Karaköy Geliyor!
Re: Karaköy Geliyor!
her zamanki gibi eski sürümleri silip yeniden mi indirmemiz gerekiyor sayın Nerull ?
auril & DoubleLift
Vallahi sitemine hak veriyorumLadyGAGA yazdı: ↑01 Mar 2018 17:41Bu ne dalga mı geçiriyorsunuz ? , tekrar mı indiriceğiz o 3GB olan kurulum dosyasını?Nerull yazdı: ↑01 Mar 2018 16:54
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun 6. Genişleme Paketi Karaköy, yarın yani 02 Mart Cuma günü geliyor!
Karaköy Açık Beta testleri nihayete erdi, ancak test sunucularımız yarın sabaha kadar açık kalacaktır.
Sunucularımızı ve kurulum dosyalarımızı yayına hazırlıyoruz. Yarın sabah sunucularımız güncelleme için kapanacak, hazırlıklar tamamlandığında ise indirmeye ve erişime hazır olacaktır.
Kapalı Beta ve Açık Beta testlerine katılarak bildirimleriyle katkıda bulunan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Tüm oyuncularımızın bilgisine sunarız.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Adamsın nihat abi bunlarla gel bize
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Hayırlı Uğurlu olsun arkadaşlar
İnternetimi kapattırdığım için maalesef oynayamayacağım Umarım Eğlenceli bölüm olmuştur.
Eminönü - IIYsNÖzKxII
Eminönü - IIYsNÖzKxII
- josepph
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Premium
Uzun süredir beklediğimiz haber, bütün arkadaşların emeğine sağlık. Hepimize hayırlı olsun!
EverteStatum
xHEMŞİREx
Josepph
Yukarıdaki karakterlerim haricinde başka bir karakterim yoktur.
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Sizi çılgınlar
Geldi gönlümüzün efendisi çok şükür
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Amin serhatim boz gölge haramileri olarak tekrar oyuna başlıyoruz haberin olsun . Çok fazla bekletmeBLaDeII yazdı: ↑01 Mar 2018 19:06 Merhaba,
2007-2011 arası sürekli oynadığım ,2011 de veda olmasada uzun bir süre ara verdim.Bu süreçte ben üniversite bitirip çevre mühendisi oldum ve şimdi yeni bölge haberi ile yeni bir heyecan yeni bir mutluluk geldi. İnşallah eskisi gibi arkadaşlık ortamı olmasını temenni ediyorum. Herkese başarılar dilerim.
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: PAŞALAR
Yeni Paket Her KARDEŞİME hayırlı olsun
Bu Paketi Bil Hassa Betacılar Çok Hakediyor Geçen 5 yılın içinde emek sabır azim vardı bi çok kişi başaramadı ama bi çogu başarıp çarlarını dizip yeni umutlara savaşlara yelken açtılar inş bu pakette de başarılı gladyotörler gene saglam ve başaralı şekil de önderlık yapacaklardır Saygılarımla. (PaŞaxDaRbe)
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Haberim var umutla konuşuyoruz kardeşimMaHKuMII yazdı: ↑01 Mar 2018 19:46Amin serhatim boz gölge haramileri olarak tekrar oyuna başlıyoruz haberin olsun . Çok fazla bekletmeBLaDeII yazdı: ↑01 Mar 2018 19:06 Merhaba,
2007-2011 arası sürekli oynadığım ,2011 de veda olmasada uzun bir süre ara verdim.Bu süreçte ben üniversite bitirip çevre mühendisi oldum ve şimdi yeni bölge haberi ile yeni bir heyecan yeni bir mutluluk geldi. İnşallah eskisi gibi arkadaşlık ortamı olmasını temenni ediyorum. Herkese başarılar dilerim.![]()
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- jerrymaquire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Girerken, dolaşırken kritik hatalar var.
Dipnot; Normal İkv'de bu tür hatalar almıyorum, sadece Karaköy'de
Dipnot; Normal İkv'de bu tür hatalar almıyorum, sadece Karaköy'de
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.