Arkadaşlar Şaka Gibi Bir Maduriyet İçerisindeyiz Ama Herkese Hava Hoş Nasıl Oluyorsa.
Beta Çıktığında Plus Satışlarının Tavan Yapması Yüzünden PlayStore Resmen Çöktü Bu Kadar Gelir Sağlandı. Buna Rağmen Bir Sunucu Genişletmesi Bile Yapılmıyor !
Şuan Plusu Olmayan Arkadaşların Giremediği Ve Aslada Giremeyeceği Şekilde Özellikle Eminönü Sunucusu Tamamen Dolu Ve Şuan Tıpkı Betada Olduğu Gibi Kapasitenin İki Katı Kadar Da Plus Sahibi Olan Oyuncuyla Dolup Taşmış Oynanmayacak Düzeye Gelmiş.
Bunu Plus Sahibi Biri Olarak Yazıyorum Üstelik, Buna Nasıl Sessiz Kalınıyor Şaşkınlık İçerisindeyim.
Tek Uyuz Olan Ben Miyim ?
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Tek Uyuz Olan Ben Miyim ?
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

Re: Tek Uyuz Olan Ben Miyim ?
Eminönü'nde oynayanlar bir yıl boyu plussuz oynamayı unutsun zaten. Plus almaktansa taşınmak daha iyi
pluslı car var giremiyorum ben mesela
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı

Pluslar Sağolsun İKV Tarihinin Belkide En Büyük Maddi Geliri Söz Konusu Olmuştur Betada, Ancak Sunucu Genişletilmiyor İse Sizinde İfade Ettiğiniz Gibi Dahası İçindir !

- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Lonca: City Of Death
Ben daha denemedim eve gidince oyuna girmeyi denicem bi bakalım 
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Ama bir yandan da öyle bir yığılma oldu ki sırf bunun dağılması için bile genişletilme yapılmayabilir. Diğer sunucuların da canlanması için bu gerekli olabilir
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı

Denemene Gerek Mi Var Güzel Kardeşim, Açılır Açılmaz İki Katı Kadar Dolan Bir Sunucu Akşama Çöker Sende Denemeye Devam EtRamazanBey yazdı: ↑02 Mar 2018 17:50 Ben daha denemedim eve gidince oyuna girmeyi denicem bi bakalım![]()

- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Lonca: City Of Death
Yok daha oyunu yükleyip girmedim iş yerindeyim 
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı

Şu Eminönü'ye Gereksiz Çöken Kitle Bir Dönse Evine Herkes Huzur Bulur Onlarda, Bizlerde.TOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 17:50Ama bir yandan da öyle bir yığılma oldu ki sırf bunun dağılması için bile genişletilme yapılmayabilir. Diğer sunucuların da canlanması için bu gerekli olabilir

Büyük kısım gidecek de yine de sunucu kapasitesi sorununun çözüleceğini sanmıyorumSadraazam yazdı: ↑02 Mar 2018 17:53Şu Eminönü'ye Gereksiz Çöken Kitle Bir Dönse Evine Herkes Huzur Bulur Onlarda, Bizlerde.TOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 17:50Ama bir yandan da öyle bir yığılma oldu ki sırf bunun dağılması için bile genişletilme yapılmayabilir. Diğer sunucuların da canlanması için bu gerekli olabilir