9 senelik oyuncuyum kardeşim full + full savaşçımm ve şifacım var eminönünde
Sunucu Dolu
Re: BU SORUN DEVAM EDİCEKMİ GMKLER BUNA BİR ÇÖZÜM BULABİLİRMİSİNİZ
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Arkadaşın dediğine göre 10 TL PLUS Paket almayıp , oyuna girmek için , Lonca Lisansı , Yağma Arttırıcı , Silah Parlatma , +5 Yetenek ve Kasa Erişimini hiç almamış olacak.
MMOPRG oyun oynuyorsun hemşerim , ONLINE oynadığın bi oyunda bedava herşey hazır önüme gelcek nasıl diyebiliyorsunuz hayret yahu , KNIGHT Online ' da arabasını satıp karakter alan vardı neler gördük , adam 10 TL vermekten aciz , gelmiş isyan ediyor. Yönetim ne yapsın seni.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
hemşerim çarda +5 tesla artırıcı lonca lisansı kasa erişimi var sadece bu ay plus alamadım bumu yanı i,nsanların parası olmayınca oyuna giremicekmi ç9okl saçmna zaten pluslular ayrıcalıklı oluyor
-
- İri Fare Avcısı
O zamanlar plus paket bu kadar bol da değildi. Toplasan 500 kişinin 20 kişisinde vardı. Şimdi imkan bol. 15 lira ver, al plus paketi. Diğer oyunlarla dandik dündük şeylere para verirken canınız yanmıyor ama.[/color][/b]
[/quote]
kardeşim çarda +5 yetenek kasa erişimi sayısız plus paketi isism değiştirme tesla artırıcı herşey var bu ay plusum biti yatıramadım dandik dediğin oyunlar para yatırmasan bile girebiliyorsun sen ya sorumu anlamadın yada konuyu farklı yerden abladın yazımı doğru olursan ne demek istediğimi anlaya bilceek kapasıtedeysen anlarsın güzel kardeşim
[/quote]
kardeşim çarda +5 yetenek kasa erişimi sayısız plus paketi isism değiştirme tesla artırıcı herşey var bu ay plusum biti yatıramadım dandik dediğin oyunlar para yatırmasan bile girebiliyorsun sen ya sorumu anlamadın yada konuyu farklı yerden abladın yazımı doğru olursan ne demek istediğimi anlaya bilceek kapasıtedeysen anlarsın güzel kardeşim
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Yazıklar Olsun Desek, Ne Kadar Kınasak Yetmez Sanırım Bu Durum Noktasında.mertgkce1234 yazdı: ↑02 Mar 2018 21:11 BU SORUN HEP YAŞANACAKMI YANI BUMU NEDEN İNSANLARI ZORLA PARA YATIRMAK ZORUNDA BIRAKIYORSUNUZ BU HİÇ ADİL DEĞİL HAKSIZLIK NE YANI ŞİMDİ PLUSLULAR OYNUCAK PLUSUZLA R OYNAMICAK OLAYA BAK YA BUMU ADALET YANİ TERBİYESİZLİĞE BAK YAZIK YA 4 SAATİR OYUNA GİREMİYORUM NEDEN PLUS YOK DİYE BOYLE SAÇMALIK OLABİLİRMİ YA AYIP OYUN DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN Gİ,RİYOR DOLUYSA NASIL PLUSKLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR YAZIK BEN BÖYLE BİR AYIBIN YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMEMEİŞTİM YAZIK NE DİYELİM
Zaten Betada Plus Almayan Kalmadı. PlayStore Resmen Çöktü, Satışlar Sayesinde Devasa Bir Maddi Gelir Söz Konusu Oldu, Ancak Çok Kolay Yapabilecekleri Bir Sunucu Genişletmesinden Bile Kaçınıyorlar, Peki Neden ? Asıl Soru Plus Almayan Kaldı Mı ? Kaldıysa Bu Şekilde Devam....
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

-
- İri Fare Avcısı
BU SORUN HEP YAŞANACAKMI YANI BUMU NEDEN İNSANLARI ZORLA PARA YATIRMAK ZORUNDA BIRAKIYORSUNUZ BU HİÇ ADİL DEĞİL HAKSIZLIK NE YANI ŞİMDİ PLUSLULAR OYNUCAK PLUSUZLA R OYNAMICAK OLAYA BAK YA BUMU ADALET YANİ TERBİYESİZLİĞE BAK YAZIK YA 4 SAATİR OYUNA GİREMİYORUM NEDEN PLUS YOK DİYE BOYLE SAÇMALIK OLABİLİRMİ YA AYIP OYUN DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN Gİ,RİYOR DOLUYSA NASIL PLUSKLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR YAZIK BEN BÖYLE BİR AYIBIN YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMEMEİŞTİM YAZIK NE DİYELİM
[/quote]
Burası babanın malı değil , büyük harflerle yazarak sitemkar davranmanı yanlıştır , yinede anlayışla karşılıyorum. Senin benim herkesin bir sorunu bir sebebi var , ve kimsenin istediği doğrultusunda hareket edilemez ,
edilmeye kalksa oyun Ali Babanın çiftliğine döner ,
Şimdi asıl sorununa gelecek olursak bu oyunda daha önceki versiyonlarda da PLUS PAKET olayı vardı , oyunun yeni sürümüne bugün geçildiği için herkes bir anda yığılma yaptı şimdi senin burada plussuz olmaman oyuna girememene sebep olmuş.
Fakat sen oynadığın Online olan MMOPRG tarzı herhangi bir oyunda bedava bir şey gördün mü ki ? , alt tarafı vereceğin 10 TL idi.
Nedir bu sitem ?
10 TL versen 7 sülalen fakir mi kalacak nedir ?
Plussuzsun madem bekle giremiyorsun yığılma azalınca girersin , sana zorla oyuna gir diyende yok.
Bende giremiyorum ama sitemde etmiyorum. ?
[/quote]
burası babamın çifliği değil zaten kardeşim gmler oyuncuların derdini şikayetini dinlemek zorunda babanın çifliği olmak zorunda değil benım sitemim plusuz olan arkadaşlarda var oyun hep boylemı olucak plusuzlar giremicek bak 5 saat oldu oyuna gremedim iinsanların belki maddi durumu yok sen kuçum sediğin para onlar için buyuk para anlamına gelebilkir yanı kimse baba parası yemiyor oturduğu yerden para kazanmıyor böyle düşünmen üzücü yanliş düşünüyorsun
[/quote]
Burası babanın malı değil , büyük harflerle yazarak sitemkar davranmanı yanlıştır , yinede anlayışla karşılıyorum. Senin benim herkesin bir sorunu bir sebebi var , ve kimsenin istediği doğrultusunda hareket edilemez ,
Şimdi asıl sorununa gelecek olursak bu oyunda daha önceki versiyonlarda da PLUS PAKET olayı vardı , oyunun yeni sürümüne bugün geçildiği için herkes bir anda yığılma yaptı şimdi senin burada plussuz olmaman oyuna girememene sebep olmuş.
Fakat sen oynadığın Online olan MMOPRG tarzı herhangi bir oyunda bedava bir şey gördün mü ki ? , alt tarafı vereceğin 10 TL idi.
Nedir bu sitem ?
Plussuzsun madem bekle giremiyorsun yığılma azalınca girersin , sana zorla oyuna gir diyende yok.
[/quote]
burası babamın çifliği değil zaten kardeşim gmler oyuncuların derdini şikayetini dinlemek zorunda babanın çifliği olmak zorunda değil benım sitemim plusuz olan arkadaşlarda var oyun hep boylemı olucak plusuzlar giremicek bak 5 saat oldu oyuna gremedim iinsanların belki maddi durumu yok sen kuçum sediğin para onlar için buyuk para anlamına gelebilkir yanı kimse baba parası yemiyor oturduğu yerden para kazanmıyor böyle düşünmen üzücü yanliş düşünüyorsun
-
- İri Fare Avcısı
mertgkce1234 yazdı: ↑02 Mar 2018 22:12 BU SORUN HEP YAŞANACAKMI YANI BUMU NEDEN İNSANLARI ZORLA PARA YATIRMAK ZORUNDA BIRAKIYORSUNUZ BU HİÇ ADİL DEĞİL HAKSIZLIK NE YANI ŞİMDİ PLUSLULAR OYNUCAK PLUSUZLA R OYNAMICAK OLAYA BAK YA BUMU ADALET YANİ TERBİYESİZLİĞE BAK YAZIK YA 4 SAATİR OYUNA GİREMİYORUM NEDEN PLUS YOK DİYE BOYLE SAÇMALIK OLABİLİRMİ YA AYIP OYUN DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN Gİ,RİYOR DOLUYSA NASIL PLUSKLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR YAZIK BEN BÖYLE BİR AYIBIN YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMEMEİŞTİM YAZIK NE DİYELİM
Nedir bu sitem ?
-
- İri Fare Avcısı
EasyGameEasyLife yazdı: ↑02 Mar 2018 21:13mertgkce1234 yazdı: ↑02 Mar 2018 21:11 BU SORUN HEP YAŞANACAKMI YANI BUMU NEDEN İNSANLARI ZORLA PARA YATIRMAK ZORUNDA BIRAKIYORSUNUZ BU HİÇ ADİL DEĞİL HAKSIZLIK NE YANI ŞİMDİ PLUSLULAR OYNUCAK PLUSUZLA R OYNAMICAK OLAYA BAK YA BUMU ADALET YANİ TERBİYESİZLİĞE BAK YAZIK YA 4 SAATİR OYUNA GİREMİYORUM NEDEN PLUS YOK DİYE BOYLE SAÇMALIK OLABİLİRMİ YA AYIP OYUN DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN Gİ,RİYOR DOLUYSA NASIL PLUSKLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR YAZIK BEN BÖYLE BİR AYIBIN YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMEMEİŞTİM YAZIK NE DİYELİM
Verilen paranın bir ayrılacağı olmayacaksa neden para verilsin ? 10 lira ver hiçbir şeyin eksilmez.
BAK KARDEŞİM SORUN PARA DEĞİL AYRIMCILIK BEN HAYATIM BOYUNCA HEP AYRIMCILIĞA KARŞIYIM ŞİMDİDE KARŞIYIM AYIPTIR EMPATI YAP BU OYUNU OYNAYAN İNSANLARIN ÇOĞU ÇALIŞIYOR VEYA OKUYOR OKUYAN ÖĞRENCİ DE VAR BENİM ÇARDA +5 YETENEK KASA ERŞİMİ TESLA GÖZCÜSÜ AYI VE SAYISISS PLUS SİLAH YUKSELTME VAR SADECE BU AY YATIRMADIM BU ÇOK SACÇA AYRIYETEN OYUNDA ZATEN PLUSLULARIN AYRICALIĞI VAR SAYIYIM SANA AYRICALIĞI BAK 1(KLAN PARASI FAZLA GELİR 2(BÖLGEDEN VE KLANDAN KONUŞMA 3(LP GELİYOR 4(EŞYA DÜŞME OLASILIĞI FAZLA (daha aklıma gelmeyenlerde var ayıp ya
-
- İri Fare Avcısı
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
En kötü ihtimalle bile 21-22 lira basmak zorundasın hangi çagda kaldınEasyGameEasyLife yazdı: ↑02 Mar 2018 21:13Verilen paranın bir ayrılacağı olmayacaksa neden para verilsin ? 10 lira ver hiçbir şeyin eksilmez.mertgkce1234 yazdı: ↑02 Mar 2018 21:11 BU SORUN HEP YAŞANACAKMI YANI BUMU NEDEN İNSANLARI ZORLA PARA YATIRMAK ZORUNDA BIRAKIYORSUNUZ BU HİÇ ADİL DEĞİL HAKSIZLIK NE YANI ŞİMDİ PLUSLULAR OYNUCAK PLUSUZLA R OYNAMICAK OLAYA BAK YA BUMU ADALET YANİ TERBİYESİZLİĞE BAK YAZIK YA 4 SAATİR OYUNA GİREMİYORUM NEDEN PLUS YOK DİYE BOYLE SAÇMALIK OLABİLİRMİ YA AYIP OYUN DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN Gİ,RİYOR DOLUYSA NASIL PLUSKLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR YAZIK BEN BÖYLE BİR AYIBIN YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMEMEİŞTİM YAZIK NE DİYELİM
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR