Evet arkadaşlar değişiklik olsun diye güncellemeyi beklerken güzel vakit geçirelim istedim. Forum isinlerinizi yazarken nelerden esinlendiniz?
Ben başlıyorum..
Bir zamanlar motorsiklet hastalığım vardı ve motorsiklet sitelerini,forumlarını takip ediyordum. Motordelisi adlı siteye üye olurken farklı olsun istedim. Ybrdelisi sonundaki x ise 6 anlamını taşıması içindi. Ybrdelisi6 değilde Ybrdeli-six.
Sizler nelerden esinlendiniz?
Forum isimleriniz ??
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Forum isimleriniz ??
2010 da internet cafede yan masadaki abimin bana git bi paket parliament al demesiyle aklima geldi bende yazilisina hic bakmadan direk okunusunu yazdim mis.

İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
-
fermanmemo
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: KaRDeŞ
Kurtlar vadisinde çakırı hapishanede öldürmeye çalışan azerbeycanlı adamın adı hoşuma gitmişti.
ANARCHY İÇİMİZDE.
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Apollo Brown; 2000'lerin ortalarından bu yana underground hip hop kültürüne leziz altyapılarını ve rapçilerle işbirliği yaparak ürettiklerini sunan Amerikalı prodüktördür. Sample işleme, sampling konusunda kendisini eşsiz isimler arasına koyma şahsen niyetli olsam da beni cezbeden asıl yönü kesim yaptığı parçaları bulacak, dinleyecek ve müziğine dahil edecek zevke sahip olmasıdır. Eğer oyunda veya forumda bir nick belirleyeceksem bu kesinlikle Apollo Brown olmalıydı. Öyle aklınıza bir çırpıda gelecek beatmaker/prodüktörlerden değildir ve beat albümlerini baştan sona defalarca dinleyebilirsiniz.
Neler yapar diye soranlar için beğendiklerim;
Apollo'nun Make Do albümünden bir instrumental (sözsüz müzik): To the Melody, With Love
Ras Kass vokali ve Apollo Brown altyapılarından oluşan Blasphemy albümünden bir parça: How To Kill God
Planet Asia ve Apollo Brown işbirliğiyle üretilmiş Anchovies albümünden iki parçayı da aşağıya ekliyorum.
The Aura
Get Back
Neler yapar diye soranlar için beğendiklerim;
Apollo'nun Make Do albümünden bir instrumental (sözsüz müzik): To the Melody, With Love
Ras Kass vokali ve Apollo Brown altyapılarından oluşan Blasphemy albümünden bir parça: How To Kill God
Planet Asia ve Apollo Brown işbirliğiyle üretilmiş Anchovies albümünden iki parçayı da aşağıya ekliyorum.
The Aura
Get Back
- SeTh
- İskele Babası

- Sunucu: Anka
- Lonca: Meclis i Ayan
Antik Mısır Kaos, Savaş, Fırtına, Çöl ve Yabancı Topraklar Firavunu.....
SeTh
SeTh
SeTh, ExelanSs, Keops ®
Ölüm Sadece Yeni Bir Başlangıçtır. Yeni Bir Başlangıç İse Yeni Bir Heyecandır.
Ölüm Sadece Yeni Bir Başlangıçtır. Yeni Bir Başlangıç İse Yeni Bir Heyecandır.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Daha Erdogan GM iken, akçelere zam gelmemişken.7979 kısa yoluyla akçe aldığımız zamanlar.. Hey gidi günler hey. Telefonuma kod gelmemişti heyecanla bu kullanıcı adını aldım.
Mobilsorun Aka Muhaliflerin sesi.
Mobilsorun Aka Muhaliflerin sesi.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- WeDneS
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İhtiyarlar Kulübü
17 yaşımda türkçe rap yapmaya başladım. Wednes olacak dedim wedo diye seslenmeye başladılar öyle kaldı. Reel hayatımda takma ismimle selenmeye devam ediyorlar. Yaş 30.