Karaköy Nadideleri
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Karaköy Nadideleri
Arkadaşlar bu eşyalarin bir tık üstü yok. Gerek de yok zaten. Eşyaların efsunları zaten çok yuksek. Eşyalar çemberlitaş saheserlerinin aynı özelliklerinin üst versiyonları. Teorik olarak çemberli şaheserleri ile aynı statude ve daha üst versiyonları. Sadece renkleri mor. Hala daha yüksek versiyonlarını beklemek bomboş bir harekettir. Şuan erişmesi en zor eşyalar ve en güçlü eşyalar bunlar. Muhtemelen önümüzdeki 2 sene tek amacımız bu eşyalar olacak. Bu yüzden asa ve zırhların üretim olması sizi korkutmasin. Nasıl ejder reçetesi gözünümuzu korkuttu ama ürettik, nasıl tılsım reçeteleri imkansız gibi geldi ama şuan binlerce tılsım var, bu eşyalar da elbet üretilecek. Zor olan daha çekicidir bunu unutmayın.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Karaköy Nadideleri
Nadide eşyaların durumu gayet güzel ve 49 leveldeki şaheserlerin 1 tık üstü.Ama silah daha da iyi olabilirdi.mesela max eşyalar 49 a göre çok fazla olmuş nadidelerde ama büyücülerin büyü hasarlarının sadece 1 tık yükselmesi biraz abes kaçmış o kadar.ama yine çok güzel en azından vuruş kalibrasyonu daha fazla oldu.
şimdi kafamızda söyle bir soru var.
diğer güncelleme ne zaman gelecek.bazı arkadaşlar benimle dalga geçecek " karaköy geleli 10 gün olmadı daha yeni güncelleme istiyor " diye. ama bunlar hayatın gerçekleri. Umarım yeni güncelleme de bir an önce gelir.
şimdi kafamızda söyle bir soru var.
diğer güncelleme ne zaman gelecek.bazı arkadaşlar benimle dalga geçecek " karaköy geleli 10 gün olmadı daha yeni güncelleme istiyor " diye. ama bunlar hayatın gerçekleri. Umarım yeni güncelleme de bir an önce gelir.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Bunun sebebi betada her şeyin üst seviye olması. Oyunda kaç kişinin üstü full+full? Kaç kişide tüm tılsımlar var? Betada bir amaç yoktu keşfetmek dışında ama bazı arkadaşlar bu full karakterleri çok sahiplendiler. İşte kolay erisilmek sıkıcıdır. Olay da bu. Tam sürüme gelince çoğu kişide bu kadar eşya bu kadar gözlük bu kadar tılsım olmayacak. Tam sürüm çok daha zor olacak emin olun. Sikilacaginizi sanmam.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 16:00 Bunun sebebi betada her şeyin üst seviye olması. Oyunda kaç kişinin üstü full+full? Kaç kişide tüm tılsımlar var? Betada bir amaç yoktu keşfetmek dışında ama bazı arkadaşlar bu full karakterleri çok sahiplendiler. İşte kolay erisilmek sıkıcıdır. Olay da bu. Tam sürüme gelince çoğu kişide bu kadar eşya bu kadar gözlük bu kadar tılsım olmayacak. Tam sürüm çok daha zor olacak emin olun. Sikilacaginizi sanmam.
Tabi bu konuda sana hemfikirdarım.Çünkü beta sürümünde daha çok keşif olduğu için karakterler belli bir seviyeden sonra sıkılıyor.Benim oynadığım dünyanın en büyük araba oyunlarından a8 diye bir araba oyunu vardı. suan a9 serisi gelişti. Ben bu oyuna 3 yıl gibi büyük bir emeğimi harcadım.ve şuan dünyada ilk yüze giren sayılı türk kullanıcılarındanım her etkinlikte ilk 70 ilk 50 gibi devasa bir kitle içerisine kavuşuyorum ama o bile belli bir zaman sonra insanı bulandırıyor . Sıkıntı yaşatıyor çünkü artık bir hedefim kalmıyor bu da beni oyundan soğutuyor. Oyundaki ortam araçları çok fazla belki o yüzden sıkılmıyoruz ki karaköyde bu oranlar daha fazla ve şuan baştayız. tam sürümde dediğin gibi sıkılma söz konusu olmaz çünkü yapacağımız ve ulaşacağımız çok hedef olacak.
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
''Arkadaşlar bu eşyalarin bir tık üstü yok. '' e bide olsaydı , zaten parlamamış hali , parlamış çemberlitaş silahlarına kafa tutuyor ,turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 15:35 Arkadaşlar bu eşyalarin bir tık üstü yok. Gerek de yok zaten. Eşyaların efsunları zaten çok yuksek. Eşyalar çemberlitaş saheserlerinin aynı özelliklerinin üst versiyonları. Teorik olarak çemberli şaheserleri ile aynı statude ve daha üst versiyonları. Sadece renkleri mor. Hala daha yüksek versiyonlarını beklemek bomboş bir harekettir. Şuan erişmesi en zor eşyalar ve en güçlü eşyalar bunlar. Muhtemelen önümüzdeki 2 sene tek amacımız bu eşyalar olacak. Bu yüzden asa ve zırhların üretim olması sizi korkutmasin. Nasıl ejder reçetesi gözünümuzu korkuttu ama ürettik, nasıl tılsım reçeteleri imkansız gibi geldi ama şuan binlerce tılsım var, bu eşyalar da elbet üretilecek. Zor olan daha çekicidir bunu unutmayın.
Sen bide bu yeni bölgede gelen itemlerin parladığını düşün (kastettiğim mor itemler) oldu olacak birde Turuncuları gelseydi (bilmem belki vardır ama Ç.T itemleri her türlü çöp oldu 59 olduğun zaman )

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Güzel kardeşim ben de onu diyorum işte. Okusana yazıyı.diltemiz yazdı: ↑01 Mar 2018 16:42''Arkadaşlar bu eşyalarin bir tık üstü yok. '' e bide olsaydı , zaten parlamamış hali , parlamış çemberlitaş silahlarına kafa tutuyor ,turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 15:35 Arkadaşlar bu eşyalarin bir tık üstü yok. Gerek de yok zaten. Eşyaların efsunları zaten çok yuksek. Eşyalar çemberlitaş saheserlerinin aynı özelliklerinin üst versiyonları. Teorik olarak çemberli şaheserleri ile aynı statude ve daha üst versiyonları. Sadece renkleri mor. Hala daha yüksek versiyonlarını beklemek bomboş bir harekettir. Şuan erişmesi en zor eşyalar ve en güçlü eşyalar bunlar. Muhtemelen önümüzdeki 2 sene tek amacımız bu eşyalar olacak. Bu yüzden asa ve zırhların üretim olması sizi korkutmasin. Nasıl ejder reçetesi gözünümuzu korkuttu ama ürettik, nasıl tılsım reçeteleri imkansız gibi geldi ama şuan binlerce tılsım var, bu eşyalar da elbet üretilecek. Zor olan daha çekicidir bunu unutmayın.
Sen bide bu yeni bölgede gelen itemlerin parladığını düşün (kastettiğim mor itemler) oldu olacak birde Turuncuları gelseydi (bilmem belki vardır ama Ç.T itemleri her türlü çöp oldu 59 olduğun zaman )
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Parlatılınca dahi 900'e yakın büyü hasarı veriyor. Hatta bu [Büyü Hasarı: Hepsi] olana sadece. Belirtmeliyim ki, asaların, bir büyü yeteneğine daha ekstra hasar verdiğini söylemeliyim. Örneğin Attalus Asa [Büyü Hasarı: Zehir] gibi...
Bence gelen asalar gayet güçlü olmuşlar. Ancak şaheser eşyaları görmeye alıştığımız için gözümüz aradı.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

benim aklım yüzük kolye de. acaba onlar şaheser mi olacak yoksa nadide mi onu bilmiyoruz. herhangi bir açıklama da gelmiyor yönetimden ama tam sürüm geldiğinde inşallah tam olarak öğrenmiş olacağız.
aynen öyle kardeşim.Retaliation yazdı: ↑01 Mar 2018 17:39 Parlatılınca dahi 900'e yakın büyü hasarı veriyor. Hatta bu [Büyü Hasarı: Hepsi] olana sadece. Belirtmeliyim ki, asaların, bir büyü yeteneğine daha ekstra hasar verdiğini söylemeliyim. Örneğin Attalus Asa [Büyü Hasarı: Zehir] gibi...
Doğru, gelse de görsek