Karar vermek için. Ona bakarsan %50 %50'de çıkabilirdi. Ya da hiç anket yapılmayabilirdi. Kitlenin ne istediği hakkında fikir sahibi olan yönetim istese az talep edileni de yapabilirdi.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 18:30Anket neden di ?TOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 18:18Gerçekten en mantıklı ileti bu olmuş bu konuda. Gorgar her tarafı memnun etmeye çalıştı. Tutup %45'lık kısmın kararını yok saymak büyük bir kitleyi üzerdi.0LIVERA yazdı: ↑01 Mar 2018 17:43bu bir belediye veya başkanlık seçimi değil önce biraz beyin varmı kontrol et.
bir aile düşün olur mu resmiyeti bırak.
10 kişiden 6'sı sabah 7de kahvaltı istiyor 8 de istemiyor.
4'ü 8de istiyor 7'de istemiyor.
aile 7.30'a karar vermek zorundadır.
bunun gibi 50 örnek çıkartılır.
yapılması gereken yapıldı fanatikliği bırakın biz istedik kazandık yok.
Kara Köy İtemleri Hakkında
Re: Kara Köy İtemleri Hakkında
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Aga bi anket yapılıyorsa en fazla olan kazanır.Gönül Hatır işi değil ki bu
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Bana kalırsa gönül hatır işi olması daha iyi. Benim seçtiğim sonuç çıksa bu kadar beğenmezdim.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 18:36 Aga bi anket yapılıyorsa en fazla olan kazanır.Gönül Hatır işi değil ki bu
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Adamlar ne güzel her iki kesimi de dinlemiş ve ortayı bulmuş. Bence daha ne olabilir ki?RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 18:36 Aga bi anket yapılıyorsa en fazla olan kazanır.Gönül Hatır işi değil ki bu
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
Ben birinci seçeneği seçtim ya nadide item olucak yada 39 level sınırındaki gibi normal item olucak.Maden stoklayanlar neden zengin olsun ki milletten ucuza toplayıp satacaklar 4-5 katınaTOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 19:02Bana kalırsa gönül hatır işi olması daha iyi. Benim seçtiğim sonuç çıksa bu kadar beğenmezdim.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 18:36 Aga bi anket yapılıyorsa en fazla olan kazanır.Gönül Hatır işi değil ki bu

Eski madenler genel olarak işe yaramayacak. Ayrıca düşseler bile üretim yapılma imkanı bulunacak.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 19:04Ben birinci seçeneği seçtim ya nadide item olucak yada 39 level sınırındaki gibi normal item olucak.Maden stoklayanlar neden zengin olsun ki milletten ucuza toplayıp satacaklar 4-5 katınaTOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 19:02Bana kalırsa gönül hatır işi olması daha iyi. Benim seçtiğim sonuç çıksa bu kadar beğenmezdim.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 18:36 Aga bi anket yapılıyorsa en fazla olan kazanır.Gönül Hatır işi değil ki bu
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Eski madenler şöyle işe yarar düşük level iksir üretiminde hali hazırda kullanılabilir. Ama Silah üretimi yada Ç.T üretiminde bi iş yapmaz , o niye dersen Karaköy'e has madenler geldiği için üretimler onunla yapılacak.TOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 19:12Eski madenler genel olarak işe yaramayacak. Ayrıca düşseler bile üretim yapılma imkanı bulunacak.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 19:04Ben birinci seçeneği seçtim ya nadide item olucak yada 39 level sınırındaki gibi normal item olucak.Maden stoklayanlar neden zengin olsun ki milletten ucuza toplayıp satacaklar 4-5 katınaTOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 19:02Bana kalırsa gönül hatır işi olması daha iyi. Benim seçtiğim sonuç çıksa bu kadar beğenmezdim.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 18:36 Aga bi anket yapılıyorsa en fazla olan kazanır.Gönül Hatır işi değil ki bu
Ama bir şey var kafama takılan bazı reçetelerde Philotheos , Dev Ana , Karakürk vb diğer düşük level yaratıkların isimlerinin geçiyor olması aklımı karıştırdı. Yani bu materyalleri elde edebilmek için sanırsam bu düşük level boss ları kesmemiz gerekecek yani demem o ki , yönetim çok yerinde bir karar vermiş. Karaköy geldi eski bölgeler unutuldu olayı yok , tam tersine , oyun ileriye yönelik olmasına karşın , geri kalan bölgelerde unutulmamış...

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Evet bu çalışma benim de hoşuma gitti.diltemiz yazdı: ↑01 Mar 2018 20:39Eski madenler şöyle işe yarar düşük level iksir üretiminde hali hazırda kullanılabilir. Ama Silah üretimi yada Ç.T üretiminde bi iş yapmaz , o niye dersen Karaköy'e has madenler geldiği için üretimler onunla yapılacak.TOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 19:12Eski madenler genel olarak işe yaramayacak. Ayrıca düşseler bile üretim yapılma imkanı bulunacak.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 19:04Ben birinci seçeneği seçtim ya nadide item olucak yada 39 level sınırındaki gibi normal item olucak.Maden stoklayanlar neden zengin olsun ki milletten ucuza toplayıp satacaklar 4-5 katınaTOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 19:02Bana kalırsa gönül hatır işi olması daha iyi. Benim seçtiğim sonuç çıksa bu kadar beğenmezdim.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 18:36 Aga bi anket yapılıyorsa en fazla olan kazanır.Gönül Hatır işi değil ki bu
Ama bir şey var kafama takılan bazı reçetelerde Philotheos , Dev Ana , Karakürk vb diğer düşük level yaratıkların isimlerinin geçiyor olması aklımı karıştırdı. Yani bu materyalleri elde edebilmek için sanırsam bu düşük level boss ları kesmemiz gerekecek yani demem o ki , yönetim çok yerinde bir karar vermiş. Karaköy geldi eski bölgeler unutuldu olayı yok , tam tersine , oyun ileriye yönelik olmasına karşın , geri kalan bölgelerde unutulmamış...
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
diltemiz yazdı: ↑01 Mar 2018 20:39Eski madenler şöyle işe yarar düşük level iksir üretiminde hali hazırda kullanılabilir. Ama Silah üretimi yada Ç.T üretiminde bi iş yapmaz , o niye dersen Karaköy'e has madenler geldiği için üretimler onunla yapılacak.TOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 19:12Eski madenler genel olarak işe yaramayacak. Ayrıca düşseler bile üretim yapılma imkanı bulunacak.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 19:04Ben birinci seçeneği seçtim ya nadide item olucak yada 39 level sınırındaki gibi normal item olucak.Maden stoklayanlar neden zengin olsun ki milletten ucuza toplayıp satacaklar 4-5 katınaTOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 19:02Bana kalırsa gönül hatır işi olması daha iyi. Benim seçtiğim sonuç çıksa bu kadar beğenmezdim.RamazanBey yazdı: ↑01 Mar 2018 18:36 Aga bi anket yapılıyorsa en fazla olan kazanır.Gönül Hatır işi değil ki bu
Dediğine katılıyorum kardeşim yerinde bi karar almışlar ama birde şöyle sıkıntı var.Görev yapanlarda zorla yapabilir görevini millet gelir zevkine keser bırakmaz Boss

- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
0LIVERA yazdı: ↑01 Mar 2018 17:43bu bir belediye veya başkanlık seçimi değil önce biraz beyin varmı kontrol et.Toxit yazdı: ↑01 Mar 2018 14:13ejedrogl yazdı: ↑01 Mar 2018 14:08Koalisyon nedir bilir misin?Toxit yazdı: ↑01 Mar 2018 14:00 Dunyanin hic bir yerinde kazanilan bir oylama sonucunda 2 tarafa da gonlu olsun diye davranilmaz gercekten cok sacma bir karar olmus ornek veriyorum x parti ufak bi farkla secimi kazaniyor kaybeden tarafa gel kardesim ulasima sen bak diyormu veya saya adalet sende olsun diyor mu ?
Beledesiye seciminden ornek al o zaman yada kulup baskanligi seciminden yada en basiti sinif baskanligi seciminden anlamak istedigin taraftan anlamamani isterim.
bir aile düşün olur mu resmiyeti bırak.
10 kişiden 6'sı sabah 7de kahvaltı istiyor 8 de istemiyor.
4'ü 8de istiyor 7'de istemiyor.
aile 7.30'a karar vermek zorundadır.
bunun gibi 50 örnek çıkartılır.
yapılması gereken yapıldı fanatikliği bırakın biz istedik kazandık yok.
evde ailen sanamı anket yapıyor ? aile dediğin çekirdek kadrodur burada ise 300 kısıden bahsedılıyor hakıkaten cahil bile denemeyecek insanlarla muhattap oluyoruz şu oyunda