Karaköy bölgesine gelince madem ki bireysel ve açık bir bölge olacak dediniz hiçbir DEVELOPER bir şifacı açıp tek başına kasmayı denedi mi ? Ben denedim asit vurmuyor arkadaş kaç yaptınız asit dirençleri merak ediyorum
Oyunun en büyük fiyaskolarından büyük hol bölgesi ise tam bir hatalar zinciridir buga girilmedik yer yok nerdeyse.Örümcek kuyusundaki buga girip takılmayı mı saysam , nerdeyse her duvardan slot çekerken y2 ' nin -1 vurmasını mı desem , lodos sancağından doğup raylara inerken her seferinde kritik hata almamı mı söylesem saymakla bitmez.
Açık beta olmasına da bir eleştirim var ; normalde beta testleri zaten kapalı yapılır, bunu da oyunun geliştirici ekibi yapar. Ama herkese açık yaparak onların yapacağı testi bir de oyunculara yaptırarak bize yüklemiş oldular. Herkes bu olaya ne güzel bizde girdik full herşeyimiz çok güzel oldu gözüyle bakıyor ama profesyonel gözle bakılırsa bu bizim işimiz değil , maaş ile çalışan geliştiri ekibin işidir.
Benim görüşüm 39-49 level zamanındaki gibi sarı item düşmesi yönündeydi hem bu itemlere herkes (yeni başlayan biri bile) erişebilecek hemde ticaret canlanacaktı. Nadide item olayı bu oyunun öldüren bir faktördür. Çünkü nadide itemin kombinasyonu olmaz.