Merhabalar yaklaşık toplamda 6-7 senelik bir oyuncu olarak Çemberlitaş geldiği zamanlar da ve oyunda dengesizlik başladıgı zamanlarda oyunu bırakmıştık. O zamanlar biliyorsunuz gruplaşma hat safhadaydı ve çemberlitaş, hol,
gaffar vs. tarzı görevlerin hiçbirini yapamadık. Şimdi ise herkes karaköyde zaten itemlerimizde eskilerde kaldığı için gb grubu olsa bile almıyorlar.
Şimdi soruyorum sayın yöneticiler biz eski oyuncular nasıl o görevleri yapıp karaköye giricez bunu neden hiç düşünmediniz ?
Yeniden Başlayanlar İçin Durum Ne Olucak ?
Yeniden Başlayanlar İçin Durum Ne Olucak ?
SANCAK
----------------
ICaSaNoVa
Wolfenstein
ISaVaGe
--------------------
Since 2007
----------------
ICaSaNoVa
Wolfenstein
ISaVaGe
--------------------
Since 2007
Re: Yeniden Başlayanlar İçin Durum Ne Olucak ?
Şöyle, artık gruplaşma diye bir şey yok. Grup bölgelerinin bile grupsuz olan halleri eklendi. Holde görev yapmak için ise her zaman kendin gibi oyuncularla karşılaşabilir ve görevlerini tamamlaya bilirsin. Sadece gözünde büyütme yeterli.
yağ çekip yalvaracaksın başka yolu yok sabahtan beri bekliyorum gaffar görevim var boşver bu terane hep böyleydi böyle devam etsin.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Peki Gaffarı bile kesmemişken Karaköy'e gidip ne yapmayı planlıyorsun? Adı üstünde "yeni başlayan oyuncu".Yeni başlayan adamın ne işi var orada? Kaç yıllık oyuncu ile hemen aynı statüye gelmesini mi bekliyorsunuz ? Adamlar görevleri yapın diye grup bölgesini herkese açık hale getirdi.Bu bir MMORPG.İlerlemek istiyorsanız vakit ayırmalısınız.Bizde sıfırdan başladık ve 1 sene sürmedi birşeyler elde edebilmemiz , birkaç eşya dizmemiz.
evet herkese açık hale getirildi gir bak bakim eski itemlerle ne kadar ilerliyorsun orada saçma sapan konuşmakta üstünüze yok.Serinplay yazdı: ↑02 Mar 2018 22:41 Peki Gaffarı bile kesmemişken Karaköy'e gidip ne yapmayı planlıyorsun? Adı üstünde "yeni başlayan oyuncu".Yeni başlayan adamın ne işi var orada? Kaç yıllık oyuncu ile hemen aynı statüye gelmesini mi bekliyorsunuz ? Adamlar görevleri yapın diye grup bölgesini herkese açık hale getirdi.Bu bir MMORPG.
Sana göre saçma olabilir ama oraya tek başına girmeyeceksin herhalde.Tekrar ediyorum bu bir MMORPG oyunu.Ya uğraşıp eşya,tılsım yapıp gelişirsin ya da "yav çok zor çok saçma" diyip oyunu siler ve başka türde bir oyun oynamaya başlarsın.Başka tür bir oyun diyorum çünkü MMORPG'lerin hepsi temelde aynıdır.Bana gökten mi indi bu eşyalar? 3 ay deli gibi maden çekip holde yaratık kesip durdum ve asamı , zırhımı , ceketimi ürettim.Üstüne 1 ay daha para biriktirip m1 aldım.Günde 5m kastım sadece 5m.Adım adım ilerledim.Hemen gideyim Karaköy'e yada hemen full olayım diye bir mantıkla oynamadım.Vakit öldürmeye baktım.Oyunu iyice anlamaya ,metinleri okumaya ve araştırmaya çalıştım.Hergün belli bir süre ayırdım ve emek verdim.Önce hasarımı yükselttim sonra tılsımımı aldım.Ardından çevre yaptım ve bir loncaya girdim.Çemberlitaş'tan eşya düşürüp yine hasarımı yükselttim ve böylece ilerledim.Şimdi siz istiyorsunuz ki hemen gideyim oraya yada kısa sürede eşyalarım olsun.Ben niye 3 ay gece gündüz para kastım peki ? He evet saçma yorumlar yazmada üstüme yoktur.Medikal yazdı: ↑02 Mar 2018 22:47evet herkese açık hale getirildi gir bak bakim eski itemlerle ne kadar ilerliyorsun orada saçma sapan konuşmakta üstünüze yok.Serinplay yazdı: ↑02 Mar 2018 22:41 Peki Gaffarı bile kesmemişken Karaköy'e gidip ne yapmayı planlıyorsun? Adı üstünde "yeni başlayan oyuncu".Yeni başlayan adamın ne işi var orada? Kaç yıllık oyuncu ile hemen aynı statüye gelmesini mi bekliyorsunuz ? Adamlar görevleri yapın diye grup bölgesini herkese açık hale getirdi.Bu bir MMORPG.
-
Motiejunas
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Dengesizlik baslamis ve birakmissiniz birakin da oyuna devam edenlerin farki olsun onun disinda elbet oyuna geri donenler olacaktir yardimlasip yapabilirsiniz.Oyunu birakin x veya y oyunu oynayin sonra ikvye donun omo boz gorov nosol yopocogoz gofforo grop yok diye aglayin olur ya baska..
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Herşey önümüze bedava gelsin , hazır gelsin diye bakıyorsunuz. Emek vermeden bir şey olmaz. Daha güncelleme bugün geldi ilk günden isyan başladı. Adam diyor 1 sene vakit ayırmışım siz daha ilk günden isyan bayrağı.Medikal yazdı: ↑02 Mar 2018 22:47evet herkese açık hale getirildi gir bak bakim eski itemlerle ne kadar ilerliyorsun orada saçma sapan konuşmakta üstünüze yok.Serinplay yazdı: ↑02 Mar 2018 22:41 Peki Gaffarı bile kesmemişken Karaköy'e gidip ne yapmayı planlıyorsun? Adı üstünde "yeni başlayan oyuncu".Yeni başlayan adamın ne işi var orada? Kaç yıllık oyuncu ile hemen aynı statüye gelmesini mi bekliyorsunuz ? Adamlar görevleri yapın diye grup bölgesini herkese açık hale getirdi.Bu bir MMORPG.
Gir bi loncaya bi gruba adam itemsizsin diye defol git mi diyor sana ?
Çoğu kişi yeniden başladı , bi gün bölgeye giremezsin bi gün girersin.
1 SENE NERE 1 GÜN NERE ?

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
herkes senin gibi işsiz değil işte kardeşim 49 lvller geldiğinde babı alinin orda dediler koşa koşa gittik girdik kimse görev sormadı yok gaffar keseceksin bilmem ne.. gaffar kesebilmek kolaymı bi grupla grup bölgesine giriyosun işi bilmediğin için yemediğin laf kalmıyor. Alışmaya çalışıyosun ama çok zor sabretmek. Eğer tanıdığın yoksa imkansız grup bölgesinde kasılmak...Serinplay yazdı: ↑02 Mar 2018 22:57Sana göre saçma olabilir ama oraya tek başına girmeyeceksin herhalde.Tekrar ediyorum bu bir MMORPG oyunu.Ya uğraşıp eşya,tılsım yapıp gelişirsin ya da "yav çok zor çok saçma" diyip oyunu siler ve başka türde bir oyun oynamaya başlarsın.Başka tür bir oyun diyorum çünkü MMORPG'lerin hepsi temelde aynıdır.Bana gökten mi indi bu eşyalar? 3 ay deli gibi maden çekip holde yaratık kesip durdum ve asamı , zırhımı , ceketimi ürettim.Üstüne 1 ay daha para biriktirip m1 aldım.Günde 5m kastım sadece 5m.Adım adım ilerledim.Hemen gideyim Karaköy'e yada hemen full olayım diye bir mantıkla oynamadım.Vakit öldürmeye baktım.Oyunu iyice anlamaya ,metinleri okumaya ve araştırmaya çalıştım.Hergün belli bir süre ayırdım ve emek verdim.Önce hasarımı yükselttim sonra tılsımımı aldım.Ardından çevre yaptım ve bir loncaya girdim.Çemberlitaş'tan eşya düşürüp yine hasarımı yükselttim ve böylece ilerledim.Şimdi siz istiyorsunuz ki hemen gideyim oraya yada kısa sürede eşyalarım olsun.Ben niye 3 ay gece gündüz para kastım peki ? He evet saçma yorumlar yazmada üstüme yoktur.Medikal yazdı: ↑02 Mar 2018 22:47evet herkese açık hale getirildi gir bak bakim eski itemlerle ne kadar ilerliyorsun orada saçma sapan konuşmakta üstünüze yok.Serinplay yazdı: ↑02 Mar 2018 22:41 Peki Gaffarı bile kesmemişken Karaköy'e gidip ne yapmayı planlıyorsun? Adı üstünde "yeni başlayan oyuncu".Yeni başlayan adamın ne işi var orada? Kaç yıllık oyuncu ile hemen aynı statüye gelmesini mi bekliyorsunuz ? Adamlar görevleri yapın diye grup bölgesini herkese açık hale getirdi.Bu bir MMORPG.
örnek verdiğim aynı senin gibi anlayışsız ve seviyesiz insanlar yüzünden grup bölgelerinde kasılamıyor yeni gelenlerMotiejunas yazdı: ↑02 Mar 2018 23:03 Dengesizlik baslamis ve birakmissiniz birakin da oyuna devam edenlerin farki olsun onun disinda elbet oyuna geri donenler olacaktir yardimlasip yapabilirsiniz.Oyunu birakin x veya y oyunu oynayin sonra ikvye donun omo boz gorov nosol yopocogoz gofforo grop yok diye aglayin olur ya baska..