Merhaba,
İşte tartışılacak bir konu;
İstanbul Kıyamet Vakti'nin yabancı dilde bir sürümü çıksa ve oyun hikaye & tarihçe & efsun isimleri yabancı dile çevrilip NPC isimleri aynı kalsa. "Istanbul Time of Apocalypse" adlı İngilizce sürümü çıksa sizce daha çok ilgi görür mü? Kore yapımı olan bir oyunun ortak şirketleriyle İngilizce'ye çevrilip kazancın oyunu dünyada en çok ilgi gören oyunlardan biri olduğunu biliyorum.
İyi forumlar...
İkv Online İngilizce Sürümü Çıksa
İkv Online İngilizce Sürümü Çıksa
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Re: İkv Online İngilizce Sürümü Çıksa
kardeş daha türkçe sürüm adam gibi değil eksikleri var önce o eksikler giderilsin ve güncellemeler yapılsın
vakti gelince o da yapılabilir...
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Ben yapılsın veya yapılmasın demiyorum, herkesin fikrini söyleyebileceği bir tartışma konusu. Şayet yapılsa bu oyunun geliştirilebilecek alanlarında (grafik+görsel efekt) gelişebilir. Eğer eksiklerin giderilmesi gerektiğini söylüyorsan yabancı bir şirketle anlaşıp eksiklerini daha çabuk kapatabilirler. Söylediğim Kore yapımı oyunda da aynı şeyler oldu çünkü.Wizards yazdı:kardeş daha türkçe sürüm adam gibi değil eksikleri var önce o eksikler giderilsin ve güncellemeler yapılsın
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
O adamların ile Sobee grubunun parası aynıdır kesin.complex yazdı:Ben yapılsın veya yapılmasın demiyorum, herkesin fikrini söyleyebileceği bir tartışma konusu. Şayet yapılsa bu oyunun geliştirilebilecek alanlarında (grafik+görsel efekt) gelişebilir. Eğer eksiklerin giderilmesi gerektiğini söylüyorsan yabancı bir şirketle anlaşıp eksiklerini daha çabuk kapatabilirler. Söylediğim Kore yapımı oyunda da aynı şeyler oldu çünkü.Wizards yazdı:kardeş daha türkçe sürüm adam gibi değil eksikleri var önce o eksikler giderilsin ve güncellemeler yapılsın
Para değil, bilgi+tecrübe paylaşımı benim anlatmak istediğim.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
Bence oyun hep türkçe kalsın ve yabancılar oynamasın öle bişey olmaz ama olursada oyun hileden geçilmez knight gibi
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bnce mantıkLı asLnda İkv Dünya çapında Tanınmış bir oyun oLur.. Ayrıca bence yabancıLarında İkv ye büyük iLqi qöSderceqni düŞnüyoRum..
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine..
]
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..
KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
İngilizce farklı, Türkçe farklı. Biz oyunu İngilizce oynamayacaz, oyunun İngilizce versionu da çıkacak farklı sunucular düşün ama İngilizce sunucular. Farklı bir İkv indiripte giriliyor.Ek1nc1 yazdı:Bence oyun hep türkçe kalsın ve yabancılar oynamasın öle bişey olmaz ama olursada oyun hileden geçilmez knight gibi
Teşekkürler.xJokerx24 yazdı:Bnce mantıkLı asLnda İkv Dünya çapında Tanınmış bir oyun oLur.. Ayrıca bence yabancıLarında İkv ye büyük iLqi qöSderceqni düŞnüyoRum..![]()
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Görebilir en azından yurt dışına çıkarsa görebilir.Tabi bunu sölemek acı ama gerçekler bunlar 
- SlipKnoT55
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
arkdaşım çok güzel bi öneri sunmuşsun bana görede olmalı bu sürüm yabancı şirketlerlede ortak olup daha güzel bir daha mükemmel bir ikv karşımıza çıkarabilirler...
IIIII**********Wolverineee**********IIIII