Giriş ekranı bu şekilde bunda bir terslik var çözemedim. Hadi bu şekilde gireym dedim yine girmiyor her seferinde güvenlik kodu hatalı diyor. Ula kaç kere yazdık güvenlik kodlarını düzgünce yok girmiyor. Bunun çözümünü bilen varmı, yardımcı olabilecek?
İnternet geçmişi flan herşeyi sildim görüntü ortaya geldi düzeldi gibi ama hala güvenlik kodu hatası diyor aynısını yazmama rağmen. Yokmu Yönetici ilgilenecek?
Giriş ekranı bu şekilde bunda bir terslik var çözemedim. Hadi bu şekilde gireym dedim yine girmiyor her seferinde güvenlik kodu hatalı diyor. Ula kaç kere yazdık güvenlik kodlarını düzgünce yok girmiyor. Bunun çözümünü bilen varmı, yardımcı olabilecek?
Siteden yeni dosyayı indirin.
Web Sayfanızdaki geçmişi ve çerezleri temizleyin tekrar deneyin.
manyetix yazdı: ↑02 Mar 2018 17:50
Yaptım hepsini hala güvenlik kodu hatası diyor.
Giriş Sayfası Düzenlendi Tekrar Deneyin.
şuan denedm hala aynı güvenlik kodu hatası diyor. Demin oyunu sildim tekrar kurdum sonuç aynı.
Bu Tip Güvenlik Kodunun Okunması Biraz Uyuz, Bazı Harfler Yanlış Okunabiliyor Eğer Sorununuz Bu Değilse İnternet Ayarlarınızı, Modeminizi Sıfırlayın, Resetleyin (Yeniden Başlatın).
Tarayıcınız Üzerinden Tüm Geçmişinizi Silin Ve Silme Penceresinden "Kayıtlı Parola Ve Şifreler"i De İşaretleyin.
Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle KullananTürk’ünEli,Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır.