Karaköy geliyor ne yapmalıyım ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mars
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Karaköy geliyor ne yapmalıyım ?

Mesaj gönderen Mars »

Evet arkadaşlar salak gibi yeni bölüm gelecek diye 1 ay önce bütün tılsımlarımı piyasa düşüşünü gördüm ve daha fazla düşer diye hemen sattım ucuza gitti. Şimdi piyasa geri çıktı karaköy geldiğinde Büyücü karekterimi nasıl oynucam bi elek 3 tılsımım kalmış. Sizce tılsımsız büyücümle birşeyler yapabilirmiyim ? Yoksa sabredip ilk şifacı ve savaşcımı kasıp büyücümün tılsımlarını ayaradığımdamı kasayım ?
fermanmemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: KaRDeŞ

Re: Karaköy geliyor ne yapmalıyım ?

Mesaj gönderen fermanmemo »

Tılsımsız çok kolay kasılıyor kardeş dert etme
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Mars yazdı: 02 Mar 2018 12:00 Evet arkadaşlar salak gibi yeni bölüm gelecek diye 1 ay önce bütün tılsımlarımı piyasa düşüşünü gördüm ve daha fazla düşer diye hemen sattım ucuza gitti. Şimdi piyasa geri çıktı karaköy geldiğinde Büyücü karekterimi nasıl oynucam bi elek 3 tılsımım kalmış. Sizce tılsımsız büyücümle birşeyler yapabilirmiyim ? Yoksa sabredip ilk şifacı ve savaşcımı kasıp büyücümün tılsımlarını ayaradığımdamı kasayım ?
Açık beta ilk geldiğinde tılsım yoktu ve gayet de tılsımsız bir şeyler yapılabiliyor. En azından bir yere kadar tılsımsız idare edebilirsin. Daha sonra vakit ayırıp üretirsin.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

tılsım sattıysan elinde paran vardır, biraz zarar ediceksin tabi ama ihtiyacına göre bişeyler alıp devam edebilirsin(ki tılsım şart değil). full max savaşçın varsa da idare edebilirsin diye düşünüyorum ama şifa zor, daha bölge gelir gelmez milletin peşinden dolaşmak zorunda olmak şifacı için sıkıntı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

dostum benim düşüncem zaten ilk başlarda karaköy dolu olacak, ben direk büyük hole inmeyi düşünüyorum şifacımla :relaxed: gönüle dahi gitsen tek tek çeke çeke rahatlıkla 50 51 olursun
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen makmeden »

Kardeşim burada bas bas bağırdık hiçbir tılsım fiyatı düşmez dikkat edin satmayın diye. Hele ki fizik ve ofansif tılsımları bu oyunda piyasası en son düşecek tılsımlar. Yahu sen hesabını dizeceksin, eşya üreteceksin buraya kadar kabul ediyorum. Sonrasında PvP için fizik tılsımları öne çıkacak.
Buraya yazıyorum ucuzdan fizik tılsımlarını satan aklı selimlerin çoğu öncelikle fizik asa ve zırh üretecek. 2-3 ay sonra bunlara şahit olacaz. Ayrıca karaköyde kasmak için ek bir tılsıma gerek yok. Çoklu slot çevirip kesmek zor iş.
En son makmeden tarafından 02 Mar 2018 12:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

pankuscagiz yazdı: 02 Mar 2018 12:04 dostum benim düşüncem zaten ilk başlarda karaköy dolu olacak, ben direk büyük hole inmeyi düşünüyorum şifacımla :relaxed: gönüle dahi gitsen tek tek çeke çeke rahatlıkla 50 51 olursun
Sığınaklar daha cazip sanki
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

NaudiR yazdı: 02 Mar 2018 12:02
Mars yazdı: 02 Mar 2018 12:00 Evet arkadaşlar salak gibi yeni bölüm gelecek diye 1 ay önce bütün tılsımlarımı piyasa düşüşünü gördüm ve daha fazla düşer diye hemen sattım ucuza gitti. Şimdi piyasa geri çıktı karaköy geldiğinde Büyücü karekterimi nasıl oynucam bi elek 3 tılsımım kalmış. Sizce tılsımsız büyücümle birşeyler yapabilirmiyim ? Yoksa sabredip ilk şifacı ve savaşcımı kasıp büyücümün tılsımlarını ayaradığımdamı kasayım ?
Açık beta ilk geldiğinde tılsım yoktu ve gayet de tılsımsız bir şeyler yapılabiliyor. En azından bir yere kadar tılsımsız idare edebilirsin. Daha sonra vakit ayırıp üretirsin.
Bende diyorum ilk açık betada tılsımı ben neden görmedim diye kendime soruyordum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Mars
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mars »

Oyuna bayadır giremiyordum takip edemiyordum Bi girdim oyuna 600 800m ye aldımız tılsıma baktım 400 500 e düşmüş korktum noluyo dedim en iyisi nevarsa satayım gitsin dedim.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Güncelleme şerefine kurban kesebilirsin B-)
Yani sorduğun soru biraz garipti herkes gibi oynayıp hikayeyi çözmen gerekiyor :blush:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön