Aynı sorun bendede var Bilgisayara reset attım bende aynı şekilde düzelmedi
ByPiuS yazdı: ↑02 Mar 2018 23:16
aynı sorun şuan ben de de var ben de temizledim fakat kurulmuyor
Aynı sorun yaşayan insanlar da var görüldüğü üzere . saatlerdir bu problemle uğraşıyoruz. Lütfen ''Yönetici ile Çalıştır'' vb gibi tavsiyeler verip konuyu kilitlemesin kimse, ciddi bir çözüm bekliyoruz.
viewtopic.php?f=46&t=148702&start=10
konunun sonlarına doğru Anatolia adlı arkadaşımız , kendi oyununu upload edeceğini söylemişti bu konumda son yorumlara doğru , Upload ederse , çalışan versiyonu ordan indirip girebiliriz diye düşünüyorum.
Bu sorunu yaşayan kullanıcılarımız için bir düzenleme yaptık, şuan başlatıcı ile oyuna girebilmeniz gerekmektedir. Sorunun kaynağını tespit edebilmek için incelemelerimiz devam etmektedir.
Orti yazdı: ↑03 Mar 2018 00:32
Bu sorunu yaşayan kullanıcılarımız için bir düzenleme yaptık, şuan başlatıcı ile oyuna girebilmeniz gerekmektedir. Sorunun kaynağını tespit edebilmek için incelemelerimiz devam etmektedir.
Oyuna giriş yapamıyoruz uyarı veriyor , daha detaylı açıklar mısınız , Sitede bulunan link ler mi değişecek ?
Sevgili Orti; problem dün gece geç saatlerde çözülmüştü ancak bugün 17:00ddn itibaren yrniden mevcut