Huzursuzluğum
Huzursuzluğum
Yarın bu görev aktif olacak sizce görev nedir bu görev olmadan malum karaköye girilmiyor
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Huzursuzluğum
Huzursuzluğum görevi yok kardeşim. Büyük gol görevlerini bitirdiğinde direk arzihalci görev alacaksın ve ordan Yasemin hanıma gidiyorsun ve Karaköyle giriş yapıyorsun diye biliyorum
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Aynen oyle huzursuzluk gorevi artik teskilat adona yaptigimiz islerden dolayi huzursuz oldugumuzu belirtmek icin var diye dusunuyorum
Lothbrokş
E her yere gittim görev yok ne telefon ne meran ne arzuhal
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

O gorevin nasil yapildigini bilen yok ki.
Yukaridaki postta o gorevle ilgili dusuncemi bildirmisdim zaten.
Lothbrokş
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşlar Huzursuzluğum'uzun sebebi Teşkilat adına yaptıklarımız değil "YAŞADIKLARIMIZ." Bir insanın kaldırabileceğinden çok daha fazla şey öğrendik. Eskiler hakkında, erg hakkında, kıyamet hakkında. Yasemin de bize "Git karaköy'e orda terapi yaparsın" tarzı bir öneride bulunuyor ilk görevde. Bu huzursuzluğum görevinin devamı mıdır bilemem ama alakası olduğu kesin.
Bu görevin devamı gelmeyecek diye düşünüyorum. Kafayı kırmış görevini alıp devam edilecektir.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Elinde görev metinleri varsa bana ulaşabilir misin?turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 22:06 Arkadaşlar Huzursuzluğum'uzun sebebi Teşkilat adına yaptıklarımız değil "YAŞADIKLARIMIZ." Bir insanın kaldırabileceğinden çok daha fazla şey öğrendik. Eskiler hakkında, erg hakkında, kıyamet hakkında. Yasemin de bize "Git karaköy'e orda terapi yaparsın" tarzı bir öneride bulunuyor ilk görevde. Bu huzursuzluğum görevinin devamı mıdır bilemem ama alakası olduğu kesin.
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

Gorev metinleri varsa benide yonlendirirmisiniz acaba ?CHAPPIE yazdı: ↑01 Mar 2018 22:19Elinde görev metinleri varsa bana ulaşabilir misin?turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 22:06 Arkadaşlar Huzursuzluğum'uzun sebebi Teşkilat adına yaptıklarımız değil "YAŞADIKLARIMIZ." Bir insanın kaldırabileceğinden çok daha fazla şey öğrendik. Eskiler hakkında, erg hakkında, kıyamet hakkında. Yasemin de bize "Git karaköy'e orda terapi yaparsın" tarzı bir öneride bulunuyor ilk görevde. Bu huzursuzluğum görevinin devamı mıdır bilemem ama alakası olduğu kesin.
Lothbrokş
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
1-49 arası metinler şuan elimde yok arkadaşlar malesef. Olan varsa yeşillendirsin sizi.Lothbrok yazdı: ↑02 Mar 2018 00:20Gorev metinleri varsa benide yonlendirirmisiniz acaba ?CHAPPIE yazdı: ↑01 Mar 2018 22:19Elinde görev metinleri varsa bana ulaşabilir misin?turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 22:06 Arkadaşlar Huzursuzluğum'uzun sebebi Teşkilat adına yaptıklarımız değil "YAŞADIKLARIMIZ." Bir insanın kaldırabileceğinden çok daha fazla şey öğrendik. Eskiler hakkında, erg hakkında, kıyamet hakkında. Yasemin de bize "Git karaköy'e orda terapi yaparsın" tarzı bir öneride bulunuyor ilk görevde. Bu huzursuzluğum görevinin devamı mıdır bilemem ama alakası olduğu kesin.