Karaköy geliyor ne yapmalıyım ?
Karaköy geliyor ne yapmalıyım ?
Evet arkadaşlar salak gibi yeni bölüm gelecek diye 1 ay önce bütün tılsımlarımı piyasa düşüşünü gördüm ve daha fazla düşer diye hemen sattım ucuza gitti. Şimdi piyasa geri çıktı karaköy geldiğinde Büyücü karekterimi nasıl oynucam bi elek 3 tılsımım kalmış. Sizce tılsımsız büyücümle birşeyler yapabilirmiyim ? Yoksa sabredip ilk şifacı ve savaşcımı kasıp büyücümün tılsımlarını ayaradığımdamı kasayım ?
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: KaRDeŞ
Re: Karaköy geliyor ne yapmalıyım ?
Tılsımsız çok kolay kasılıyor kardeş dert etme
Açık beta ilk geldiğinde tılsım yoktu ve gayet de tılsımsız bir şeyler yapılabiliyor. En azından bir yere kadar tılsımsız idare edebilirsin. Daha sonra vakit ayırıp üretirsin.Mars yazdı: ↑02 Mar 2018 12:00 Evet arkadaşlar salak gibi yeni bölüm gelecek diye 1 ay önce bütün tılsımlarımı piyasa düşüşünü gördüm ve daha fazla düşer diye hemen sattım ucuza gitti. Şimdi piyasa geri çıktı karaköy geldiğinde Büyücü karekterimi nasıl oynucam bi elek 3 tılsımım kalmış. Sizce tılsımsız büyücümle birşeyler yapabilirmiyim ? Yoksa sabredip ilk şifacı ve savaşcımı kasıp büyücümün tılsımlarını ayaradığımdamı kasayım ?
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
tılsım sattıysan elinde paran vardır, biraz zarar ediceksin tabi ama ihtiyacına göre bişeyler alıp devam edebilirsin(ki tılsım şart değil). full max savaşçın varsa da idare edebilirsin diye düşünüyorum ama şifa zor, daha bölge gelir gelmez milletin peşinden dolaşmak zorunda olmak şifacı için sıkıntı olacaktır.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
dostum benim düşüncem zaten ilk başlarda karaköy dolu olacak, ben direk büyük hole inmeyi düşünüyorum şifacımla
gönüle dahi gitsen tek tek çeke çeke rahatlıkla 50 51 olursun
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kardeşim burada bas bas bağırdık hiçbir tılsım fiyatı düşmez dikkat edin satmayın diye. Hele ki fizik ve ofansif tılsımları bu oyunda piyasası en son düşecek tılsımlar. Yahu sen hesabını dizeceksin, eşya üreteceksin buraya kadar kabul ediyorum. Sonrasında PvP için fizik tılsımları öne çıkacak.
Buraya yazıyorum ucuzdan fizik tılsımlarını satan aklı selimlerin çoğu öncelikle fizik asa ve zırh üretecek. 2-3 ay sonra bunlara şahit olacaz. Ayrıca karaköyde kasmak için ek bir tılsıma gerek yok. Çoklu slot çevirip kesmek zor iş.
Buraya yazıyorum ucuzdan fizik tılsımlarını satan aklı selimlerin çoğu öncelikle fizik asa ve zırh üretecek. 2-3 ay sonra bunlara şahit olacaz. Ayrıca karaköyde kasmak için ek bir tılsıma gerek yok. Çoklu slot çevirip kesmek zor iş.
En son makmeden tarafından 02 Mar 2018 12:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Sığınaklar daha cazip sankipankuscagiz yazdı: ↑02 Mar 2018 12:04 dostum benim düşüncem zaten ilk başlarda karaköy dolu olacak, ben direk büyük hole inmeyi düşünüyorum şifacımlagönüle dahi gitsen tek tek çeke çeke rahatlıkla 50 51 olursun
Bende diyorum ilk açık betada tılsımı ben neden görmedim diye kendime soruyordum.NaudiR yazdı: ↑02 Mar 2018 12:02Açık beta ilk geldiğinde tılsım yoktu ve gayet de tılsımsız bir şeyler yapılabiliyor. En azından bir yere kadar tılsımsız idare edebilirsin. Daha sonra vakit ayırıp üretirsin.Mars yazdı: ↑02 Mar 2018 12:00 Evet arkadaşlar salak gibi yeni bölüm gelecek diye 1 ay önce bütün tılsımlarımı piyasa düşüşünü gördüm ve daha fazla düşer diye hemen sattım ucuza gitti. Şimdi piyasa geri çıktı karaköy geldiğinde Büyücü karekterimi nasıl oynucam bi elek 3 tılsımım kalmış. Sizce tılsımsız büyücümle birşeyler yapabilirmiyim ? Yoksa sabredip ilk şifacı ve savaşcımı kasıp büyücümün tılsımlarını ayaradığımdamı kasayım ?
Oyuna bayadır giremiyordum takip edemiyordum Bi girdim oyuna 600 800m ye aldımız tılsıma baktım 400 500 e düşmüş korktum noluyo dedim en iyisi nevarsa satayım gitsin dedim.
Güncelleme şerefine kurban kesebilirsin
Yani sorduğun soru biraz garipti herkes gibi oynayıp hikayeyi çözmen gerekiyor
Yani sorduğun soru biraz garipti herkes gibi oynayıp hikayeyi çözmen gerekiyor