Lodos Kasırgası Öğütler

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Lodos Kasırgası Öğütler

Mesaj gönderen Vandervaart »

Reisbey yazdı:Sivaslıyiğido senin gibilerine papuç bırakıcak adam değil olum sen git babanın sana aldıgı kamyonla oyna 12 -13 yasında cocuksun forumda pot kasayım dıye ne #@!? yıyecegını bılmıyorsun

Önce forum kurallarını oku nası yazı yazılıcanı sonra gel bnm karşıma yorum yap ;)

Ayrıca 13 yaşında oldumu iddaa ettn =) kanıtın varmı =) bnm kanıtım eski forumdaki resim albümünde ;)
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Sivaslliyigido yazdı:2 sene oldu yaklasık...hem hırsız hem de bir çok iftiralara maruz kaldım..ama dönüpte aynısı yapmadım...kimseyede kendimden övündürmedim..rekor fotolarımı koydum ama bana ezik diyenler için bir kanıttı o.farkettiyseniz fotolar ile açıklama yapmadım cünkü kimseyi aşağılamak bana yakışmaz lakin haddini bildiririm...
Sağolsun bazı arkadaşlar destek oluyor bana onlara teşekkür ederim...Desyek olmak isteyenlere teşekkür ederim.tanışmak fırsat olmasada çoğunuzu tanıyorum 2 sene,24 ay,730 gün az değil...ilk başlarda Alayınaxhacked(Reisbey) tarafından Bozkurtbey isimli çarımla basladım ve çok zor 39 oldum.görevsiz olarak internet kafede kastım.Sivaslıyiğido yu ise 39 a kadar internet kafede kastım ama zorlanmadım çünkü bir çok kişiyi izledim öğrendim ve o büyücüyü açtım...

Yanlış anlaşılmasın sana hırsız demedim..
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

YAW SİVASLIXYİĞİDO DA KİM BE...İSMİME İYİ BAKIN MERANDA SİVASLI..İSMİNDEKİ TEK LODOS BENİM DİĞERLERİ ARZ.BENİM İSMİM SİVASLIYİĞİDO.X YOK BUNU BİL.
AYRICA SEN ETRAFINDAKİLERİ FARKEDEMİYORSAN O SENİN SUÇUNDUR.TANIMADIĞINI TANIMA FAKAT KİMSEYE DE LAF ATMA.ZEYDAN BENİM KAREŞİM OLDUĞU KADAR SİZİN DE KARDEŞİNİZ...TABİ Kİ DE İNANÇ VARSA
müslümanlar ancak kardeştir إنَّمَلْ مُأْمِنُنَ إِخوَ تٌ
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Müslümanlar kardeştir.Ancak MÜSLÜMANLIKTA hırsızlık günahtır.O yüzden ben ZEYDAN ı kardeş olarak görmüorum ;)
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

kardeşim kanıt daima kanıt göster ki haklı olasın.hırsız olmadığım halde banada hırsız diyorlardı ama noldu ispatlanamadı.haklı olduğum bilindi..sende koy.koyamazsan o adam haklıdır.
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

ııgggg
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Ben milletn hırsızlıklarını foto alıpta foruma koyma alışkanlığım yok ama tek hoşuma gitmeyen olay HIRSIZ OLDUĞUNU ADIM GİBİ bildiğim ZEYDANı bana savunman =)

Bi aralar AKAD isimli arkadaşta bana böle diordu hırsızlığımı kanıtla MERANI bırakmzssm bişeyim bişeyim dedi.Bnde koydum fotoları foruma kaldı öle =) PİYANİSTTE bana gıcıklığına benim aleyhime knoştu oda öle kaldı =)

Ztn milletin hırsızlığıyla ben uğraşamam yöneticiler uğrşşsn ;)
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Sivaslliyigido yazdı:bilindiği üzere arzlar tarafından (vip loncası ve bir kaç kişi hariç) sevilmiyorum...yenilen arzlar gibide kimsenin arkasından laf atmıyorum...ws diyerek çağırıp bir kişiye toplu dalma..geç karışmıcam diyerek seni kandırması...bunlar İNSAN KANINI OYUNDA İNSAN OYNAMIYOR DENİCEK ŞEKİLDE DONDURUYOR..Kendinize gelin..
2. cisi ise:
bu herkes için geçerli.ws diyerek yenilipte hırsız diyenler..maden basında maden çekmesin diye oturup kalkanlar...plusı yok diye bölgeden müştekiye iftira atanlar..HADDİNİZİ BİLİN HADDİNİZİ.BURDA "İNSAN" OYNUYOR...
SENİN ANAN GİBİ..SENİN BABAN GİBİ ÖZELLİKLERE SAHİP ALLAH TARAFINDAN YARATILAN VE KİMSE TARAFINDAN AŞAĞILANAMYAN BİR VARLIK OYNUYOR...BU İNSANLARA SAYGINIZ YOKSA ALLAH'A SAYGINIZ OLSUN..TABİİ KİDE İNSANSANIZ....
sen kasırgamıydın :D
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GeCe »

Kardeşim Sivasliyiğido ' ya Laf Yok Şansınızı Zorlamayın !!
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sifabasanx »

:) :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön