Masumqprens ten Acıklama

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FuNdaa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Masumqprens ten Acıklama

Mesaj gönderen FuNdaa »

MORDuMan yazdı:
Riceboyyy yazdı:Öncelikle Merhabalar;

Sana nasıl oldu nasıl şifremi verdim bilmıyorum.İlk'ten demiştim bu benim çarımı çalacak ve ben bu oyunu bırakacağım Bıraktımda.Çarımı çaldın mert sonrasını düşünebılıyormusun;).Pişman olacaksın bana yalvaracaksın ama hiç bir işe yaramayacak.Kısa öz konuşacağım İkv bıraktım bilgisayarımda İKV ait birşey bulunmuyor.Sana yemın ederım kı bu burda bitmez.Yarın gidiyorum bütün işlemleri başlatıyorum.Bu bir göz korkutmak deil mahkeme sonuçlanıncada buraya bizzat konu açacağım

Bu arada meranın güzel insanları kalbinizi kırdım özür dilerim.Bir özürle bitecek olay deil ama Kastamonuya yolunuz düşerse bir yemek borcumuz olur.

Mahkeme Görüşmek Üzere ;)
özür dilemen güzel kardeşim eyvallah bizde istanbula bekleriz bizzat karşılarız gelceğin gün haber et yeter

ama ne demiş atalarımız alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sen bize demediğini yapmadığını bırakmadın

sonucunu bu şekilde aldın karışlıksız kalmıyor hiçbirşey bunları aramızdaki tartışmayı uzatmak için yazmıyorum yanlış

anlama çarının çalınmasına üzüldüm gözümün önünde mavi yıldız oldun =)

inşallah istediğin sonuca olaşırsın
kendi adına konuş
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

FuNdaa yazdı:
MORDuMan yazdı:

Sana nasıl oldu nasıl şifremi verdim bilmıyorum.İlk'ten demiştim bu benim çarımı çalacak ve ben bu oyunu bırakacağım Bıraktımda.Çarımı çaldın mert sonrasını düşünebılıyormusun;).Pişman olacaksın bana yalvaracaksın ama hiç bir işe yaramayacak.Kısa öz konuşacağım İkv bıraktım bilgisayarımda İKV ait birşey bulunmuyor.Sana yemın ederım kı bu burda bitmez.Yarın gidiyorum bütün işlemleri başlatıyorum.Bu bir göz korkutmak deil mahkeme sonuçlanıncada buraya bizzat konu açacağım

Bu arada meranın güzel insanları kalbinizi kırdım özür dilerim.Bir özürle bitecek olay deil ama Kastamonuya yolunuz düşerse bir yemek borcumuz olur.

özür dilemen güzel kardeşim eyvallah bizde istanbula bekleriz bizzat karşılarız gelceğin gün haber et yeter

ama ne demiş atalarımız alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste sen bize demediğini yapmadığını bırakmadın

sonucunu bu şekilde aldın karışlıksız kalmıyor hiçbirşey bunları aramızdaki tartışmayı uzatmak için yazmıyorum yanlış

kendi adına konuş
funda uzatmanın alemi yok senden ricam büyüklük gösterip özürünü kabul etmen
ResimResim
Kullanıcı avatarı
FuNdaa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FuNdaa »

MORDuMan yazdı:
FuNdaa yazdı:
MORDuMan yazdı:

kendi adına konuş
funda uzatmanın alemi yok senden ricam büyüklük gösterip özürünü kabul etmen
ne özrünü kabul etmeis ya bi ana avrat sövmediği kaldı adamın
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

tmm funda bişey demiyorum nasıl biliyosan öyle yap
ResimResim
Riceboyyy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Riceboyyy »

Mclider ve Riceboy karakterım aktarılmış.Benim üyeliği geri almam 1 dk sürmedi.Aktarıldığından bir gün önce dediğin sözler aklımda.''Ahmet buluşmayı ve epeyı kımseye verme bugün dursun çarda'' ''Ahmet çarını yarın 2 yıldız yapacam'' bunlar ne oluyor?.Hadi diyelim sen çalmadın öz abim Mustafa Yediğim içtiğim ayrıl gitmeyen adem mi çalacak.Neyse bugün bir kaç işim var.Giden cara canım sıkılmıyor ama bana bacardi'nin verdiği buluşmaya canım sıkılıyor gözüm gibi saklayacam dedim söz verdim sözümüzü yerine getiremedik.Size oyunda başalarılar.

Funi özürümü ister kabul et ister etme.Önceki konuşmamda söyledım bir özürle bitecek şey deil diye neyse kendinize iyi bakın ;)
IIemirII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIemirII »

Masum adamın emegını caldın ve daha adama dıosun kı Ahmet AllaH ından buL.. Sen herkeze hırısız dıe 3-5gun mılletın kafasını sısırmedın mı. Ahmet ın emegını caldın daha ınkar gelıosun sen nasıl bır adamsın anlamadım.Ahmet ım carın calınmadan once sana dedım kı bu adam ıpsız sapsız guvenme ama olanla olmusa care bulunmaz.. Senın Icın Elımden Gelenı yaparım Ahmet yeterkı oyuna Dön.........

saygılarım la EmiR..............
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Ahmet (Rıceboy) bu oyunda kımsenın malına göz dikmış kımseyı durduk yere üzücek bir ınsan degıl bu konuyu açan kısı hayvan gibi (gibisi fazla) gelmış konu açıyorsun ben çalmadım dıyorsun.Ulan KÖPEK! adam fake yememış keyloq yememış trojen yememış charı nasıl çalınıcak tek ve son ıhtımal şıfresını bılen kısı çalabılır oda SENSİN eminim ki ahmet (bıraz tanıyorsam) o charı sana bırakmaz adamın itemlerını almayı geçtım adamın charını almışsın mynet uyelıkten baska bır uyelıge taşıdın nereye taşıdın orasını bılmem ama o char ıns senın (G)ÖTÜNE GİRER bu kufuru yazdım forum hesabımı kapatın yada 7 gun foruma gırmıyım razıyım umrumda degıl çünkü bir hayvana ana avrat küfür etsen alınmaz gurur olmadıktan sonra

Arzındehşeti--Burasıqistanbul--İstanbuldaüçxxay
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

DUYGU dolu laflar bunlar kaşar
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Riceboyyy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Riceboyyy »

IIemirII yazdı:Masum adamın emegını caldın ve daha adama dıosun kı Ahmet AllaH ından buL.. Sen herkeze hırısız dıe 3-5gun mılletın kafasını sısırmedın mı. Ahmet ın emegını caldın daha ınkar gelıosun sen nasıl bır adamsın anlamadım.Ahmet ım carın calınmadan once sana dedım kı bu adam ıpsız sapsız guvenme ama olanla olmusa care bulunmaz.. Senın Icın Elımden Gelenı yaparım Ahmet yeterkı oyuna Dön.........

saygılarım la EmiR..............
aldatmaz2012 yazdı:Ahmet (Rıceboy) bu oyunda kımsenın malına göz dikmış kımseyı durduk yere üzücek bir ınsan degıl bu konuyu açan kısı hayvan gibi (gibisi fazla) gelmış konu açıyorsun ben çalmadım dıyorsun.Ulan KÖPEK! adam fake yememış keyloq yememış trojen yememış charı nasıl çalınıcak tek ve son ıhtımal şıfresını bılen kısı çalabılır oda SENSİN eminim ki ahmet (bıraz tanıyorsam) o charı sana bırakmaz adamın itemlerını almayı geçtım adamın charını almışsın mynet uyelıkten baska bır uyelıge taşıdın nereye taşıdın orasını bılmem ama o char ıns senın (G)ÖTÜNE GİRER bu kufuru yazdım forum hesabımı kapatın yada 7 gun foruma gırmıyım razıyım umrumda degıl çünkü bir hayvana ana avrat küfür etsen alınmaz gurur olmadıktan sonra

Arzındehşeti--Burasıqistanbul--İstanbuldaüçxxay
Masumqprens bana Allah'ından bul demişsin ama ben mı bulacam sen mı onu zaman gösterecek ;).Seni gerçek dost sandım hata bende şifreyi sana vererek hata yaptım senden ne dost olur ne arkadaş siz oyunu oyun olarak deil (a)dilik olsun diye oynuyorsunuz.Oyun artık benlik deil swsro die bir oyun buldum güzel bi canavar kesıyorum 1 level atlıyorum :) .İsmimde ''AGAH'' 19 Level oldum hemen :) .Görüşmek üzere kendınıze iyi bakın arada sırada böyle foruma girerim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön