Forum
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Forum
Ama renk Körleri için çok kalitesiz bir görüntü sağlayacağından adım gibi eminim
en azından yeşil beyaz pembe gibi bir çok efektin kullanılması lazımdı. İlk görünüm ile şuan ki baktığım arasında bende sanki kararsız kaldım
ilk başta güzel görünüyordu şuan sıkıldım.
Sorun o değil de renklerden siteyi pek görememiştim. Güneş altında olduğum için ekran net olmadığındanmış. Yine de eski halde daha canlıydı. Bunu beğendim ama, değişmesi lazımdı artık
- Meyvelilahmacunn
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Twitch
Mor çok hoş durmuş bence 
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Yukarda zaten yaptığım yorum için pişmanlığımı dile getirdim
Belki bilgisayarda iyidir dedim ama hiç olmamış. Eski hali bile daha iyiydiMaHKuMII yazdı: ↑02 Mar 2018 15:11Yukarda zaten yaptığım yorum için pişmanlığımı dile getirdimsıkıcı bir görüntü oluşturmaya başladı. Sıradan gibi sanki. Öyle hani sırf forum olsun diye yapılan bir forum görüntüsü oluşturdu sanki. Bu arada yaptığım 25 e yakın yorum silinmiş
ne yaptım ki post ta kasmadık
![]()
- Beynelmilel
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok
Re: Forumu son hali ile basit bulanlar ?
geliştiricilerden özür dileyerek söylüyorum, telefondan foruma bağlanınca arka plandakı degısıklık gorunmuyor. Bilgisiyardan girince görünüyor yapılan tum degısıklıkler. Emege saygısızlık gıbı olmus bıraz da ahmak gıbı gorunmusum yaptıgım yorumdan oturu. Kusura bakmayın tekrar. iİKİNCİBİR YORUM DÜŞÜP 1. İLETİMDE DÜZENLEME YAPMAMAMIN SEBEBİ, düzenleme ikonu belirmedi arkadaşlar. Yanlış bir izlenim uyandırmak istemem. Tekrardan emeğinize saglık.Beynelmilel yazdı: ↑02 Mar 2018 13:10 Ya aslında mesele renk değil, hakikate arka planda çok şeffaf hakirin resmi olsaydı ne bileyim biraz doluluk olsaydı güzel olurdu. Haddi aşmadan eleştiri ypmak herkesin hakkı, “foruma girme o zaman” çok boş bi laf. Kimse kusura bakmasın. Yine de yapanın emeğine eline sağlık
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
Valla Tamamen katılıyorum. Beni sadece mutlu eden olay. Güncellemenin bugün gelecek olmasıdır. Bu arada hala aktif olmadı ya bu güncelleme beklemedeyimTOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 15:24Belki bilgisayarda iyidir dedim ama hiç olmamış. Eski hali bile daha iyiydiMaHKuMII yazdı: ↑02 Mar 2018 15:11Yukarda zaten yaptığım yorum için pişmanlığımı dile getirdimsıkıcı bir görüntü oluşturmaya başladı. Sıradan gibi sanki. Öyle hani sırf forum olsun diye yapılan bir forum görüntüsü oluşturdu sanki. Bu arada yaptığım 25 e yakın yorum silinmiş
![]()
Bir saat içerisinde gelir. Normal bu kadar bekletmesiMaHKuMII yazdı: ↑02 Mar 2018 15:34Valla Tamamen katılıyorum. Beni sadece mutlu eden olay. Güncellemenin bugün gelecek olmasıdır. Bu arada hala aktif olmadı ya bu güncelleme beklemedeyimTOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 15:24Belki bilgisayarda iyidir dedim ama hiç olmamış. Eski hali bile daha iyiydiMaHKuMII yazdı: ↑02 Mar 2018 15:11Yukarda zaten yaptığım yorum için pişmanlığımı dile getirdimsıkıcı bir görüntü oluşturmaya başladı. Sıradan gibi sanki. Öyle hani sırf forum olsun diye yapılan bir forum görüntüsü oluşturdu sanki. Bu arada yaptığım 25 e yakın yorum silinmiş
![]()
![]()