İşte bu kural harika 57 seviye olunca çemberlitaş eşyaları çöp olacağı için herkes sarı eşyalara ihtiyaç duyacakGorgar yazdı: ↑01 Mar 2018 16:39
49 seviye oyuncular çemberli eşyaları ile seviye kasmadan şeflere koşacaklar!
Bu konuda endişesi olan arkadaşları anlıyorum. Oyunun test edilebilmesi için betada bu özelliği açmadık ancak normal versiyonda açık bölge şeflerinin eşyaları ancak kendi seviyesindeki oyunculara düşebilecek. Yani 49 karakterle şef’lere gideyim eşyaları dizeyim diye bir durum yok.
Karaköy Sorular-Cevaplar
- JudgmentDay
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İnstructive
Re: Karaköy Sorular-Cevaplar

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Burda Gorgar , Annemden bahsediyor. Annem bir temizlik hastasıdır. Her gün temizlik yapar . Tertemiz bile olsa yine aynısını yapar. Ama Çok mükemmel bir AnnedirGorgar yazdı: ↑01 Mar 2018 16:39
Neden Temizlik Hastası diye bir efsun var?
İKV’nin efsunlarının içerisinde çoklukla esprili isimler yer alır. Ayrıca İKV’yi oynayan çok sayıda kadın oyuncumuz var yani İKV’nin dişi bir yanı da mevcut. Türkiye’de kadınlar asitle erkeklere nazaran çok daha fazla haşır neşir olurlar. Sıklıkla nitrik asit, hidroklorik asit ve çamaşır suyu gibi materyalleri karıştırarak temizlik adına neredeyse hayati tehlikeler atlatırlar ancak yine de bundan vazgeçmezler. Buna biraz esprili bir gönderme yaparak, dişil bir efsun ismi oluşturmak istedim, hepsi bu…
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
turkneferi yazdı: ↑01 Mar 2018 18:10Bence "kimin için paket yapıyoruz şunlara bak ***" diyordur
Kesnilikle
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Oyun içerisinde çok değişik insanlar var. Akıllı birisini görünce mutlu oluyorum artık.MaHKuMII yazdı: ↑01 Mar 2018 18:13
KesnilikleBen uzman erbaşlığa başvurduğumda 2 kere 2 nin 4 olduğunu bilmeyen kişiler bile başvurmuştu.Binbaşı kafayı sıyırmak üzereydi . Galiba bazen hak veriyorum
![]()
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Gorgar bey , bazı görevlerin bizden istedikleri şeyler abartılmış buluyorum.Neden derseniz,mesela Karakadın'ın görevlerinde 40 Transistör 50 Tünel Jetonu istiyor.Fakat sizce çok fazla değil mi ? Özellikle Tünel Jetonu çok sıkıntı yaratıyor herkes tünelde toplandığında 50 jetonu toplamak çok zor olabiliyor.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
- Baran78
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
güzel bir açıklama olmuş bazı oyuncuların kafası temizlenmiştir diye düşünüyorum
ince düşünceli gorgar bey ne güzel konuşuyorsunuz öyle neler neler yazmış
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Winterfell, her karakter için 1 kere yapman gereken birşey bu. Kore oyunları gibi bir acımasızlık da yok (400-500 değil yani) Ayrıca sadece yaratık kesmek yerine bir amacın olmuş oluyor, zaten kolay seviye atlanmıyor, bu şekilde bakmaya çalış.Winterfell yazdı: ↑01 Mar 2018 18:26 Gorgar bey , bazı görevlerin bizden istedikleri şeyler abartılmış buluyorum.Neden derseniz,mesela Karakadın'ın görevlerinde 40 Transistör 50 Tünel Jetonu istiyor.Fakat sizce çok fazla değil mi ? Özellikle Tünel Jetonu çok sıkıntı yaratıyor herkes tünelde toplandığında 50 jetonu toplamak çok zor olabiliyor.
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Anladım.Teşekkürler.Gorgar yazdı: ↑01 Mar 2018 18:32Winterfell, her karakter için 1 kere yapman gereken birşey bu. Kore oyunları gibi bir acımasızlık da yok (400-500 değil yani) Ayrıca sadece yaratık kesmek yerine bir amacın olmuş oluyor, zaten kolay seviye atlanmıyor, bu şekilde bakmaya çalış.Winterfell yazdı: ↑01 Mar 2018 18:26 Gorgar bey , bazı görevlerin bizden istedikleri şeyler abartılmış buluyorum.Neden derseniz,mesela Karakadın'ın görevlerinde 40 Transistör 50 Tünel Jetonu istiyor.Fakat sizce çok fazla değil mi ? Özellikle Tünel Jetonu çok sıkıntı yaratıyor herkes tünelde toplandığında 50 jetonu toplamak çok zor olabiliyor.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)