Eminönü sunucusunda boss kaçıracak tanklar bu başlığa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Eminönü sunucusunda boss kaçıracak tanklar bu başlığa

Mesaj gönderen TOLGARDA »

turkoxHAMSTER yazdı: 02 Mar 2018 01:40 Çoğu Karaköy'e bile giremeycektir. Girenlerde de görev yapıp karakter kasacak özveri yok. Siz klan savaşlarından korkun :)
Kesinlikle katılıyorum
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
birhesap
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: emekli oldum.

Mesaj gönderen birhesap »

Sen olan her boss güzel olacak sevdiğim
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

berj yazdı: 02 Mar 2018 00:18 abartmamak lazım diğer dediğiniz herşey duygu sömürüsüne girer çok galeyana getirdiniz bu olayı. yetkililere kolaylıklar diliyorum
Gorgar " artık o konuyu da bir zahmet siz düşünün" dercesine konuştu zaten soru cevap olarak. Uyanık olursanız kimse kaciramaz. Onlarda insan. Güzel bir dille herşey yoluna girecektir. Ne kadar da velet olursa olsun
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen yumurtakafa »

KILICoglu yazdı: 02 Mar 2018 05:27
yumurtakafa yazdı: 02 Mar 2018 01:29
kandemir yazdı: 02 Mar 2018 00:45 BeyazKöşkteyim ama kaçıranlara sövenlere ağzınıza sağlık diyorum şimdiden BeyazKöşkte haddinden fazla olucak ve ben oynarken yanı başımda kalem kağıt ile oynuyacam isimleri tek tek not alıcam sonuç olarak yine kapıma gelicekler benim veya lonca mın o kişilere oyunu zehir etmekten mutluluk duyacağım, bunu yeraltı zamanında kadim zamanında ve sığınak mığrat Çemberlitaştada yaptım çok iyi oluyor 😂
Kesinlikle,her hadsizliğin bir bedeli olacaktır.Biz de üşenmeden bunun gibi toxic oyuncuları yazıp her fırsatta oyunu onlara zindan edeceğiz.Aynı loncada olanlardan tut,onlarla alışveriş yapanlara bile her fırsatta karşılığını vereceğiz.
Sen kurtlar vadisini hiç Kaçırmamışsın galiba Dell oğlan :')
Televizyon izlemiyorum.Anlaşıldığı üzere sen o dizinin müdavimi ve boş bir insanmışsın ki karşındaki insanı da öyle görüyorsun ;)
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

kandemir yazdı: 02 Mar 2018 00:45 BeyazKöşkteyim ama kaçıranlara sövenlere ağzınıza sağlık diyorum şimdiden BeyazKöşkte haddinden fazla olucak ve ben oynarken yanı başımda kalem kağıt ile oynuyacam isimleri tek tek not alıcam sonuç olarak yine kapıma gelicekler benim veya lonca mın o kişilere oyunu zehir etmekten mutluluk duyacağım, bunu yeraltı zamanında kadim zamanında ve sığınak mığrat Çemberlitaştada yaptım çok iyi oluyor 😂
Sen o kagıda direk koskun hepsi yaz kardesim
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Parlementxx yazdı: 02 Mar 2018 08:40
Sen o kagıda direk koskun hepsi yaz kardesim
Sanırım öyle olucak ☺
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
xANARCHYx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xANARCHYx »

Oyunda artık şu isimleri görebiliriz ;

NaraKovalıyan.
NaraKırbaçlayan.

Bunlar bütün boosların başına geçip nara atacaklarına eminim :D
Kullanıcı avatarı
KILICoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KILICoglu »

yumurtakafa yazdı: 02 Mar 2018 08:13
KILICoglu yazdı: 02 Mar 2018 05:27
yumurtakafa yazdı: 02 Mar 2018 01:29
Kesinlikle,her hadsizliğin bir bedeli olacaktır.Biz de üşenmeden bunun gibi toxic oyuncuları yazıp her fırsatta oyunu onlara zindan edeceğiz.Aynı loncada olanlardan tut,onlarla alışveriş yapanlara bile her fırsatta karşılığını vereceğiz.
Sen kurtlar vadisini hiç Kaçırmamışsın galiba Dell oğlan :')
Televizyon izlemiyorum.Anlaşıldığı üzere sen o dizinin müdavimi ve boş bir insanmışsın ki karşındaki insanı da öyle görüyorsun ;)
O zaman senin hayatın böyle :')
Dell oğlan :')
Veya ikv hayatının en önemli parçası olmuş gibi geldi bana bu kadar çok değer verdiğin için ikv ye sana çok teşekkür ediyorum "oyun" sizle güzel ':)
Dell oğlan :') :') :')
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Valla kimse kusura bakmasın.İsteyen üzerine alınsın isteyen alınmasın ama pişkincesine ,
yüzleri kızarmadan yaptıklarının iyi birşey olduğunu sanan ve savunan insanların nasıl bir aile terbiyesi aldığından şüpheliyim.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Yatcinizz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kuva İ Milliye

Mesaj gönderen Yatcinizz »

Senden ricam not alıp bana da söylersin dostum.
Paşaxömerfaruk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön