kendi adına konuşMORDuMan yazdı:özür dilemen güzel kardeşim eyvallah bizde istanbula bekleriz bizzat karşılarız gelceğin gün haber et yeterRiceboyyy yazdı:Öncelikle Merhabalar;
Sana nasıl oldu nasıl şifremi verdim bilmıyorum.İlk'ten demiştim bu benim çarımı çalacak ve ben bu oyunu bırakacağım Bıraktımda.Çarımı çaldın mert sonrasını düşünebılıyormusun;).Pişman olacaksın bana yalvaracaksın ama hiç bir işe yaramayacak.Kısa öz konuşacağım İkv bıraktım bilgisayarımda İKV ait birşey bulunmuyor.Sana yemın ederım kı bu burda bitmez.Yarın gidiyorum bütün işlemleri başlatıyorum.Bu bir göz korkutmak deil mahkeme sonuçlanıncada buraya bizzat konu açacağım
Bu arada meranın güzel insanları kalbinizi kırdım özür dilerim.Bir özürle bitecek olay deil ama Kastamonuya yolunuz düşerse bir yemek borcumuz olur.
Mahkeme Görüşmek Üzere![]()
ama ne demiş atalarımız alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sen bize demediğini yapmadığını bırakmadın
sonucunu bu şekilde aldın karışlıksız kalmıyor hiçbirşey bunları aramızdaki tartışmayı uzatmak için yazmıyorum yanlış
anlama çarının çalınmasına üzüldüm gözümün önünde mavi yıldız oldun
inşallah istediğin sonuca olaşırsın
Masumqprens ten Acıklama
Re: Masumqprens ten Acıklama
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
funda uzatmanın alemi yok senden ricam büyüklük gösterip özürünü kabul etmenFuNdaa yazdı:kendi adına konuşMORDuMan yazdı:özür dilemen güzel kardeşim eyvallah bizde istanbula bekleriz bizzat karşılarız gelceğin gün haber et yeterRiceboyyy yazdı:Öncelikle Merhabalar;
Sana nasıl oldu nasıl şifremi verdim bilmıyorum.İlk'ten demiştim bu benim çarımı çalacak ve ben bu oyunu bırakacağım Bıraktımda.Çarımı çaldın mert sonrasını düşünebılıyormusun;).Pişman olacaksın bana yalvaracaksın ama hiç bir işe yaramayacak.Kısa öz konuşacağım İkv bıraktım bilgisayarımda İKV ait birşey bulunmuyor.Sana yemın ederım kı bu burda bitmez.Yarın gidiyorum bütün işlemleri başlatıyorum.Bu bir göz korkutmak deil mahkeme sonuçlanıncada buraya bizzat konu açacağım
Bu arada meranın güzel insanları kalbinizi kırdım özür dilerim.Bir özürle bitecek olay deil ama Kastamonuya yolunuz düşerse bir yemek borcumuz olur.
ama ne demiş atalarımız alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sen bize demediğini yapmadığını bırakmadın
sonucunu bu şekilde aldın karışlıksız kalmıyor hiçbirşey bunları aramızdaki tartışmayı uzatmak için yazmıyorum yanlış

ne özrünü kabul etmeis ya bi ana avrat sövmediği kaldı adamınMORDuMan yazdı:funda uzatmanın alemi yok senden ricam büyüklük gösterip özürünü kabul etmenFuNdaa yazdı:kendi adına konuşMORDuMan yazdı:özür dilemen güzel kardeşim eyvallah bizde istanbula bekleriz bizzat karşılarız gelceğin gün haber et yeterRiceboyyy yazdı:Öncelikle Merhabalar;
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Mclider ve Riceboy karakterım aktarılmış.Benim üyeliği geri almam 1 dk sürmedi.Aktarıldığından bir gün önce dediğin sözler aklımda.''Ahmet buluşmayı ve epeyı kımseye verme bugün dursun çarda'' ''Ahmet çarını yarın 2 yıldız yapacam'' bunlar ne oluyor?.Hadi diyelim sen çalmadın öz abim Mustafa Yediğim içtiğim ayrıl gitmeyen adem mi çalacak.Neyse bugün bir kaç işim var.Giden cara canım sıkılmıyor ama bana bacardi'nin verdiği buluşmaya canım sıkılıyor gözüm gibi saklayacam dedim söz verdim sözümüzü yerine getiremedik.Size oyunda başalarılar.
Funi özürümü ister kabul et ister etme.Önceki konuşmamda söyledım bir özürle bitecek şey deil diye neyse kendinize iyi bakın
Funi özürümü ister kabul et ister etme.Önceki konuşmamda söyledım bir özürle bitecek şey deil diye neyse kendinize iyi bakın
Masum adamın emegını caldın ve daha adama dıosun kı Ahmet AllaH ından buL.. Sen herkeze hırısız dıe 3-5gun mılletın kafasını sısırmedın mı. Ahmet ın emegını caldın daha ınkar gelıosun sen nasıl bır adamsın anlamadım.Ahmet ım carın calınmadan once sana dedım kı bu adam ıpsız sapsız guvenme ama olanla olmusa care bulunmaz.. Senın Icın Elımden Gelenı yaparım Ahmet yeterkı oyuna Dön.........
saygılarım la EmiR..............
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ahmet (Rıceboy) bu oyunda kımsenın malına göz dikmış kımseyı durduk yere üzücek bir ınsan degıl bu konuyu açan kısı hayvan gibi (gibisi fazla) gelmış konu açıyorsun ben çalmadım dıyorsun.Ulan KÖPEK! adam fake yememış keyloq yememış trojen yememış charı nasıl çalınıcak tek ve son ıhtımal şıfresını bılen kısı çalabılır oda SENSİN eminim ki ahmet (bıraz tanıyorsam) o charı sana bırakmaz adamın itemlerını almayı geçtım adamın charını almışsın mynet uyelıkten baska bır uyelıge taşıdın nereye taşıdın orasını bılmem ama o char ıns senın (G)ÖTÜNE GİRER bu kufuru yazdım forum hesabımı kapatın yada 7 gun foruma gırmıyım razıyım umrumda degıl çünkü bir hayvana ana avrat küfür etsen alınmaz gurur olmadıktan sonra
Arzındehşeti--Burasıqistanbul--İstanbuldaüçxxay
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
DUYGU dolu laflar bunlar kaşar
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
IIemirII yazdı:Masum adamın emegını caldın ve daha adama dıosun kı Ahmet AllaH ından buL.. Sen herkeze hırısız dıe 3-5gun mılletın kafasını sısırmedın mı. Ahmet ın emegını caldın daha ınkar gelıosun sen nasıl bır adamsın anlamadım.Ahmet ım carın calınmadan once sana dedım kı bu adam ıpsız sapsız guvenme ama olanla olmusa care bulunmaz.. Senın Icın Elımden Gelenı yaparım Ahmet yeterkı oyuna Dön.........
Masumqprens bana Allah'ından bul demişsin ama ben mı bulacam sen mı onu zaman gösterecekaldatmaz2012 yazdı:Ahmet (Rıceboy) bu oyunda kımsenın malına göz dikmış kımseyı durduk yere üzücek bir ınsan degıl bu konuyu açan kısı hayvan gibi (gibisi fazla) gelmış konu açıyorsun ben çalmadım dıyorsun.Ulan KÖPEK! adam fake yememış keyloq yememış trojen yememış charı nasıl çalınıcak tek ve son ıhtımal şıfresını bılen kısı çalabılır oda SENSİN eminim ki ahmet (bıraz tanıyorsam) o charı sana bırakmaz adamın itemlerını almayı geçtım adamın charını almışsın mynet uyelıkten baska bır uyelıge taşıdın nereye taşıdın orasını bılmem ama o char ıns senın (G)ÖTÜNE GİRER bu kufuru yazdım forum hesabımı kapatın yada 7 gun foruma gırmıyım razıyım umrumda degıl çünkü bir hayvana ana avrat küfür etsen alınmaz gurur olmadıktan sonra