklı gorevı yapmadınız dıyor ama arzuhalcıde,şarapçıda yada yasemınde gorev yok bılen bırı varmı?
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lodos Sert Eser

Re: neden?

Mesaj gönderen Sadraazam »

xrtoo yazdı: 03 Mar 2018 01:56 eksık gorevım yok nıye karakoye gıremıyorum etkılesım ıcın gereklı gorevı yapmadınız dıyor ama arzuhalcıde,şarapçıda yada yasemınde gorev yok bılen bırı varmı?
Eksik Görevin Olma Ve Gözden Kaçırma İhtimali Çok Yüksek Ve Ben Eksik Görevin Olmadığını Varsayarak Söylüyorum 50 Adet Teşkilat Madalyası Sanırım Giriş İçin Bir Şart.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xrtoo »

cantada madalyamı olcak

Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

xrtoo yazdı: 03 Mar 2018 01:56 eksık gorevım yok nıye karakoye gıremıyorum etkılesım ıcın gereklı gorevı yapmadınız dıyor ama arzuhalcıde,şarapçıda yada yasemınde gorev yok bılen bırı varmı?
Dilara agah ışık domuz tüm npcleri dolan illa ki eksik vardır. Eğer hala görev yoksa Çemberlitaş görevlerinden biri eksik olabilir.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xrtoo »

hepsını dolandım ama cantada madalya yoktu olmasımı gerekıyor sarapcı vs konusurken ama sanmıyorum

Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Kardeşim huzursuzluğum görevinin bir kere görev penceresinde mutlaka olması lazım yoksa Gbm anı ya bir bak orda da yoksa zaten hol görevlerindeki telefonla konuşmamışsındır demektir. Hol görevlerini yapıp en son anahtarlar görevini Yasemin hanımla konuşarak bitiriyoruz. Bizim arkadaşın diğer npclerde görevi yoktu bütün npcleri dolaşınca Agah efendide veda mıydı neydi o görevi yapmadığını gördük sonrası arzuhalci ışık derken hol görevlerini yapıp bitirdik.

Oyuna girebiliyorsan sıkıntı yok 5 dk nı almaz eksik görevini bulmak, ben şu saat oldu hala güvenlik kodu hatası alıyorum oyuna giriş yapamadım.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sadraazam yazdı: 03 Mar 2018 02:06
Eksik Görevin Olma Ve Gözden Kaçırma İhtimali Çok Yüksek Ve Ben Eksik Görevin Olmadığını Varsayarak Söylüyorum 50 Adet Teşkilat Madalyası Sanırım Giriş İçin Bir Şart.
Yanlış yönlendirmeyelim Karaköy'e girmekle madalyanın alakası yok. 54. seviyede GRC Kapıcısı istiyor 50 madalya o kadar. Arkadaş için önerim sırasıyla Işık, Dilara, Mebure, Arzuhalci, Savaş, Agah Bey, Domuz, Kan Pençe isimli NPC lere baksın. Bu NPC'lerde %100 bir görevi eksik kalmıştır.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

hiç bir görev alamıyorsan direk agah efendiye gidip yol ayrımı görevini alacaksın. bir çok arkadaş gaffarı kestikten sonra direkt bir yönlendirme olmadığı için bu görevi yapmıyor. sonra sırasıyla hol görevlerini alıp yapabilirsin. agahta görev yok ve arkadaşların belirttiği diğerlerinde de yok dersen eğer, destek ekibinde başvur. müsait olduklarında yardımcı olacaklardır.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Kablosuz telefona git buyuk holdeki cogu kisi o gorevi bilmedigi icin giremiyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xrtoo »

telefona bır bakayım sagolun ...